Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
11.04.2014, 19:31
|
#961 (посилання)
|
Стропобалансер
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
narayan, хм...попробую-ка я совмещать зал и эти тренировки .
Правда сначала гляну программу. Уже качаю .
Добавлено через 1 минуту
А пока я качаю, что там за растяжка? Мне она очень нужна сейчас .
|
|
|
12.04.2014, 10:29
|
#962 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Head iSupershape Magnum 177, 2011
|
Я не знаю що тобі відповісти, я можна сказати вперше бачу комплекс по розтяжці, тому порівняти з чимось важко, але мені сподобалась ( можливо тому, що це сама халява з усіх вправ ), також з альфа рівня найбільше подобається AB intervals - вправи на прес, а кардіо для мене найважче.
В альфа рівні основна увага відводиться на ноги, трохи менше на спину та прес + виносливість, руки практично не задіяні, думаю в наступних рівнях руки будуть працювати більше.
Доречі ролік з розтяжкою в деяких торрентах битий, ось ссилка на повний. ONLYSTRETCHT25.rar
Відпишешся як тобі. Stay in focus!
Востаннє редагував narayan: 12.04.2014 о 19:59.
|
|
|
12.04.2014, 15:43
|
#963 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Line SickDay
Fischer Koa 110
Salomon X-Alp Explore
|
narayan, чудова тема! подібний принцип пропагують тут - Start Bodyrocking | The DailyHiit
Цитата:
Hiit stands for High Intensity Interval Training. It’s the best way to burn fat and reshape the body. Our program is called the daily hiit because we do a new hiit workout with you everyday. Our workouts are short (12 minutes or less) but intense.
|
Тобто всього 12 хвилин інтенсивного тренування на день - і вуаля
Там більшість програм для дівчат, але і чоловічі є непогані, як на мене. Непоганий набір вправ. Можна підписатись на програми, розраховані на декілька днів - щодня отримуєш на пошту посилання на workout. Для прикладу:
Єдине "але": майже всі програми включають вправи із обладнанням (гантелі, мячі, шось типу штанги і т.п. - ну шось же їм треба продавати ), проте є й такі, в яких можна обійтись і без нічого, достатньо килимка, кросівок і натхнення.
ФБ "для мальчіков" - https://www.facebook.com/SeanLightBodyRock.TvHost
ФБ "для дєвочок" - https://www.facebook.com/BodyRock.Tv?fref=ts (мені жіночі програми в них більше подобаються)
Канал на ютюбі - https://www.youtube.com/user/charliejames1975
12 чи 25 хвилин - no exuses по-любому
|
|
|
12.04.2014, 19:43
|
#964 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Цитата:
Коментар від narayan
|
пише
|
|
|
12.04.2014, 20:07
|
#965 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
То виявляється то була одноразова ссилка, виправив, спробуйте ще раз, тільки не нарвітся на загрузку ilivid. Для того щоб завантажити відео напряму вибираємо Free Download (лівий спідометр ) - чекаємо 30 секунд - тиснемо Creat download link - і накінець, нижче, жовту велику кнопку Download NOW.
Добавлено через 9 минут
Цитата:
Коментар від Lesya_Kl
narayan, чудова тема! подібний принцип пропагують тут - Start Bodyrocking | The DailyHiit
Тобто всього 12 хвилин інтенсивного тренування на день - і вуаля
Там більшість програм для дівчат, але і чоловічі є непогані, як на мене. Непоганий набір вправ. Можна підписатись на програми, розраховані на декілька днів - щодня отримуєш на пошту посилання на workout....[/URL]
12 чи 25 хвилин - no exuses по-любому
|
Як на мене 12 дійсно маловато, а 25-35, саме то, в мене якраз зарядка займала 30 хв., тепер роблю ці вправи. Також порівняно з Вашими роликами, Т25 знятий веселіше ( все ж таки комерційний варіант ) - музика, супровід, "актори", я вже навіть дав деяким з них клички .
Всього є 3 рівні, в кожному рівні 5 різних роликів + шоста розтяжка. Один рівень розрахований на 5 тижнів. Послідовність занять визначається згідно календарю для кожного рівня. В пятницю - подвійне тренування, в суботу вихідний ( в мене навпаки майже завжди виходить ). Саме класно якраз то що в перших рівнях нічого додатково не потрібно, головне бажання та терпіння. Я вже пройшов 5 тижнів. Але ще додатково робитиму альфа рівень 2 тижні щоб краще підготуватись до наступного рівня, а на свята зроблю тиждень перерви між рівнями.
|
|
|
12.04.2014, 21:53
|
#966 (посилання)
|
Всегда на форуме
Fischer Koa 110
Salomon X-Alp Explore
|
Я не один раз чула, як ті баришні-ведучі кажуть - як вам мало 12 хвилин, то повторіть цикл 2 рази, скільки зможете, щоб відчути "приход"
Календарі в них також є, програми різні, підписуйся і щодня отримуй безкоштовне посилання - шо сьогодні треба робити. Але взагалі то більш жіночий варіант, немає такого хардкору, як мужики люблять. Ну хоча і в альфа-версії Т25 я теж особого хардкору не помітила, шоб аж очі репались від напруги може там далі буде...
Мені сподобались принципи, спільні для daily hiit і T25: короткі інтенсивні інтервали, достатньо різноманітних стрибків (вони дуже ефективні не тільки як кардіо, а й як силовий вид, про все це є у спорт-вікі), небагато часу займає все тренування.
Так шо да - було б бажання.
Дякую за наводку!
|
|
|
14.04.2014, 17:15
|
#967 (посилання)
|
Стропобалансер
|
narayan, 20 минут назад закончил первые 25 минут .
Это то шо надо. Один минус - придется делать эти упражнения после тренажерки, а не до. Скорей всего тренажерка утром, а эти занятия вечером. И все бы ничего, но как выжать из себя эти 25 минут после дня ног я хз. В пятницу увижу . Это как раз то, что я искал для развития подвижности + глянем что там за растяжка. Еще как обустрою себе зал поищу что-то для развития прыгучести.
|
|
|
15.04.2014, 08:48
|
#968 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Якщо просто включити ролик сидячи за компютером то здається що там взагалі немає нічого важкого, проте варто тільки спробувати позайматись і картина зовсім інша . Я спочатку пробував займатися зранку, замість зарядки, але мені не пішло, організм ще сонний, досить важко увійти в ритм, тому роблю також в кінці дня.
На ранок хотів би знайти якісь толкові вправи схожі до йоги, тип легкої розминки, розтяжки, дихальні вправи і т.п., можливо хтось бачив щось схоже?
|
|
|
16.04.2014, 16:52
|
#969 (посилання)
|
Стропобалансер
|
|
|
|
16.04.2014, 22:42
|
#970 (посилання)
|
Всегда на форуме
Fischer Koa 110
Salomon X-Alp Explore
|
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 5 | 8 | 7 | 7 (70%) | 3 (30%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 104 | 382 | 67 (64%) | 36 (35%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 84 | 3690 | 11293 | 2276 (62%) | 1363 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|