![]() |
Цитата:
Доречі, я був здивован, АЛЕ тупі канти на рихлому снігу досить сильно відчуваются. На моїх МФ10, після 20 днів каталки в минулому сезоні канти затупились, але я цього не відчував поки не помінявся з дівчонкою на її свіже відсервісовані А06. Це був кінець березня, каша, а ще й з ранку сніг лапатий повалив. Так от, на її лижах з гострими кантами по лапатому снігу А06 різали як вкопані, в той час як МФ приходилося сильніше кантувати для отримання такого ж ефекту. |
та можна і плугом але ... як легше керувати, коли лижа веде себе краще ітд... можна взагалі цилофановй кульок під 5ту точку і вниз :)
|
Плугом ПО ЦЕЛЯКУ?!?!?!?!
Садист ти АДНАКА :) |
ну почему сразу "боковое проскальзывание"? Или чистый карвинг, или боковое проскальзывание, только черное и только белое получается... а как же вся палитра полутонов? Забыли?
Дозированная раскантовка позволяе перейти в дозированное соскальзывание, и здесь мы имеем 2 механизма управления лыжей: - угол закантовки, ну или угол раскантовки; - угол, так сказать, тангажа лыжи - угол между продольной осью лыжи и направлением движения. Оба этих "руля" управляются "нижними ногами" - голенью и стопой, потому и оперативность этих механизмов выше , т.к. короче задержка между "подумал" и "сделал" |
Анкл, это некрасиво, неправильно и убивает канты!
|
я би навіть сказав ВИРИВАЄ, якщо на якісний камінчик наскочиш. Вже краще скидувати пятки перед початком повороту, але це також негарно і неправильно. Швидкість в карвінговому повороті зменшуєтся ТИМ сильніше, ЧИМ круче поворот ми виконуємо, Чим довше дуга тим більша швидкість. От і весь контроль.
|
Цитата:
|
так і на початку його не треба, треба привчатися їздити на кантах. Ну це сугубо МОЯ думка.
|
Sheridan, заканчивай в своих оценках оперировать эстетическими категориями - это чистый субъективизм:)
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
На вельвете плоское ведение не нужно, но если хочешь быть универсальным лыжником нужно уметь все.
|
Цитата:
|
Цитата:
как там было в Дни Турбиных? ...не пьете водку/ Как же Вы селедку есть будете? Нет плоского ведения? А как же Вы вальсировать на вельвете будете? |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:09. |