Выбор горнолыжной одежды куртки, костюмы, термобельё и др. |
23.11.2018, 19:23
|
#1641 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від A888
В Португалии.
|
А, я думал в Хмельницком
|
|
|
23.11.2018, 19:28
|
#1642 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від Barkas
А, я думал в Хмельницком
|
Да не, куда там Хмельницкому, я самые крутые пошивные под Волочиском только встречал
.
|
|
|
23.11.2018, 19:58
|
#1643 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від A888
Да не, куда там Хмельницкому, я самые крутые пошивные под Волочиском только встречал
.
|
Иди, замочи слоника, а то бивни отрадут
Добавлено через 6 минут
Размер, кста, у тя молодёжный, мне бы тесно было..)
Самые тупые обозначения размеров у Mammut
|
|
|
23.11.2018, 20:06
|
#1644 (посилання)
|
Одесса-мама
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від igrus
Размер, кста, у тя молодёжный, мне бы тесно было..)
Самые тупые обозначения размеров у Mammut
|
Ну значит слоник ещё молодой, раз молодежный на физкультуру надо ходить и питаться правильно. Старая одежда уже большая, надо в утиль)
|
|
|
23.11.2018, 20:13
|
#1645 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Куда нам толстякам в Л размере))
|
|
|
13.01.2019, 00:23
|
#1646 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ROSSI RADICAL SL WORLD CUP
|
Насоветуйте куртку.
Привет форумчанам! Присматриваю для апгрейда гардероба гортексшмот.Под прицелом две куртки но купить можно только одну. Выбор стоит между Norrøna falketind Gore-Tex Jacket for men - Norrøna® и Kangshung Jacket . ( альтернативные варианты также приветствуются)
Ваше мнение? Спасибо!
|
|
|
19.01.2019, 23:29
|
#1647 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Дрова
|
Цитата:
Коментар від mexas1
Привет форумчанам! Присматриваю для апгрейда гардероба гортексшмот.Под прицелом две куртки но купить можно только одну. Выбор стоит между Norrøna falketind Gore-Tex Jacket for men - Norrøna® и . ( альтернативные варианты также приветствуются)
Ваше мнение? Спасибо!
|
Norrøna falketind Gore-Tex Jacket for men тонкая, 20 Denier, весит меньше ▬ 460 грамм, меньше нести легче упаковать в рюкзак, предпочтительней для скитура, походов, отсутствует юбка. но может вам она не нужна.
Kangshung Jacket ▬ материал плотнее, если сравнить по Денье, то в три раза - 75 Denier, вес больше ▬ 720g, есть юбка и карман на рукаве для скипасса.
Как по мне, для катания с подъемников, преимущество у куртки, у которой ткань толще ▬ Kangshung Jacket
|
|
|
03.03.2019, 14:04
|
#1649 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: ROSSI RADICAL SL WORLD CUP
|
Цитата:
Коментар від Друже
Norrøna falketind Gore-Tex Jacket for men тонкая, 20 Denier, весит меньше ▬ 460 грамм, меньше нести легче упаковать в рюкзак, предпочтительней для скитура, походов, отсутствует юбка. но может вам она не нужна.
Kangshung Jacket ▬ материал плотнее, если сравнить по Денье, то в три раза - 75 Denier, вес больше ▬ 720g, есть юбка и карман на рукаве для скипасса.
Как по мне, для катания с подъемников, преимущество у куртки, у которой ткань толще ▬ Kangshung Jacket
|
Спасибо! Принято.
|
|
|
13.10.2019, 12:28
|
#1650 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Всім доброго дня.
Прохання оцінити чи все я правильно вибрав.
Перечитавши багато нформації щодо одягу. вирішив скупитись.
Оскільки новий одяг коштує дуже не дешево, тому скупив б.у. в "ідеальному" стані (без зацепів,порізів,плям,грязі і т.д.) якщо і можна знайти якісь сліди використання, то їх треба дуже сильно пошукати.
Штани , куртку, середній та основний шар.
тут якраз в мене і загвоздка - ніяк не можу знайти в інеті таку кофту з таким лейблом (на закручений круг похоже)
Попробував вдома в ній позайматись - по мені тече піт а вона мааааайже суха зсередини не говорячи про зовніхній бік.
Зняв, надів легеньку сильно прилягаючу футболку Crane(поліестер95/еластан5) і через 10 хв вона була вся мокра.(але я теж мокрий ) )
Звідси основне питання - це взагалі основний шар я купив чи це теж свого роду мідлеєр ??
Хтось щось може сказати щодо цього шару? Хтось бачив такі лейбли в мамута?
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3754 | 11921 | 2313 (61%) | 1396 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|