![]() |
narayan, хм...попробую-ка я совмещать зал и эти тренировки :) .
Правда сначала гляну программу. Уже качаю :) . Добавлено через 1 минуту А пока я качаю, что там за растяжка? Мне она очень нужна сейчас :) . |
Я не знаю що тобі відповісти, я можна сказати вперше бачу комплекс по розтяжці, тому порівняти з чимось важко, але мені сподобалась ( можливо тому, що це сама халява з усіх вправ ), також з альфа рівня найбільше подобається AB intervals - вправи на прес, а кардіо для мене найважче.
В альфа рівні основна увага відводиться на ноги, трохи менше на спину та прес + виносливість, руки практично не задіяні, думаю в наступних рівнях руки будуть працювати більше. Доречі ролік з розтяжкою в деяких торрентах битий, ось ссилка на повний. ONLYSTRETCHT25.rar Відпишешся як тобі. Stay in focus! :) |
narayan, чудова тема! подібний принцип пропагують тут - Start Bodyrocking | The DailyHiit
Цитата:
Там більшість програм для дівчат, але і чоловічі є непогані, як на мене. Непоганий набір вправ. Можна підписатись на програми, розраховані на декілька днів - щодня отримуєш на пошту посилання на workout. Для прикладу: https://www.youtube.com/watch?v=EqWUUUXViFs Єдине "але": майже всі програми включають вправи із обладнанням (гантелі, мячі, шось типу штанги і т.п. - ну шось же їм треба продавати :)), проте є й такі, в яких можна обійтись і без нічого, достатньо килимка, кросівок і натхнення. ФБ "для мальчіков" - https://www.facebook.com/SeanLightBodyRock.TvHost ФБ "для дєвочок" - https://www.facebook.com/BodyRock.Tv?fref=ts (мені жіночі програми в них більше подобаються) Канал на ютюбі - https://www.youtube.com/user/charliejames1975 12 чи 25 хвилин - no exuses по-любому :) |
Цитата:
Цитата:
|
То виявляється то була одноразова ссилка, виправив, спробуйте ще раз, тільки не нарвітся на загрузку ilivid. Для того щоб завантажити відео напряму вибираємо Free Download (лівий спідометр ) - чекаємо 30 секунд - тиснемо Creat download link - і накінець, нижче, жовту велику кнопку Download NOW.
Добавлено через 9 минут Цитата:
Всього є 3 рівні, в кожному рівні 5 різних роликів + шоста розтяжка. Один рівень розрахований на 5 тижнів. Послідовність занять визначається згідно календарю для кожного рівня. В пятницю - подвійне тренування, в суботу вихідний ( в мене навпаки майже завжди виходить ). Саме класно якраз то що в перших рівнях нічого додатково не потрібно, головне бажання та терпіння. Я вже пройшов 5 тижнів. Але ще додатково робитиму альфа рівень 2 тижні щоб краще підготуватись до наступного рівня, а на свята зроблю тиждень перерви між рівнями. |
Я не один раз чула, як ті баришні-ведучі кажуть - як вам мало 12 хвилин, то повторіть цикл 2 рази, скільки зможете, щоб відчути "приход" :)
Календарі в них також є, програми різні, підписуйся і щодня отримуй безкоштовне посилання - шо сьогодні треба робити. Але взагалі то більш жіночий варіант, немає такого хардкору, як мужики люблять. Ну хоча і в альфа-версії Т25 я теж особого хардкору не помітила, шоб аж очі репались від напруги :) може там далі буде... Мені сподобались принципи, спільні для daily hiit і T25: короткі інтенсивні інтервали, достатньо різноманітних стрибків (вони дуже ефективні не тільки як кардіо, а й як силовий вид, про все це є у спорт-вікі), небагато часу займає все тренування. Так шо да - було б бажання. Дякую за наводку! |
narayan, 20 минут назад закончил первые 25 минут :) .
Это то шо надо. Один минус - придется делать эти упражнения после тренажерки, а не до. Скорей всего тренажерка утром, а эти занятия вечером. И все бы ничего, но как выжать из себя эти 25 минут после дня ног я хз. В пятницу увижу :) . Это как раз то, что я искал для развития подвижности + глянем что там за растяжка. Еще как обустрою себе зал поищу что-то для развития прыгучести. |
Якщо просто включити ролик сидячи за компютером то здається що там взагалі немає нічого важкого, проте варто тільки спробувати позайматись і картина зовсім інша :agree: . Я спочатку пробував займатися зранку, замість зарядки, але мені не пішло, організм ще сонний, досить важко увійти в ритм, тому роблю також в кінці дня.
На ранок хотів би знайти якісь толкові вправи схожі до йоги, тип легкої розминки, розтяжки, дихальні вправи і т.п., можливо хтось бачив щось схоже? |
|
|
|
narayan, хм...я не могу понять расписание в пятницу. Там два названия написано. Это надо два подряд делать? Или на выбор? Или еще как? :)
|
Цитата:
Саме тому, що організм ще напівсонний. На цьому відео - до 40-вої секунди. Відео рекламне, темп показаний зашвидкий, в реальності треба починати повільноі потроху темп нарощувати до вказаного. На відео гімнастика обривається. Далі йдуть вправи на нижню частину тіла від поясниці (обертання тазом) до пальців на ногах (ногу на носок, робити обертання від коліна до великого пальця ноги). Принцип та дії - ті ж самі. Після відео буде зрозуміло. Окремий акцент на руки-плечі. Вправи дуже схожі на ті, що на попередньому відео. Я спочатку роблю вправи з 1-го відео, закінчую вправами з 2-го. Таким чином керую темпом так, як мені потрібно. Завершується комплекс потягуваннями: максимально випростатись та розвести руки вверх під кутом 45 градусів, стати на носочки. Одночасно вдихаю, максимально вдихаю та розтягую діафрагму (лешені розширються в усі сторони). Повертаюсь до нормального стану тіла і видихаю, потім трохи згинаюсь, опускаю голові і звожу плечі - легені максимально сжаті. Плюс віджимання, іноді (рідко) трохи присідань та планку. Завершую справи в нормальному темпі, заспокоюючи дихання. Можу трохи походити по квартирі, чекаючи поки заспокоїться дихання. Я пробував вправи з різних бойових систем - це найкраще та найефективніше, що знайшов. Джиу-джицу та айкідо, розминка суглобів ти зв'язок в яких найкраща, не дотягують по рівню до розминки російського стилю ні по кількості опрацьованих суглобів, ні по глибині опрацювання. Ви маєте рацію, конкуренцію може скласти хіба що йога, але вона навіть для розминки потребує досить високого рівня, а це нісенітниця, як на мене. Йога крута, але мені не підійшла по характеру :) плюс потребує досить довгого підготовчого періоду. |
Цитата:
|
Как-то это не вписывается во всю систему 25 минут в день :) .
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:45. |