Остальная снаряга рюкзаки, защита, шлема, маски |
26.02.2010, 19:21
|
#201 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: ...
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
...Следующий будет Болле. На температурные режимы придётся проверять самому.
|
Сам нахожусь в процессе выбора. Отчего так категорично - "Следующий будет Болле?" Если можно, привидите аргументы "за".
|
|
|
26.02.2010, 23:03
|
#202 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Разная, но хорошая.
|
Взял себе месяц назад шлем BLIZZARD, доволен. Единственным недостатком считаю мягкие уши. Считаю оптимальным шлем с жесткими ушами. Убедился на личном примере. Месяц назад меня сбили, был похож на чемпиона по боям без правил, после часового боя. Если бы был шлем с жесткими ушами таких последствий бы небыло.
|
|
|
26.02.2010, 23:10
|
#203 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від SMR
Сам нахожусь в процессе выбора. Отчего так категорично - "Следующий будет Болле?" Если можно, привидите аргументы "за".
|
А ти сам собі наведи достойні аргументи.
Не тисне, голова не потіє, не зимно, зручно. А бола він чи неБола, яке то має значення? В мене шлємак той, який на балду зручно сів, навіть не паматаю як він обзивається.
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Коментар від Вуйко
...... меня сбили, был похож на чемпиона по боям без правил, после часового боя. Если бы был шлем с жесткими ушами таких последствий бы небыло.
|
Жах, що було би без шлємака
|
|
|
26.02.2010, 23:17
|
#204 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ...
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Не тисне, голова не потіє, не зимно, зручно. А бола він чи неБола, яке то має значення? В мене шлємак той, який на балду зручно сів, навіть не паматаю як він обзивається.
|
То є так, дядько. Але питання не до Вас, чи може у Вас є мєлафон? Чи Ден поруч сидить?
|
|
|
26.02.2010, 23:24
|
#205 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Добавлено через 1 минуту
Жах, що було би без шлємака
|
Был бы без шлема, оказался бы в реанимации
Работа такая. Кажен день пытаются сбить, нехорошие дяди (ломики которые)
|
|
|
26.02.2010, 23:26
|
#206 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від SMR
То є так, дядько. Але питання не до Вас, чи може у Вас є мєлафон? Чи Ден поруч сидить?
|
питання, яке задане на форумі є до всіх, тому і відповів. Ден, я думаю сидить серед колючок ( в кактусі), мєлафон викрали злі пірати, і тому нажаль, а може на щастя навіть не знаю яку кнопку на ньому натискати.
Але!. Осноане в шлємаку, це те, щоб його на голові не відчувати.
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Коментар від Вуйко
Был бы без шлема, оказался бы в реанимации
Работа такая. Кажен день пытаются сбить, нехорошие дяди (ломики которые)
|
і що ж це за робота?
|
|
|
26.02.2010, 23:37
|
#207 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Есть работа такая Кажный день на склоне Увернутьса самомому и не дать сбить своего подопечного:wink: А ломики так и норовят тебя зацепить
|
|
|
26.02.2010, 23:42
|
#208 (посилання)
|
Координатор Форума
|
2All: харош болтать. Общие вопросы по шлемам уже обсудили. Будет Дэн - всё скажет по конкретике.
|
|
|
27.02.2010, 09:38
|
#209 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Цитата:
Коментар від SMR
|
поки Ден доїдає какутуси чи закусує куктусівку попробую висказати своє бачення його фрази. Думаю що у всіх ПРО- та ЕКСПЕРТрайдерів на перше місце після зручності виходить поняття фен-шую. Тобто з трьох однаково зручних шоломів вибирається самий модний або самий любимий бренд. Початківці цим не заморочуються, беруть саме дешеве чи беУ. Мені імпонують деякі бренди , я ними користуюся і довіряю а десятки інших я навіть не розглядаю.
|
|
|
27.02.2010, 11:36
|
#210 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
SMR, мне практически нечего добавить к вышесказанному.
И дополнительным фактором выбора Болле к удобству и внешнему виду я добавлю только своё предпочтение мягких сьёмных ушей у этих шлемов.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 112 | 332 | 125 (83%) | 25 (17%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 79 | 3687 | 11223 | 2326 (62%) | 1347 (36%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|