![]() |
Цитата:
|
Снегозависящие Закарпатья и не только слушают джаз? Походу крутой ивент намечается.
Всесвітньовідома Кейко Мацуї зіграє для закарпатців сучасний джаз || MUKACHEVO.NET |
:help:!!!ATTENZIONE!!!:help: Думаю всі тут в курсі на рахунок нашого парку.Ну так от, зима вже близько (:Yahoo!:) і потрібно закінчувати почате. Наступного тижня плануємо вкопувати рейл. План роботи: 1. Перевезти рейлу на схил. Для цього потрібно знайти когось, хто б допоміг перевезти або знайти того хто зможе нам допомогти. Довжина рейла - 5 метрів, вага не суттєва 2. Викопати 3 ями під стійки. Тут все зрозуміло, потрібні тільки пара робочих рук і лопата. Плануємо це зробити в понеділок, але поки це тільки орієнтовна дата. На рахунок боксу ситуація не зовсім ясна і поки що ця тема не обговорюється. Ситуація з боксом вирішиться в найближчі дні. Ну і останнє. Чекати природного снігу скоріше за все не будемо, тому що за попередньою домовленістю зможемо забирати відходи з катка біля дастора. Але знову ж таки потрібна буде машина для цього. Тому якщо в когось є пропозиції по допомозі або ще щось - пишіть/звоніть: 38о6312о816о (мій моб., звати Вася) + vk.com/id62038309 + на форумі буваю ; 38о932о4б919 або 38о5о8785915 (не мій моб, звати Гріша) + vk.com/macgregori; :snezhok: |
24 листопада 2011 року, 19:00 год
паб-бар "Кактус" (м.Ужгород, вул. Корзо, 7) вхід 25 грн Может в Кактус сегодня? Zapaska Nespodivano [official video] - YouTube "Запаска" будет выступать думаю с 20:00 можем собраться на пивко:beer::friends: |
Дорогой Ужгород. Если у тебя оноковский водозабор то набери, пожалуйста и на всякий случай, себе ведерко-другое воды про запас :)
Хуже не будет. |
а можно поконкретнее!
Добавлено через 1 минуту а то у меня этот самый водозабор :( |
Могут воду отключить из-за небольшой аварии на канале сегодня утром.
А может и нет. Но лучше набрать. |
Цитата:
Около Ужгорода произошла утечка ГСМ в водозаборный канал |
кста, выложите фотки ног из Егана. я хоть на фотки гляну :))))
|
|
Ээээээээээээээээ........сёдня заходила в Кант за очередной порцией термухи крафт, судя по виду Костика и его благоуханию, празник вчера удался!:D
|
Ну шо, кроме Джуни, больше никто не хочет катать?:shock:
|
xrated, я с радостью помогу :)
И копать, и перевезти что-то не очень объемное можно... Но вот незадача, я приболел... Буду в строю через пару дней - созвонимся :) Хотелось бы и фото/видео отчет замутить... Ужгородцы, подключайтесь к общему движу! |
Цитата:
На счет фотоотчета были мысли, но разве что при перевозке снега это организуем. Если ты себе представляеш наше завтрашнее копание как мегодвижуху, то ты здорово ошыбаешся - скорее всего нас будет 3-4 человека... :( |
xrated, не делайте рейлу ниже 50-40 см над землей)
Удачи в копаниии! |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:00. |