Цитата:
Коментар від Rossteg
І як експеримент, вдався?)
|
Соррі за пізню відповідь. Так есперимент вдався, замовляв ТВ приставку Google Chromecast 2, заплатив на Новій Пошті за доставку з США всього, Увага! 38грн.! Аж смішно, якщоб замовляв десь наприклад з Харкова - вийшло б дорожче ніж з США.
Проте сьогодні отримав чергове замовлення яке доставлялось з США і схоже вони вже прикрили таку лавочку, так як окрім доставки з США мені ще наразували вартість доставки з Києва по Україні, по тарифах НП.
Можливо якщо забирати посилку з їхнього Київського офісу то вийде дешевше...
Добавлено через 38 минут
Доречі сьогодні приїхала софтшел курточка Mountain Hardwear Dragon Soft Shell Jacket, давно хотів якісний софтшел, а тут якраз підвернулась знижка, але помилився з розміром, взяв L-ку а вона дещо великувата ( мій ріст 190 вага 88кг.), в принципі декому може й підійти з такими параметрами, але я б хотів щоб вона лягла більш щільно, я думаю ідеально буде для ріст 190-200см та вагу 90-105кг.
Мені обійшлась в 108$ + 175грн. доставка. Retail Price 220$
Зараз можна взяти її навіть дешевше ніж брав я - за 92$ + 175грн. Тому, якщо є бажаючі то продам за 2570грн. і візьму собі таку ж але М, а якщо ні то буде на виріст
. Курточка реально дуже класна, роскажу більш детально якщо в когось буде інтерес.
Mountain Hardwear Dragon Soft Shell Jacket (For Men)
Mountain Hardwear Dragon Hooded Jacket - Men's | Backcountry.com