Наши Новости будь в курсе событий |
17.12.2017, 17:34
|
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Миколайчики Нашого Форуму
Стати Св. Миколаєм зможе будь-хто! Правила дуже прості - ви вносите в реєстраційну форму свою поштову адресу, куди вам можна буде відправити подарунок і підтверджуєте, що маєте наміри відправити комусь подарунок у відповідь. Після цього, наш Форум перетасує адреси і кожен зареєстрований учасник отримає адресу іншого учасника, на яку він відправить святковий подарунок.
У нас багато форумчан з інших країн, але не хвилюйтесь - помічники Святого Миколая знають усі дороги і зможуть вчасно доставити ваш подарунок в будь-який куточок Світу
Зареєструватись потрібно до 19 грудня і цього дня, всі отримають інструкції на пошту.
Усім веселих свят в колі рідних і друзів! Катосимо, бо ми того варті!
|
|
|
|
+
Korben Dallas, сергей67, yuraja, Zbishko, SOUZmultFILM, kvitkar, ex_edc, sanyana, Kassandra1, Lexa, ПОБРАТИМ, Volchica, dr_che |
15.01.2018, 18:20
|
#41 (посилання)
|
Недавно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
Нарешті!!! І я сьогдні отримав свій подарунок!
Ох і слухняним я був цілий рік(судячи з подарунку).
Цього року мені попався дуже щедрий Дідусь.
Радів подарункові мов немовля. Почуття неперевершені.
Дякую Дідусю за неймовірні даруночки.
|
|
|
|
+
ex_edc, yuraja, SRT, Korben Dallas, sanyana, Sumrok, Kirill, kvitkar, SOUZmultFILM, Sheridan, Zbishko, wwa, vovan, Volchica, Siris
:)
masik_i_ko, Kassandra1 |
16.01.2018, 11:20
|
#42 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Всякие и даже доска
|
И я хочу поблагодарить своего Деда Мороза, размерчик в самый раз
p.s. фото не крепится, ссылочка вот
Востаннє редагував mishanya: 17.01.2018 о 09:56.
|
|
|
16.01.2018, 23:48
|
#44 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: уже свои
|
Нарешті і до мене приїхали санчата Діда Мороза та Снігуроньки.Дякую Снігуронько за причудовий подарунок. Мабуть був дуже слухняним , бо все вибирав який термос для рюкзака взяти, а тут раз та ще й з набором . Мрії збуваються!!! Дякую!!!
|
|
|
16.01.2018, 23:54
|
#45 (посилання)
|
ZbishkoBand. Главарь
Снаряга: SETH 2007,
FISСHER RC4 RACE SC 2007, ARMADA JJ
КОГТЕДРАЛ 2013
|
Снимаю шляпу, дедушка ....
СМС-ка пикнула как всегда обыденно ... Ну что там с утра- состояние счета или очередной спам от ОККО ? Не-а, длинный номер декларации . Да-да, конечно, это же подарок. И устроив себе полноценный рабочий день с определенными физическими нагрузками, я уже к моменту получения посылки явно не был готов к чуду.
Меня немного насторожил неслабый коробок, но я сам в школе заворачивал конфету до размеров букета на классных вечерах. У меня даже хватило терпения донести его до дверей квартиры не открывая и не принюхиваясь. В коробке было Нечто.
Подозрительный сверток в мешковине был похож на коровью лепешку . Но выглядел ярко и винтажно . Я потянул бечевку . "Вау !! " восторженно запищали девчонки, не могущие жить без шоколадных конфет . Сверху лежала заветная и желанная коробочка .
В принципе этого было бы достаточно . Но под коробкой лежало Чудо !! Дартс, настоящий Дартс !!
Настоящий, с тяжеленькими дротиками, такой как надо .
И уже через пять минут все семейство самозабвенно управлялось с дротиками, оттачивая технику, держа локоток и продолжая полет взглядом.
Ожесточенно стучались соседи, да какой там , у нас турнир, у нас ристалище, мы все дети этим вечером .
Браво, мой дорогой Дед Мороз !! Сегодня все сети мира отдохнут . Дартс, только Дартс, отличный, сумасшедший, азартный, великолепный Дартс !
|
|
|
|
+
yuraja, Korben Dallas, SRT, ПОБРАТИМ, vovan, Sheridan, sanyana, Sumrok, SOUZmultFILM
:)
Kassandra1, masik_i_ko, Salseros, Volchica |
17.01.2018, 14:41
|
#46 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Классика жанра...
|
Хорошее настроение делает эта страница!!! И главное, наши добрые традиции остались!
|
|
|
22.01.2018, 11:33
|
#47 (посилання)
|
The Last Boyscout
Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
|
я был плохой мальчик...?
|
|
|
30.01.2018, 00:18
|
#48 (посилання)
|
The Last Boyscout
|
А вот и нифига! Просто Дед Мороз знает когда надо прийти: -20С, машина не заводится, сил после дня на склоне не осталось а коньяк в доме кончился и ! И тут - оппа!-вам посылка.
Спасибо!!!
|
|
|
30.01.2018, 09:25
|
#49 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ELAN wingman 82 CTI 2020р., Tecnika mach1 HV110 2020р., Kellys viper custom
|
@Salseros, Ялинку мабуть спецом не прибирав? ))
|
|
|
30.01.2018, 17:56
|
#50 (посилання)
|
The Last Boyscout
|
@SOUZmultFILM, та да, сподівався та чекав
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 9 | 22 | 87 | 20 (67%) | 10 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 3 | 123 | 5009 | 16283 | 2641 (53%) | 2245 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|