21.02.2010, 23:49
|
#41 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: volkl gotama 2011
|
Хай хтось другий шось скаже, не знаю що сказати.
а мінуси мені ставити для того щоб відімстити не коректно)
я на всі ваші питання відповідаю фактами)
а Ви зїжаєте з теми
Вибачте за офтоп
Видно що в гори мало ходите)
|
|
|
22.02.2010, 00:16
|
#42 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: volkl gotama 2011
|
Фото з різних маршрутів Карпат
|
|
|
|
+
Malaya, Lyudalyu, Maxik, pashu32, SMR, Rio, griig, cap, Yurez, Bob_Kneissl, Kaya, lomaginson, _Atom_ |
22.02.2010, 08:32
|
#43 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Rio покажите мне фотографии девушек, которые носят 35 кг. и более в походах и при этом:
- мало весят (до 60 кг.)
- у которых не кривые ноги, а худые и стройны, не жилистые, с огромными коленами.
- у которых красивые руки, а не ручище с венами которые видно везде и всегда?
|
35 кг ? Пару постов до этого говорилось про 22 . Ну ладно. В горной шестерке, в начале похода у мужчин вес около 45-55кг(разброс большой, но сам не ходил, но много слышал от одного из членов Киевского горного МКК ). У женщин в 2 раза меньше, это в худшем случае 30кг. Многие походники не берут с собой женщин в походы выше 4х(разве что ооооочень проверенных). Итого нормальный вес 20-25кг.
И вот прямое подтверждение, что может все быть:
Вот она чуть поближе:
З.Ы. И да не убьет она меня, если када нить тут эти фотки увилит .
|
|
|
22.02.2010, 10:08
|
#44 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
|
Цитата:
Коментар від Эмми =)
Celentano я Вас совершенно не понимаю. Что Вы хотие сказать своими постами?
В горах была, в ливни, и в грозы. И пешком, и в велопоходе, какое это имеет отношение к нашему разговору?
|
Прямое тема в принципе про походы! из ваших фоток - понравился крабик, а хотелось бы увидеть фото-подтверждение Ваших подвигов! с описанием маршрута и весом рюкзачка то складывается определенное мнение... Девушка в походе - это не монстр, который может отбиться от медведя обычные люди, просто выносливей и сильнее чем другие...
Добавлено через 2 минуты
Я тож был в горах в ливень и в грозу... при чем гроза была такая сильная, что радио в машине ловить перестало
|
|
|
22.02.2010, 16:19
|
#45 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Горнолыжные сандали Саломон :)
|
Что-то все говорят о походах, как о подвигах. Ребята, Вы что на войне? Хождения в природу - это ж удовольствие, радость от общения с ней, удивления от увиденного нами. А не кто сколько нес, кто выше забрался, кто сильней замерз.
|
|
|
|
+
griig, klepakoff, Yurez, Malaya, Jolie, A888, dudunyk, Irish, Natusik, Зёбра, Vyacheslav, li_, Netka |
22.02.2010, 16:31
|
#46 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
|
Цитата:
Коментар від Hooseinovich
Что-то все говорят о походах, как о подвигах. Ребята, Вы что на войне? Хождения в природу - это ж удовольствие, радость от общения с ней, удивления от увиденного нами. А не кто сколько нес, кто выше забрался, кто сильней замерз.
|
Так вот о том и речь а тут началось - лошади, 90 кг, руки огромные, ноги кривые, колени кривые, рюкзаки сякие, кости крупные - БРЕД!!!
|
|
|
22.02.2010, 16:46
|
#47 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Замяли. Эмми больше нет. Разозлить Челентано, это нужно было постараться.
|
|
|
22.02.2010, 17:00
|
#48 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Цитата:
Коментар від Hooseinovich
|
Осінню завше маю піші походи в ліс по гриби. Цілий день ходжу, бага-а-а-то ходжу, нагинаюся під кущики, шукаю ...
Потім йду до місця стоянки машини, обідаю і далі ходжу.
Любуюся природою, слідкую часто за ящірками і комашками. Розглядаю всяке різне, дихаю свіжим повітрям. Одним словом любуюся.
Але буває, беру рюкзак, складаю лишень необхідне і сідаю в електричку, потім на автобус, потім на ще якись пазік, підправляю одяг, рюкзак і топаю вперед.
Топаю годинами, вверх, вперед, не маючи великою можливості спинятися щохвилини для любування краєвидами, щоб не збивався ритм. Їм те, що є. Йду не так як можу, а так як треба, щоб дійти.
І на горі, де я розумію, що половина справи зроблена, у мене є переважно 5-10 хв потішитися красою. Потім вниз і вперед, що не завжди легше.
Коли я лягаю спати, мені уже нема різниці надувається матрац, чи ні. Хоча надувний я ще не пробувала - не додумалася до такого (чесно скажу - і далі не хочу додумуватися).
По приїзді додому може виявитися, що щось таки потягнула, руки обпечені сонцем а обличчя обвітрене. Що нігтики на ніжках уже не всі вижили (в прямому сенсі), як я не стараюся правильно шнурувати взуття. М"язи болять, вага тіла зменшена...
Ніразу в житті не вагалася з відповіддю, чи воно того варте.
І ніразу в житті не додумалася порівняти перше і друге, хоча ПІШКИ ХОДЖУ "В ПРИРОДУ" і по гиби і в гори.
Що я хотіла сказати, це те, що не треба заменшувати ваги тих атрибутів серйозного походу, про які згадуєтьс, це швидкість, з якою довелося бігти, чи вага, яку довелося нести, чи погода, з якою довелося боротися. І про найголовніше, тобто гори, які довелося взяти я взагалі мовчу.
Одноденний похід на Говерлу із бази Заросляк, то зовсім не дводенна пробіжка по всіх Горганах. І висота тут ні до чого.
І кайф тут зовсім інший. І різні люди це по-різному бачать.
to Celentano: просто респект! заздрю по-білому!
Візьміть мене, коли підете кудусь полегше :wink:
|
|
|
|
+
Bob_Kneissl, mopo3, Malaya, Jolie, A888, Salseros, Rio, CLS, SMR, Зёбра, badi.stryj, Vyacheslav, Olddog, Celentano, li_ |
22.02.2010, 17:12
|
#49 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
|
И я на лето планирую что-то несложное - как для начала
Добавлено через 40 секунд
кароче, пойдем вместе!!!
Добавлено через 52 секунды
экстрим-толпой! Вытопчем Чорногорский хребет
|
|
|
22.02.2010, 17:13
|
#50 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Клёпа, я тебя убью!
Пиши сюда: Асоціація КВН України
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Ужоцкий перевал - Пикуй
|
Funcarver |
Украина |
4 |
08.07.2009 12:32 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3754 | 11921 | 2313 (61%) | 1396 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|