| 

| Выбор горнолыжных ботинок всё о подборе горнолыжных ботинок |  

|  29.12.2008, 00:34 | #1 |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев | 

Выбор Горнолыжных Ботинок

Полезные посты по практически верному выбору горнолыжных ботинок: 
1. Как правильно определить размер 
2. Необходимый бутфиттинг 
@sasha: внезапно, самое лучшее и полное видео, что я встречал о подборе ботинок. еще и на русском. 
 |  
	|  |   |  

|  06.01.2020, 15:39 | #3401 (посилання) |  
	| Недавно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ternopil Снаряга: Fischer Progressor 9+ 2009.
Icelantic Nomad RKR 105 2014. K2 Annex 118 2015.
Atomic Waymaker Carbo | @Anton_Yakovina, Здравствуйте, сенсей! Рад, что вы ответили. И спасибо вам за ваш ответ.  
Внимательно присмотревшись, увидел что есть некоторая проблема с углом голенища и желательно подправить. Но к сожалению, в этих ботинках регулировка кантинга возможна или вставками под пятку или подкладками под подошву. Те самые диски не регулируются((( Специально смотрел техническое руководство по продукции Саломон.  
Будем пробовать экспериментировать с подкладками и положением ноги. 
Ждем с нетерпением нашей встречи    и молимся богам снега чтоб насыпали немного! |  
	|  |     |  

|  08.01.2020, 22:19 | #3402 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Желтые Воды Снаряга: Salomon X-Kart 2012, Nordica NRGY H3, Babolat XS 105, Ardis Best, Garry Fisher Tarpon | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Anton_Yakovina  подложить клинышек из резины под внутренний ботинок или под стельку |  Поскольку натирает над косточкой - то тогда начнет тереть косточку - еще хуже. Может, там на пластиковой вкладке в пятке уже есть вкладыш - то наоборот, опустить. |  
	|  |     |  

|  09.01.2020, 08:12 | #3403 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Много много и все прокатные. | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Kirill  @Dutka, Думаю, что подобран больший размер чем надо. |  Соглашусь с Кириллом. Бот чуть большего размера. Нога в нем елозится. Отсюда и натирание. Зона которая указанна должна четко фиксировать пятку. Опуская или подымая пятку   стельками или клинышками Вы добиваетесь большего комфорта но только при условии что бот правильно подобран по длине. 
Да и кантинг обычно вызывает дискомфорт в других местах. Так шо    тут не паритесь.  |  
	|  |     |  

|  21.01.2020, 13:00 | #3404 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Киев Снаряга: Head GS RD 183, боты Nordica Speedmachine 130 | Кто там искал добротные боты на стопу 270-275 мм?Вот  наткнулся на олх на свою же модель ботинок (nordica speedmachine 120\130) за весьма добротную цену (у меня на размер больше).. Дерзайте..

Ps. Если здесь нельзя постить внешние ссылки - банить не надо, просто удалите ссылку. |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 12:01 | #3405 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic Metron 9 2008, Atomic Vantage X80 CTI 2020, HEAD RAPTOR 120S RS :) | Здравствуйте. Мне 42, вес 95. Рост 185. Я лыжник любитель-середнячек с прерваным стажем))). Катался регулярно в молодости лет пять подряд до 22 лет в горах. Потом перерыв 17 лет. Сейчас уже третий год снова на лыжах. Лыжи Atomic vantage X80 СТI 180 2019 купил по халявной цене 250Є новыe (друг из Испании передал) в прошлом году. Катался этой зимой. Норм лыжи, мне сам раз. Хочу купить свои первые ботинки. Есть халява на новые Head Nexo Lyt 110 2019-2020 (снова из Испании за 150Є), я примерял их в магазине - сидят идиально, нога очень хорошо зажата. Вопрос: по тестам Кострова из yourski.ru  Nexo Lyt 130 2018года  полное Га.... Подскажите кто в теме так же ли плохи Nexo Lyt 110 2020 года? Или можна их брать... |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 12:27 | #3406 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s | 
	@TarantelaЦитата: 

| 
					Коментар від Tarantela  Здравствуйте. Мне 42, вес 95. Рост 185. Я лыжник любитель-середнячек с прерваным стажем))). Катался регулярно в молодости лет пять подряд до 22 лет в горах. Потом перерыв 17 лет. Сейчас уже третий год снова на лыжах. Лыжи Atomic vantage X80 СТI 180 2019 купил по халявной цене 250Є новыe (друг из Испании передал) в прошлом году. Катался этой зимой. Норм лыжи, мне сам раз. Хочу купить свои первые ботинки. Есть халява на новые Head Nexo Lyt 110 2019-2020 (снова из Испании за 150Є), я примерял их в магазине - сидят идиально, нога очень хорошо зажата. Вопрос: по тестам Кострова из yourski.ru  Nexo Lyt 130 2018года  полное Га.... Подскажите кто в теме так же ли плохи Nexo Lyt 110 2020 года? Или можна их брать... |  , не зовсім по темі, але не можу втриматися.  
Вибір лиж -   
Про Head Nexo, на жаль, порадити не можу, але до таких лиж рекомендую Atomic Hawx Prime 120, або й з трохи меншою жорсткістю. В цьому році поміняв свої старі Fisher 100 на такі - відчуття лиж, стійкість в катанні набагато кращі. 
А щодо Кострова, то я, після деяких його відосиків, майже перестав його дивитися. До речі, його відгук про наші з Вами лижі також приблизно такий самий, як і про ботинки, на які Ви дивитеся.  
				 Востаннє редагував HappySkier: 17.08.2020 о 07:26.
 |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 12:52 | #3407 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic Metron 9 2008, Atomic Vantage X80 CTI 2020, HEAD RAPTOR 120S RS :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від HappySkier  @Tarantela, не зовсім по темі, але не можу втриматися.  
Вибір лиж -   
Про Head Nexo, на жаль, порадити не можу, але до таких лиж рекомендую Atomic Hawks Prime 120, або й з трохи меншою жорсткістю. В цьому році поміняв свої старі Fisher 100 на такі - відчуття лиж, стійкість в катанні набагато кращі. 
А щодо Кострова, то я, після деяких його відосиків, перестав його дивитися. До речі, його відгук про наші з Вами лижі також такий самий, як і про ботинки, на які Ви дивитеся.   |  Та я вже теж зрозумів що він балабол...  Atomic Hawks Prime 120 теж міряв та на моїй нозі щось несидять.  Лижі норм, трохи жосткуваті для моїх старих ботів Salomon Focus Rs з жорсткісю 70, важко прогнути, тому шукаю нові, а тут халява на Nexo Lyt 110 (жорсткість 110). Підкупає ціна але сумніви дуже великі... |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 13:00 | #3408 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Tarantela  Та я вже теж зрозумів що він балабол...  Atomic Hawks Prime 120 теж міряв та на моїй нозі щось несидять.  Лижі норм, трохи жосткуваті для моїх старих ботів Salomon Focus Rs з жорсткісю 70, важко прогнути, тому шукаю нові, а тут халява на Nexo Lyt 110 (жорсткість 110). Підкупає ціна але сумніви дуже великі... |  Зараз помітив, що я не зовсім чітко написав про Nexo Lyt 110. Не те, що я їх не раджу, а я просто про них нічого сказати не можу.   
А щодо "не сидять", то це дійсно за порадами Вам прямо до Kirilla.    
І таки так, згоден, з жорсткістю 70 на таких лижах буде не дуже. Я в цьому році на нових Атоміках по тих же трасах, що вже декілька років катав, пройшов набагато впевненіше. А коли подивився на своїх відеозаписах, яка була швидкість, то сам не повірив, бо стояв на лижах дуже впевнено, і навіть не відчував цього. |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 13:51 | #3409 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: 0676619933 Снаряга: Боты FT DROP KICK 
Лыжи FACTION CT 2.0 188 
Specialized RH Pro & VW | У меня очень хорошие отношения с Head потому скажу так, от покупки NEXO я бы воздержался. |  
	|  |     |  

|  16.08.2020, 19:30 | #3410 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Atomic Metron 9 2008, Atomic Vantage X80 CTI 2020, HEAD RAPTOR 120S RS :) | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Kirill  У меня очень хорошие отношения с Head потому скажу так, от покупки NEXO я бы воздержался. |  Дякую! Обовязково прислухаюсь до Вашої поради. |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 2 | 1 | 1 (50%) | 1 (50%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 206 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2166 | 5236 | 1426 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |