| 

| Остальная снаряга рюкзаки, защита, шлема, маски |  

|  13.01.2019, 20:49 | #1391 (посилання) |  
	| Водяной 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist | @Holodok, a я когда то умудрился    Года три назад на 14-й уходя от столкновения с группой чайников, движения которых напоминало броуновское, на ходах воткнулся в нагребанный вал. Летел несколько метров и хоть руки успел выставить, но лёгкий удар в маску получил, да так что линзы повылетали с пазов   |  
	|  |     |  

|  26.10.2019, 12:49 | #1392 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ровно Снаряга: Elan Amphibio Waveflex 14, Salomon X-Wave 9 | Доброго времени суток!
 Хочу себе новую маску с двумя линзами. Выбираю между Oakley Airbrake XL и Oakley Flight Deck.
 Airbrake XL я щупал-мерил (правда года два назад), а вот Flight Deck, к сожалению пощупать не имею возможности (ехать в Киев ну совсем не хочется).
 Посмотрев различные видео, сложилось впечатление, что маски функционально "почти" одинаковые. У Flight Deck, по словам авторов обзоров, чуть больше обзор. Смена линз, на мой взгляд со стороны, не сложная.
 По цене, Airbrake XL дешевле чем Flight Deck+доп линза.

Поделитесь, пожалуйста, впечатлениями, кто мерил или катал обе маски со шлемом.
 |  
	|  |     |  

|  26.10.2019, 14:17 | #1393 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: stumpy evo | @Komandor, у airbrake xl есть система быстрой смены линз, которая очень упрощает процесс. а вот у флайтдек нету. 
				 Востаннє редагував Sashko: 26.10.2019 о 21:47.
 |  
	|  |     |  

|  24.05.2020, 11:31 | #1394 (посилання) |  
	| skysurfer 

Зараз: поза форумом Звідки: Skole Снаряга: Rossignol S-5 (10); Armada jj (13);
Armada Al Dente (14);
Kaos SPK;
Ride "Dream Hunter" (snb) | Привіт. 
Можливо в когось є досвід замовлення товарів з цього ресурсу? 
Просто виглядає підозріло дешево.
Dragon Alliance The Jam Remix Sunglasses – optono |  
	|  |     |  

|  24.05.2020, 11:54 | #1395 (посилання) |  
	| Водяной 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Amplid Rockwell & G3 Onyx, La Sportiva Spectre, КНБ81, Neris K4 Turist | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Андрій  Привіт.Просто виглядає підозріло дешево.
 |  Если есть хоть капля сомнений - не покупайте. 
Это похоже демонстрационный сайт компании, занимающейся WEB-разработкой. |  
	|  |     |  

|  25.05.2020, 10:56 | #1396 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: поза форумом Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | @Андрій, це фейковий магазин на платформі для рітейлерів шопіфай. Їх там безліч. Оминайте підозріло низькі ціни =) |  
	|  |     |  

|  14.07.2020, 15:53 | #1397 (посилання) |  
	| Ридонли 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: смотрю со стороны, как муж катается) | Привіт всім! Потребую допомоги) в лижах, палках, масках не розумію нічого, але чоловік останнім декілька років фанатіє.  
У нього скоро день народження, і на натяки на подарунок прозоріше нікуди. Хоче маску, і я так підгледіла, що вибір впав на Julbo або Oakley (Горнолыжные очки (маска)  тут дивилась моделі). Хто підкаже, є якісь принципові відмінності, чи може з власного досвіду якісь зауваження? 
Наперед, вдячна!

| 

| ! | Rain: |  | сеошный финт не удался, но хоть пообщались |  |  |  
	|  |     |  

|  14.07.2020, 17:54 | #1398 (посилання) |  
	| extreme.com.ua 

Зараз: поза форумом Звідки: extreme.com.ua Снаряга: вдома | @Yevheniia, привіт! З власного досвіду - Oakley це топові афігенні маски, я катав у дуже різних масках і можу порівняти. 
Ви у Києві чи у Львові?   
Якщо у Києві - просто йдете у магазин Протест і обираєте там маску, усе підкажуть і допоможуть. У них ще й знижки великі зараз
Горнолыжные маски - Оптика - Весь каталог / protest |  
	|  |     |  

|  15.07.2020, 02:21 | #1399 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Чернівці Снаряга: Atomic :) | @Yevheniia , якщо зупинетесь таки на Oakley, то зверніть увагу на модель Airbrake XL. а лінзу я рекомендую Prizm Hi Pink Iridium. просто бомба |  
	|  |     |  

|  15.07.2020, 08:05 | #1400 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Много много и все прокатные. | @Yevheniia, Не хочу Вас огорчать, но из опыта ни маску ни шлем без примерки  лучше не покупать. Понимаю что хочется сюрприза и всетаки эфекта подарка. Но по этим аксесуарам есть огромная масса именно ньюансов сугубо индивидуального порядка. |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 55 | 202 | 58 (77%) | 17 (23%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2224 | 5485 | 1459 (65%) | 756 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |