![]() |
Цитата:
|
Осталось 20 минут :) Я готов рискнуть. Кучеряха, отсутствие в кармане пачки сигарет - дополнительный раздражитель. Она там должна быть обязательно. Просто помни, что курить - плохо. Это бяка, в конце концов!
Держу за тебя кулачки. Надеюсь на взаимность. |
Да прибудет с вами сила воли!:Bravo:
|
2 Kucherryaha & Sheridan
помните!!, что вы МОЖЕТЕ и без курева, вы же ночью не встаёте на перекуры, значит и днем сможете обойтись!!! Переключите внимание на что-то другое, новое. Каждый раз когда возникнет мысль о закурить, вспоминайте себя такими, каким вы были до того как начали курить и как вам было хорошо и как вы себя здорово чувствовали. Держу за вас кулачки, уверенна, что всё получится легко. З.Ы. Я уже 10 минут как бросила есть печеньки и конфетки,..... я так думаю. :wink: ... |
Цитата:
Ален Карр говорит, что сила воли наоборт влияет отрицательно-чем больше себя строишь, тем больше подсознание говорит : закури, займи, и выпей ! Другой подход нужон - понять, что это йад ! |
Утром с кофейком скушал последнюю печенюху и 1 пряничек:D
Всё...держу за нас всех кулаки:D |
Казав, що пошукаю щось по цій темі. Пошукав:) :
■ По-перше, ви мусите переконати себе, що кинути курити варте зусиль. Складіть список причин, чому ви хочете позбавитись цієї звички, включаючи всі переваги цього. ■ Проаналізуйте свою звичку палити, щоб зрозуміти, коли і чому ви це робите. ■ Заплануйте дату, коли хочете кинути курити, і позначте її у своєму календарі. Найліпше обрати день, в який ви не будете надто напружені. Коли цей день надійде, киньте повністю — раз і назавжди. ■ Перш ніж наблизиться ця дата, позбудьтесь попільничок, сірників і запальничок. Почистіть весь ваш одяг, який має запах тютюну. ■ Попросіть співробітників, друзів і родину, аби вони підбадьорювали вас у намаганнях звільнитися від цієї звички. Не бійтесь попросити інших не курити у вашій присутності. ■ У день, коли вирішили кинути палити, заплануйте якусь діяльність.Можна зайнятись спортом — поплавати, поїздити на велосипеді чи запланувати довгу прогулянку. ■ Протягом перших декількох важких тижнів споживайте малокалорійну їжу й пийте багато води. Дехто зауважив, що корисно їсти сирі овочі, як-от моркву й селеру. Якщо займатиметесь спортом, то зможете контролювати вагу й зменшити нервове збудження. ■ Уникайте місць і ситуацій, де існуватиме бажання запалити. ■ Найважчими є перші три місяці, але навіть після того вам слід старатись уникати курців і ситуацій, в яких виникне бажання закурити. ■ Не обманюйте себе, думаючи, що можете курити час від часу, навіть коли ви кинули палити рік тому або більше. ■ Чиніть опір бажанню закурити «тільки одну цигарку». Лише одна швидко призведе до наступних, і незабаром уся наполеглива праця зійде нанівець. Однак якщо ви піддались слабкості й закурили одну цигарку, немає причин брати другу. Коли ви не встояли, киньте знову. З повагою, ваш лікар-нарколог:) Всім бажаю страшенної сили волі. |
От жеж вы грузитесь все :) Всё будет супер :)
|
Цитата:
Так що стимул ще той! |
Цитата:
|
Курить.
Очень хочу курить. Пачка в кармане. Достаю. Размял сигаретку. Прикурил. Ух. Бля. Кайф. Еще. Кайф. Никто же не видит. Да, пошли они все на фиг. Хочу - курю. Не хочу - не курю. Да я хозяин своего слова. Слово - дал, слово - забрал. Ух, как классно курить. Дым заполняет легкие. И на хрена мне этот их кислород? Все. Бросаю некурить. Блин, как бы это сделать? Кто со мной начнет курить? С понедельника. Добавлено через 3 минуты Я искушаю. Крепче будете. |
Цитата:
|
Такий вигляд мають легені курця. Думаю що, ця фотка допоможе вам скоріше кинути курити:agree:
http://s61.radikal.ru/i172/1011/df/17086163113d.jpg |
А еще бросить курить помогает сильная ангина (вернее сопутствует, если есть желание) :) Проверил на себе 2 года назад. Так заболел, что курить не мог вообще....Потом попустило, вышел из дому и понял, что сразу не закурил, вдохнул чистый воздух (насколько чист он может быть в городе) и выкинул пачку с сигаретами :) с тех пор не курю,.... хотя было один раз, но помню смутно :oops: Кальян? - о, да, люблю курить его, но не часто.
ЗЫ: это не означает, что надо заболеть ангиной, это означает, что должно быть желание и тогда все получится :) Курение - зло! Всем неболенья! |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:45. |