| 

| Разное отзывы, жильё, цены, шенгенские визы |  

|  12.11.2017, 21:10 | #61 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: HEAD SUPERSHAPE I.MAGNUM 2019 177cm | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від sanyana  @Y.O.P., дякую!  
Здається, це найкраща пропозиція на сьогодні!? Що цікаво, так це те, що багато агенцій пропонують більшість турів на Різдво! А після йде якийсь спад. Це мабуть через канікули?  
Як би там не було, а на Різдво я... ніяк не можу.  |  Тоді раджу звернутись до професіоналів
https://www.facebook.com/%D0%A2%D1%8...1097249996608/ |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 16:42 | #62 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Желтые Воды Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від sanyana  Як би там не було, а на Різдво я... ніяк не можу |  Ось, дійшло нарешті?!? Ти не можеш, і ще так само багато не можуть - ото ціну і скидають. Так що вибирай - чи сидіти зразковим сім'янином тиждень нудитися, тримаючись за спідницю, чи відірватися-поковзати. У житті завжи чимось накладати мусиш. На двох стільцях не всидіти.... 
Воно, того, різкувато вийшло, але - правда. Вибачай. |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 17:00 | #63 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: Є! | @Fazer Alex, ХЗ, як це виглядає, але Різдво - це діло таке... традиції... родина... Так було, нехай так і лишається. Нехай увесь світ зачекає! Буде - як буде.  |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 20:51 | #64 (посилання) |  
	| ^^/\^/\/\^/\^ 

Зараз: поза форумом Звідки: Коломия Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X | 
	<Троль Mode ON>Цитата: 

| 
					Коментар від Y.O.P.   |  
	Цитата: 

| 06.01.2018 Cуббота 07:00 Выселение из отеля и выезд на курорт.
 24:00 Приезд на курорт Les Sybelles, поселение.
 |  На Святий Вечір треба їсти кутю за столом, а не автобусами суватись.    
	Цитата: 

| 07.01.2018 Воскресенье 23:00 Рождественская дискотека LA GROTTE DU YETI ST SORLIN (по желанию, за доплату)
 |  На Різдво колядують, а не на дискотеку ходять.    
	Цитата: 

| Постельное белье и полотенца ~€15, Финальная уборка номера 50€
 |  Вже не перший раз про це жлобство читаю...   <Троль Mode OFF>  |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 21:25 | #65 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Желтые Воды Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon | @Igorco, а мені також на ФБ оце про францію написало, і я хтів сюди його внести  |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 21:57 | #66 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: HEAD SUPERSHAPE I.MAGNUM 2019 177cm | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Igorco  <Троль Mode ON>
На Святий Вечір треба їсти кутю за столом, а не автобусами суватись.    
На Різдво колядують, а не на дискотеку ходять.    
Вже не перший раз про це жлобство читаю...   <Троль Mode OFF>  |  
Людина просить поради,створила тему - я відповів! 
Перш ніж мене тролем обзивати,заглянь на мою сторінку-хто  я і звідки,мені той тур н...р всрався. |  
	|  |     |  

|  13.11.2017, 22:21 | #67 (посилання) |  
	| ^^/\^/\/\^/\^ 

Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X | @Y.O.P., <Троль Mode ON> і <Троль Mode OFF> означає, що я себе називаю тролем, а не тебе.   |  
	|  |     |  

|  17.11.2017, 15:01 | #69 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Kharkiv Снаряга: прокатные :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Igorco  
Вже не перший раз про це жлобство читаю...   |  никакое это не жлобство. 
цены во Франции в полтора а то и более раз ниже. 
поэтому выбирайте сами - дороже и всё включено или дешевле и вы можете отказаться от некоторых услуг если хотите, если надо - пожалуйста заказывайте.
  |  
	|  |     |  

|  19.11.2017, 11:56 | #70 (посилання) |  
	| ^^/\^/\/\^/\^ 

Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Che  никакое это не жлобство. 
цены во Франции в полтора а то и более раз ниже. 
поэтому выбирайте сами - дороже и всё включено или дешевле и вы можете отказаться от некоторых услуг если хотите, если надо - пожалуйста заказывайте.
  |  Можна піти ще дальше - клієнти кафешок миють після себе посуду, хто не хоче, тому +10 євро до рахунку. Останні клієнти перевертають стільці і миють підлогу, перші замітають тротуар або відкидають сніг. Далі буде...   |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 16 | 29 | 18 (82%) | 4 (18%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2185 | 5321 | 1420 (65%) | 743 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |