Цитата:
Коментар від igrus
так 350 можно на четверых уложиться на всех, на даты, правда в Трипалл, думаю там тоже акция со скипасс в теме, узнать надо
|
Так, прямо зараз на Букінгу 115 євро на людину! Але! Сайт Лівіньо чітко дає нам зрозуміти:
"Воспользуйтесь предложением, бронируя свой отдых через систему онлайн-бронирования Офиса по Туризму Ливиньо. Акция не распространяется на бронирования через системы Booking, Expedia, Venere, т.д."
Що ми маємо!
1. Дорожче проживання і безкоштовний скіпас.
2. Дешевше проживання без скіпаса.
Але є нюанс! Скіпас з 7.04 коштує для дорослого: 150 євро на 6 днів і 125 євро на 5 днів.
Я голосую за п'ять днів, бо при самовідданій каталці, одинь день захочеться перепочити. Розслабитися в СПА... чи в ДютіФрі шопі... Чи просто походити/полежати.
І в кінці ми маємо, що вигідніше броньювати через Букінг (вибір більше) і просто купити собі скіпаси на хто скільки хоче/може! Але, все одно треба кумпанія 3+.
Цитата:
Коментар від igrus
там как раз комплекс открывается ...
|
Був я в такому... В найбільшому в Цілерталі! Знаєш, що саме більше зайшло? На "плюшках" покатати! Я давно так гарно не відпочивав! А всі ці басейни з мінералкою... джакузі... банне шоу... реально, галімий понт для прієзжих!