![]() |
Подолавши за 2 дня усі 52 сторінки теми три раза змінювала думку, спершу Pro Zero думала прикупити, потім Pro Warm, знов Pro Zero, Pro Warm ...:mosking: але з огляду на те, що призначення термобілізни не гріти, а відводити вологу, зупинилася на Pro Zero. Зігріватися буду другим шаром одягу.
|
Правильно. Я для лиж придбала собі Зеро, але, поки лижний сезон не почався, попробувала його у великому тенісі. Температура була -3, тренування тривало годину. Хвилин через десять після закінчення гри я відчувала, що на спині термобілизна ще мокра. Звідси роблю висновок, що при виборі термобілизни слід в першу чергу враховувати інтенсивність навантаження, а не температуру навколишнього середовища. Тобто для теніса навіть при мінусі слід купити базік або навіть кул.
|
Великий теннис это пять!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
добрый день , скажите свое мнение по поводу такого комплекта , нужно для рыбалки ,
Warm WOOL Crew Neck, и Warm WOOL Underpants, оно точно не колючее? спасибо за ответ , но хотелосьбы услышать кто его носил. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Здравствуйте, чтобы Вы посоветовали для велоспорта? И можете рассказать, какие размеры точно надо знать,чтобы не ошибиться в выборе размера, возможность купить есть только через интернет магазин, т.к. в моём городе не продают термо одежду(вело).
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:55. |