![]() |
от взяли і всі дружно Львів селом назвали :(
|
Цитата:
Габи - большие волны, водовороты на реке |
крямба - скоба
шпаргет - печка палачинтовка - сковорода палачинти - блины |
Штрімфлі – носки
Я плакаль:good: |
Чернігівщина
кватырка - форточка,
войтять - жаловаться на кого-то, шуня - маленький хлев, дрыгли - молоко с кусочками хлеба или булки или соломки... пойдам - пойдём, дивот - идиот, услончик - маленький деревянный продолговатый стульчик, губи - грибы, кузик - пуговица ... |
сорь, якщо будуть повтори:
Легинь/лигинь - хлопець мачка - кішка мацур - кіт парадички - помідори оболок - вікно пой сюда - йди сюда увидіти - побачити ипен так - точно так само <— зверніть увагу, що "ИПЕН" починається з букви "И"! :D Ополонник - черпак (на кухні, для рідких страв) Гаті - штани, джінси |
Цитата:
|
Мій стрийко "рідний брат мого тата" жиє коло Ходорова, коли я був малим хлопом , стрийко давав мені фузею щоб я постріляв по воронам, які крадуть черешні з дерев в садку. За поганий постріл стрийко лаявсі на мене " Бодай шлях те трафить.",а баця йому кричала з ганку " цого лаїшся на онука, попробуй сам втафь в ототу ворону".:)
|
дзигари - сигарети
дзигарок - годинник (будильник) мешти - туфлі ровер - велосипед |
Про (мешти). В далеких 90 х, коли починали прогресувати інтенсивно базари, і наші гроші називалися купони, приїзджали до нас торгувати хлопці з Львівщини, розкладали на капотах машин( церату) виставляли на неї власно зроблені мешта ,ї вперед торгувати. Суть: Покупець, муЗчина в літах, питає"Що хлопці, добрі туХлі, крепкі." Відповідь була чітка і швидка : " Вуйку тоті мешта найкращі що ми власне робимо,видите вони навіть лакеровані,а чи моцні,то скажемо так, гарантуємо що довго походите в них,а як буде воля божа то ще й на цвитар вас в них віднесуть.":ROFL: Покупець нічого не сказав,просто пішов.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:30. |