Цитата:
Коментар від narayan
На ранок хотів би знайти якісь толкові вправи схожі до йоги, тип легкої розминки, розтяжки, дихальні вправи і т.п., можливо хтось бачив щось схоже?
|
Я зранку більшою мірою розминаю суглоби та зв'язки, координацію.
Саме тому, що організм ще напівсонний.
На
- до 40-вої секунди.
Відео рекламне, темп показаний зашвидкий, в реальності треба починати повільноі потроху темп нарощувати до вказаного.
На відео гімнастика обривається. Далі йдуть вправи на нижню частину тіла від поясниці (обертання тазом) до пальців на ногах (ногу на носок, робити обертання від коліна до великого пальця ноги).
Принцип та дії - ті ж самі. Після відео буде зрозуміло.
на руки-плечі.
Вправи дуже схожі на ті, що на попередньому відео.
Я спочатку роблю вправи з 1-го відео, закінчую вправами з 2-го.
Таким чином керую темпом так, як мені потрібно.
Завершується комплекс потягуваннями: максимально випростатись та розвести руки вверх під кутом 45 градусів, стати на носочки.
Одночасно вдихаю, максимально вдихаю та розтягую діафрагму (лешені розширються в усі сторони).
Повертаюсь до нормального стану тіла і видихаю, потім трохи згинаюсь, опускаю голові і звожу плечі - легені максимально сжаті.
Плюс віджимання, іноді (рідко) трохи присідань та планку.
Завершую справи в нормальному темпі, заспокоюючи дихання.
Можу трохи походити по квартирі, чекаючи поки заспокоїться дихання.
Я пробував вправи з різних бойових систем - це найкраще та найефективніше, що знайшов.
Джиу-джицу та айкідо, розминка суглобів ти зв'язок в яких найкраща, не дотягують по рівню до розминки російського стилю ні по кількості опрацьованих суглобів, ні по глибині опрацювання.
Ви маєте рацію, конкуренцію може скласти хіба що йога, але вона навіть для розминки потребує досить високого рівня, а це нісенітниця, як на мене.
Йога крута, але мені не підійшла по характеру
плюс потребує досить довгого підготовчого періоду.