Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Выбор горнолыжных ботинок (https://extreme.com.ua/forum/18-vybor-gornolyzhnyh-botinok/)
-   -   Выбор Горнолыжных Ботинок (https://extreme.com.ua/forum/vybor-gornolyzhnyh-botinok/1872-vybor-gornolyzhnyh-botinok.html)

Vulgast 14.10.2009 12:42

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 35165)
Найкращий бренд, це той, який на нозі добре сидить. Індекс пише на папірці, який разом з ботом. Або гугл, розказує все те що Ви хочете про модель взнати.
Міряйте ВСІ боти вашого розміру.

Но ведь жесткость - важная штука. От нее зависит гибность ботинка при наклоне вперед.
Какую стоит выбирать жесткость для начинающего, который надеется быстро прогресировать? :) Рост - 183, вес - 75.

Может я в чем-то не разобрался, но ботинки же стоит подбирать по параметрам и опыту, так? :)

Sheridan 14.10.2009 12:44

Vulgast: бери от 70 до 90 - точно не ошибешься.

Vulgast 14.10.2009 12:45

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 35170)
Vulgast: бери от 70 до 90 - точно не ошибешься.

Возможно есть какие-то известные модели, о которых хорошо отзывались?
На что еще обратить внимание? :)

Albertowych 14.10.2009 12:50

Цитата:

Коментар від Vulgast (Коментар 35171)
Возможно есть какие-то известные модели, о которых хорошо отзывались?
На что еще обратить внимание? :)

На мою ногу Супер сів Dolomite, тут ще залежить від форми ноги, Доломіте має широку колодку, так само як і Соломон. Росіньол, і Ланджи мають колодку вузенку.
Повторююсь. Хороший бот, це той який на нозі сидить. Ви повиння почувати себе в ньому комфортно з невеличким підтисканням, кліпси повинні бути затягнуті не повністю, щоб потім можна було підтягнути. Індекс Ден Вам порадив, такий і беріть.
ПС Для впевненості вибору, зробіть наступне. Підіть по магазинах і переміряйте все що є на вашу ногу. Тут поділітся враженнями, тоді можна буде і з брендом визначитись.

frolka 14.10.2009 15:08

на мою ногу тоже отлично содятся доломиты и саломоны. А когда пробую залезть в братовские фишера, которые на размер больше, начинает сводить ногу. до клипс дело не доходит.
а этот странный человек утверждает, что ботинки удобные :)

Bob_Kneissl 14.10.2009 15:25

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 35172)
На мою ногу Супер сів Dolomite, тут ще залежить від форми ноги, Доломіте має широку колодку, так само як і Соломон. Росіньол, і Ланджи мають колодку вузеньку.

В мене нога вузька, але великий підйом і в Ланджи звело ногу, ще коли не закрив 2-го замка. Тecnica сіла просто чудово.:agree:

Ihor 22.10.2009 22:44

Доброго вечора.
Треба поради. Дозрів до того, щоби купити власні "струменти". Мої дані - 182/95, новачок. З розрахунку трохи на перспективу купив вживані магфайри 10 (168). Тепер потрібно боти. В мому селі аж раптом два магазини, що торгують ботами, і то там майже все виключно Dalbello. Почитавши форум, припускаю що мені тре жорсткість бота 70-90. З відповідною жорсткістю і під мій розмір в наявності лише Aerro 70 та Axion 5. На нозі ніби більш менш нормально, принаймні в порівнянні з прокатними, в яких возився раніше.

Що можете сказати відносно тих бот (чи є якісь мінуси) і відносно жорсткості , на яку поки що орієгтуюся.

І ще одне. В тих магазинчиках ціни орієнтовно процентів на 30 вище, чим можна купити в інет магазинах. Так от, чи варто зробити такий фінт - в локальному магазинчику поміряти модель та вибрати розмір і замовити аналогічну в інет магазині? Тобто наскільки є повторюваність в тих же Dalbello (Aerro/Axion).
Все таки можливість зекоомити 400-500 грн ніби варта уваги...

Дякую.

deema 22.10.2009 22:53

Да - это хорошая идея померять в одном месте и купить в другом - ботинки должны быть идентичными, не зря же они ИСО9001 имеют.
По поводу жесткости - тоже правильный выбор.
В общем - вперед :)

Андрей12 22.10.2009 22:55

Цитата:

Коментар від Ihor (Коментар 36549)
Доброго вечора.
Треба поради. Дозрів до того, щоби купити власні "струменти". Мої дані - 182/95, новачок. З розрахунку трохи на перспективу купив вживані магфайри 10 (168). Тепер потрібно боти. В мому селі аж раптом два магазини, що торгують ботами, і то там майже все виключно Dalbello. Почитавши форум, припускаю що мені тре жорсткість бота 70-90. З відповідною жорсткістю і під мій розмір в наявності лише Aerro 70 та Axion 5. На нозі ніби більш менш нормально, принаймні в порівнянні з прокатними, в яких возився раніше.

Що можете сказати відносно тих бот (чи є якісь мінуси) і відносно жорсткості , на яку поки що орієгтуюся.

І ще одне. В тих магазинчиках ціни орієнтовно процентів на 30 вище, чим можна купити в інет магазинах. Так от, чи варто зробити такий фінт - в локальному магазинчику поміряти модель та вибрати розмір і замовити аналогічну в інет магазині? Тобто наскільки є повторюваність в тих же Dalbello (Aerro/Axion).
Все таки можливість зекоомити 400-500 грн ніби варта уваги...

Дякую.

Думаю что при вашем весе 95кг лутше будет обратить внимание на
жесткость 90-100, если собираетесь совершенствовать технику то как раз будет с запасом на пару сезонов точно. И если есть возмозность познакомиться с подходящей для вас моделью в реале, то знакомьтесь и смело заказывайте её через нет.

Ihor 22.10.2009 23:10

> Да - это хорошая идея померять в одном месте и купить в другом
особисто я притримуюся думки, що від торгівлі в стилі "ну очень деньги нужны" треба якось выдучувати :-). Навіть і таким не дуже чистим фінтом... Ще би до 100-200 грн на фоні 1500-2000 в порівняні зі столицями я би ше поставився ну дюже телерантно і особливих рухів не робив би... але 500 - троха засильно. імха, звісно...

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:14.