Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Выбор горнолыжной одежды (https://extreme.com.ua/forum/32-vybor-gornolyzhnoi-odezhdy/)
-   -   Термобiлизна Craft (https://extreme.com.ua/forum/vybor-gornolyzhnoi-odezhdy/287-termobilizna-craft.html)

Берн 02.12.2011 16:46

Подолавши за 2 дня усі 52 сторінки теми три раза змінювала думку, спершу Pro Zero думала прикупити, потім Pro Warm, знов Pro Zero, Pro Warm ...:mosking: але з огляду на те, що призначення термобілізни не гріти, а відводити вологу, зупинилася на Pro Zero. Зігріватися буду другим шаром одягу.

Татьяна 02.12.2011 19:57

Правильно. Я для лиж придбала собі Зеро, але, поки лижний сезон не почався, попробувала його у великому тенісі. Температура була -3, тренування тривало годину. Хвилин через десять після закінчення гри я відчувала, що на спині термобілизна ще мокра. Звідси роблю висновок, що при виборі термобілизни слід в першу чергу враховувати інтенсивність навантаження, а не температуру навколишнього середовища. Тобто для теніса навіть при мінусі слід купити базік або навіть кул.

Sheridan 02.12.2011 20:47

Великий теннис это пять!

Skirental 02.12.2011 20:55

Цитата:

Коментар від Татьяна (Коментар 141879)
Тобто для теніса навіть при мінусі слід купити базік або навіть кул.

Ни то, ни другое - покупайте Zero Extreme

Татьяна 02.12.2011 21:06

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 141883)
Великий теннис это пять!

Я тільки учусь...:)

fffffgvbcv 11.12.2011 01:30

добрый день , скажите свое мнение по поводу такого комплекта , нужно для рыбалки ,
Warm WOOL Crew Neck, и Warm WOOL Underpants, оно точно не колючее? спасибо за ответ , но хотелосьбы услышать кто его носил.

Skirental 11.12.2011 09:18

Цитата:

Коментар від fffffgvbcv (Коментар 143602)
добрый день , скажите свое мнение по поводу такого комплекта , нужно для рыбалки ,
Warm WOOL Crew Neck, и Warm WOOL Underpants, оно точно не колючее? спасибо за ответ , но хотелось бы услышать кто его носил.

Взял себе для повседневной носки. Точно не колючее :)

fffffgvbcv 11.12.2011 11:22

Цитата:

Коментар від Skirental (Коментар 143612)
Взял себе для повседневной носки. Точно не колючее :)

тогда иду покупаю, попробую отпишу точно что и как.

Michael 14.12.2011 21:42

Здравствуйте, чтобы Вы посоветовали для велоспорта? И можете рассказать, какие размеры точно надо знать,чтобы не ошибиться в выборе размера, возможность купить есть только через интернет магазин, т.к. в моём городе не продают термо одежду(вело).

Skirental 14.12.2011 22:08

Цитата:

Коментар від Michael (Коментар 144308)
Здравствуйте, чтобы Вы посоветовали для велоспорта? И можете рассказать, какие размеры точно надо знать,чтобы не ошибиться в выборе размера, возможность купить есть только через интернет магазин, т.к. в моём городе не продают термо одежду(вело).

Конкретизируйте вопрос. У Craft есть специальная линейка зимнего байка. Она уже завозится в Украину. Что и для чего вам необходимо?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:55.