04.11.2019, 20:47
|
#71 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Зробив ще одне відео про червону трасу 12, що знаходиться на основній зоні катання Гіггійох.
Це відео з більш спокійним спуском і пейзажами на зупинках, на відміну від попередніх відео (щоправда одне відео подібного плану вже було про 11-ту червону трасу).
Також за рекомендацією @McBodik додав коментарі. Я їх зробив у вигляді субтитрів. Якщо такий вид коментарів спільнота визнає корисним, буду робити субтитри і до попередніх відео.
|
|
|
05.11.2019, 09:05
|
#72 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
@HappySkier, трасса очч приятная.
Думаю с комментарием Ок, понятно направление и местоположение.
Настоятельно рекомендую вам с женой выделить время и средства на Толкового инструктора, не буду здесь уточнять, но реально если любите горные лыжи - нужно их освоить и катать красиво...
(понимаю что все для картинки - но тень ваша это девушка в белой куртке-черных штанах катает печалька однозначно нужно переучивать-учить карвингу) Тем более бюджет позволяет, это останавливает 80% катающих.
|
|
|
10.11.2019, 16:28
|
#73 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Чергове відео про червоні траси 7a та 7b, а також синю трасу 9.
Ці траси знаходяться на горі Гайслахкогль і йдуть одна за одною до самого низу, до нижньої станції одного з двох основних витягів – Gaislachkoglbahn (другий (чи навіть перший) основний витяг – Giggijoch).
Фактично, червоні траси 7a та 7b є синіми, а червоний колір їм призначили, я думаю, тільки через один невеликий (метрів 100-150) відрізок, спільний з чорною трасою 7.
На жаль, в цьому році, як багатьом з вас, з погодою нам не пощастило – було тільки два гарних для зйомки (тобто сонячних) дні, і горі Гайслахкогль не пощастило: на ній ми каталися, в кращому випадку при такій погоді, як на цьому відео.
А в основному, коли ми тут каталися, була погода навіть така, як на моєму відео про чорну трасу №3.
Як і в попередньому своєму відео про 12-ту червону трасу, я зробив субтитри. Я їх зробив п’ятьма мовами. Якщо в когось будуть з’являтися написи, що не відповідні мові вашого браузера, пишіть – буду виправляти.
Крім того, в цьому відео трохи поекспериментував із швидкістю відтворення при монтажі, бо траси таки довгенькі і простенькі.
|
|
|
11.11.2019, 17:23
|
#74 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@HappySkier , забудьте про софт який постачається з камерою, з ним Ви будете топтатись на одному місці без прогресу. Завантажте хоча б Sony Vegas, або Movie Maker, на крайняк Щодо закадрового голосу: його можливо записати навіть на смартфон і прикрутити як окрему аудіо доріжку на монтажний стіл, приглушуючи рівень гучності основного музичного треку в потрібних місцях. І всі ці цвітасті заголовки назви відео - то моветон страшнючий Все вище сказане - моя особиста думка, Вам вирішувати як і чим працювати
Додано через 46 хвилин
@HappySkier, Зараз я подумаю над цим питанням і спробую прикрутити в форум нову тему, де ми зможемо вільно спілкуватись, не засираючи своїми порадами чужі теми
Додано через 25 хвилин
@HappySkier, заходьте сюди, якщо буде бажання
Додано через 1 хвилину
Filmmaking
|
|
|
11.11.2019, 20:53
|
#75 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
@Korben Dallas, Дякую за поради, а особливо за новий розділ про створення фільмів.
Зараз трохи нема часу, постараюся деякі питання і міркування написати завтра вже на новій сторінці.
|
|
|
13.11.2019, 20:16
|
#76 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Як обіцяв раніше, продовжую більш розширений, ніж є у відео, опис чорних трас Зьольдена.
Сьогодні опишу 7-му чорну трасу.
За моїми суб’єктивними відчуттями, це дуже гарна і приємна для катання «легка» чорна траса так само, як і чорна 25-та траса, про яку я вже писав.
Тобто вона не дуже страшна для тих, хто тільки починає освоювати чорні траси. Але якщо все ж таки стане страшно посеред траси, то є можливість пораніше "звалити" з неї на червону 7b.
Чорна траса 7 йде поруч із червоними трасами 7a та 7b, відео про які я виклав три дні тому.
Див. карту
http://extreme.com.ua/forum/attachme...1&d=1573667975
7-ма чорна траса частково перетинається з цими червоними трасами три рази:
1. На початковому відрізку від витягу Stabele до розвилки перед витягом Langegg.
Належність цього відрізку є спірною і на різних картах/стендах його приписують то трасам 7, 7a, 7b, то 6-й синій трасі. На мій погляд, більш коректно його віднести до 6-ї синьої траси, бо він однозначно синій. На карті нижче я його показав, як кінцевий відрізок траси 6.
2) На відрізку між трасами 7a та 7b. Цей відрізок за відчуттями дійсно можна назвати чорним.
3) На кінцевій частині, що є спільною з трасою 7b. Ця частина є не складнішою, ніж чисто червона, а я б навіть сказав, що вона якась «червоно-синя», але аж ніяк не чорна.
Але на відрізках, що не співпадають з 7a та 7b, 7-ма чорна траса є дійсно чорною.
Сумарна довжина чорної траси 7 + синьої траси 9 із закінченням на нижній станції гондольного витягу Гайслахкогль = 2,1 км (згідно GPS-інформації).
Якщо взяти по GPS довжину чисто чорного відрізка від початку траси до злиття з червоною 7b, то буде 950 метрів.
На жаль, точний її нахил я обчислити я не зміг, бо, як виявилося, моя камера не заносить показник поточної висоти до файлу GPS-інформації, а точних даних висоти початкової і кінцевої точок цієї траси на картах Зьольдена я не знайшов, бо ці траси починаються і закінчуються «посеред дороги», де нема якихось визначних місць.
Інтуїтивно можу сказати, що якщо рахувати нахил без останнього спільного з 7b червоного відрізка, то вона повинна таки «потягнути» на статус «чорної», а якщо рахувати середній нахил разом з цим кінцевим відрізком, то навряд чи.
Як я писав у коментарях до попереднього відео, з погодою, коли ми каталися на цій горі, нам не пощастило, тому відео про чорну 7-му трасу є не дуже яскравим.
Подивитися відео про 7-му чорну трасу можна на моєму каналі (як і всі інші), але для зручності вставляю це відео також і сюди.
Востаннє редагував HappySkier: 14.11.2019 о 09:17.
|
|
|
13.11.2019, 20:58
|
#77 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
Сьогодні опишу 7-му чорну трасу.
|
Отличная трасса, для подготовленных лыжников!
Только немного узковатая, втроем не разойтись можно ну или будет напрягать трафик...
Средняя скорость на черной трассе 25,5км/ч блин я так не умею
По видео с этой трассы - уже не экскурсионный автобус, контроль скорости + дуги примерно одинаковые, верный путь
Добавлено через 5 минут
На финише типичный Олень, один стал перегородил проезд и лыжи раскидал
Не догоняю таких
|
|
|
13.11.2019, 21:14
|
#78 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Джигит
По видео с этой трассы - уже не экскурсионный автобус, контроль скорости + дуги примерно одинаковые, верный путь
|
@Джигит, Так це ж чорна траса, а не синя, тут без техніки нормально не проїдеш.
|
|
|
18.11.2019, 10:34
|
#79 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
+1 відео на вихідні.
Синя траса 3b – це одна з найпростіших трас на горі Gaislachkogl, та й в усьому Зьольдені (крім 23-ї) і пролягає від проміжної станції Gaislachkogl Mittelstation до початку одного з найновіших крісельних витягів Wasserkarbahn з красивими синіми вітрозахисними «плафонами».
Важливий нюанс для тих, хто поїде в Зьольден вперше. На кріслах цього витягу Wasserkarbahn бар’єр безпеки піднімається також по супер-новому, тобто автоматично і руками його ані підняти, ані хоч трохи припідняти неможливо. Крім того, підставки для лиж також не традиційні. Тобто, не обидві лижі треба ставити з однієї сторони від «палки», що опускається, а з обох сторін від цієї «палки», тобто на кожного лижника своя «палка» . Ніби-то нічого такого, але дехто, хто вчасно не зорієнтувався і виставив за звичкою обидві лижі з одного боку від «палки», потім їде аж до кінця (бо бар’єр руками не піднімається) трохи перекрутившись на сидінні і з однією висячою ногою, що не дуже приємно.
З погодою в той день не пощастило – кататися можна було тільки на нижніх трасах, бо все, що вище Mittelstation, включно з льодовиками, було суцільно в хмарах.
До речі, це якраз одна з суттєвих переваг Зьольдена перед багатьма іншими регіонами, бо якщо хмари прилипли до вершин гір, можна кататися на середніх і нижніх трасах, якщо опустилися на сам Зьольден, то значить на льодовиках сонце. Такого, щоб хмари були товщиною в 2 км, практично ніколи не буває.
|
|
|
26.11.2019, 10:12
|
#80 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Ще одна траса Зьольдена. Фактично, це дві сині траси 10 та 9, але 9-та сприймається не як окрема траса, а продовження 10-ї. А виділена 9-та траса у окремий номер, мабуть тому, що вона є закінченням відразу трьох трас: чорної 7, червоної 7b та синьої 10.
Інша інформація - в субтитрах.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 5 | 10 | 3 (43%) | 4 (57%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 5 | 135 | 511 | 84 (62%) | 45 (33%) | 6 (4%) |
---|
Month | 8 | 80 | 3705 | 11326 | 2279 (61%) | 1375 (37%) | 55 (1%) |
---|
|
|
|