Цитата:
Коментар від Lapind
Есть Ливиньо. Небо и земля, в сравнении с Австрией. Да и дешевле. И душевней. Ехать на пару часов дольше.
|
Не полишає відчуття, що на цьому світі, я один не був у той Лівінї... Як колись з Буковелем...
Дуже добре, що ви всі тут зібрались! Отже!
Не буду приховувати, така поїздка планується. З 7.04 по 14.04. Здебільшого в голові. Конкретно все буде по приїзді з Австрії.
Хочу викласти теоретичний план і дуже просити поради. Що не так? Що забув? Як буде краще? Наперед дякую!
7.04 - Виліт 10.40 (Бориспіль). Приліт 12.30 Мілан (Мальпенса).
___Виїзд на "ЛівіньоЕкспресі"
Airport transfer to Malpensa, Linate, Orio al Serio – Livigno Express з аеропорта о 16.00.
___Приїзд в Лівіньо 20.30, заселення. Тут є ньюанс. Багато готелів і апартів чітко вказують час заселення і виселення. Експрес прибуває трохи запізно, тому, думаю, тре це узгодити при броньуванні.
8.04 - 13.04 Планується відпочити і покатати на лижах.
14.04 - Виїзд тим самим "ЛівіньоЕкспресом до аеропорту Мальпенса о 5.00 (бо той, що йде о 9.00 прибуває (теоретично) о 13.30, а літак вилітає о 13.40).
___Виліт 13.40 (Мальпенса). Приліт 17.20 (Київ).
Тепер по готелю чи апартах, заселення в які, гарантує безкоштовний скіпас. "минимум 4 ночи в отеле или 7 ночей в апартаментах, участвующих в акции".
Ось готелі:
https://files.livigno.eu/pdf/general...el-2017-v5.pdf
Ось апарти:
https://files.livigno.eu/pdf/general...ti-2017-v7.pdf
На сайті Лівіньо
ЛИВИНЬО ЦАРСТВО СНЕГА в альпах при броньуванні, чітко вказано, чи входить помешкання в цю програму.
При броньуванні через букінг такої інформації нема. Треба дивитись самому.
Бюджет на
двох: 325.00 євро - авіа (МАУ). 190 євро - ЛівіньоЕкспрес. 500-600 євро - апарти. 100 євро - хавчик і няшки. Загалом - 1115-1215 євро.
Що не зрозуміло:
1. Вартісь броньування (проживання на потрібні дати) в одному й тому готелі (апартах) на сайті Лівіньо і на сайті самого готелю відрізняються. Що робити?
2. І все ж таки! Чи не змусить МАУ викидати речі з лижного чохла?)))
3. Чи може хтось намалювати на Гуглмапі, по якому маршруту курсують скібуси по Лівіньо і Трепалле?
4. Якщо броньувати апарти не на двох, а на більше, то чи буде дешевше?
Багато читав, що подорож на авто, зробить подорож дешевше. Плюс до того є можливість оселитись в дуже мальовничих місцях і дешевше. Бо нема прив'язки до скібуса. Але то мені ніяк не підходить. Бо, як би це кумедно не виглядало, я не водій! Хоч маю досить великий стаж і щоденно змушений їхати машиною. Буває і таке...
З.І. Тільки зараз звернув увагу: " Акция не распространяется на бронирования через системы Booking, Expedia, Venere, т.д. "