27.11.2019, 17:15
|
#81 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Продовжую виконувати свою обіцянку описати всі чорні траси Зьольдена.
Сьогодні представляю чорну трасу 3.
Ця траса складається з двох частин, по яких можна кататися окремо:
- верхньої частини, яка пролягає від верхньої станції крісельного витягу Wasserkar до проміжної станції Mittelstation гондольного витягу Gaislachkogl;
- нижньої частини, яка пролягає від цієї проміжної станції Mittelstation гондольного витягу Gaislachkogl до нижньої станції крісельного витягу Wasserkar.
Зрозуміло, що повністю Чорна 3-тя траса пролягає вздовж лінії витягу Wasserkar.
Чорна траса 3 за степенем максимального нахилу траси є другою після траси Кубку світу, а точніше Чорної траси 31.
Середній нахил більш крутої верхньої частини траси 3 складає 58.7% = 30.4⁰, а її максимальний нахил припадає на другу половину її верхньої частини. Для точного визначення максимального нахилу у мене недостатньо показників, але він однозначно не менше 60%.
Я не раз спостерігав картину: під'їжджає лижник до початку верхньої частини чорної траси 3 в такому собі бадьоро молодецькому стилі, але потім дивиться секунд 10-20 донизу і повертає наліво на синю трасу 3а. До речі, і на цьому відео також попався один такий «замріяний» на початку траси лижник.
Нижня частина чорної траси 3 значно більш похила і, за моїми розрахунками, навіть трохи не дотягує до показника «повної чорності» у 40%. Тому ця нижня частина є значно більш популярною у лижників і під обід буває вже достатньо розбитою.
Але середній нахил всієї траси 3 в цілому, звичайно, значно більше 40%.
Чорна траса 3 в цілому
Верхня точка: 2429 m
Нижня точка: 1853 m
Різниця по висоті: 576 m
Довжина Чорної траси 3 (GPS): 1400 m
Середній нахил (крутизна): 45.2% = 24.3⁰
-------------------
Верхня частина Чорної траси 3
Верхня точка: 2429 m
Нижня точка (Gaislachkogl Mittelstation): 2176 m
Різниця по висоті: 253 m
Довжина верхньої частини Чорної траси 3 (GPS): 500 m
Середній нахил (крутизна): 58.7% = 30.4⁰
-------------------
Нижня частина Чорної траси 3
Верхня точка (Gaislachkogl Mittelstation): 2176 m
Нижня точка: 1853 m
Різниця по висоті: 323 m
Довжина нижньої частини Чорної траси 3 (GPS): 900 m
Середній нахил (крутизна): 38.4% = 21.03⁰
Як я вже писав, в день катання на горі Gaislachkogl з погодою нам не пощастило. Тому, пліз, не сильно мене колупайте за не дуже презентабельне відео цієї траси.
Але навіть при такій погоді оцінити крутизну верхньої частини траси можна.
|
|
|
09.12.2019, 12:39
|
#82 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: head
|
Приветствую парни.
Подскажите кто знает туроператора который сможет сделать толковое предложение для катаний на лыжах, хочется сменить картинку Драга и Буки на что-то новое, заранее спасибо.
|
|
|
09.12.2019, 12:58
|
#83 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
@hahol, в левой колонке (Новые коментарии) Главная страница, нашел 3 предложения
Смело читайте, пишите авторам
|
|
|
09.12.2019, 13:00
|
#84 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від hahol
Приветствую парни.
Подскажите кто знает туроператора который сможет сделать толковое предложение для катаний на лыжах, хочется сменить картинку Драга и Буки на что-то новое, заранее спасибо.
|
Гірськолижні тури в Австрію 2020!!!
|
|
|
09.12.2019, 17:27
|
#85 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від hahol
Приветствую парни.
|
Через туроператора можна їздити на автобусі, а можна літати на літаку.
Якщо на автобусі, то варіанти Salton-a, як на мене дуже непогані. Додатковий плюс варіанту Salton-a, як я бачу по форуму, – своя весела компанія. Якщо Ви ще не були закордоном взагалі ніколи, то, як на мене, для першого разу, мабуть, це найкращий варіант, оскільки завжди є кому все розказати і показати як по проживанню, так і по харчуванню і по катанню. Особливо це важливо, якщо у Вас з іноземними мовами не дуже. В перший виїзд зорієнтуєтеся в оточуючому середовищі і на другий раз будете вже розуміти, що для Вас краще.
Я з сім’єю перший раз саме так на автобусі у своїй компанії і їздив. Ми їздили через львівське турагенство «Активні канікули», у них тоді були представники у Києві. Але це було ще в другій половині 2000-х. Як там у них зараз, не знаю.
Якщо є плани політати, то я декілька разів брав тури у Тезтура. Якихось організаційних непорозумінь у нас з ними не було.
Якщо в якомусь агентсві будуть пропонувати такі курорти, як Зьольден, Цель-ам-Зее, Капрун, Заальбах, Бад-Гаштайн/Бад-Хофгаштайн, пишіть особисте повідомлення, спробую порекомендувати щось конкретніше по вибору місця проживання з того, що у них є.
|
|
|
27.12.2019, 10:22
|
#86 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Intensa 3, Elan Magfire 8, FISCHER SOMA VIRON 80
|
Привет всем! Подскажите, как лучше ехать в Зельден на авто? Имею ввиду последний участок, потому что слышал, что можно через горы по Австрии, можно через Мюнхен по автобану. Есть ли разница и на чем экономишь время? Спасибо!
|
|
|
27.12.2019, 13:14
|
#87 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: якесь ге, тре міняти :)
|
@edkh, я їхав через Німеччину. Не знаю яка дорога через гори, але по кілометражу дальше і гугл каже, що на годину довше.
Єдине, що було трохи дивно - на в'їзді в Німеччину була штучно створена прикордонниками тягучка. Нікого не перевіряли, але можливо на когось полювали.
Добавлено через 1 минуту
P.S. але якраз до Мюнхена доїжджати не потрібно, бо це буде довше
|
|
|
23.01.2020, 12:33
|
#88 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossignol Intensa 3, Elan Magfire 8, FISCHER SOMA VIRON 80
|
Короткий отпуск в Зельдене
С 9 по 16 января были с семьей в Зельдене. Ехали туда на машине через Венгрию с остановкой возле Будапешта. Границу пересекли в Лужанке, это заняло два часа, так что терпимо. В Зельдене бронирорвали отель DasCentral, о чем в последствии не пожалели. Полупансион завтрак+ужин, хороший СПА, специальное место для хранения лыж, где у каждого номера своя кабинка с двумя отделениями - сушилкой на 4 пары ботинок и отделением на лыжи/борды. Из этого помещения сразу выход к отельным "шатлам" - минибусам, которые курсируют по надобности к подъемникам и назад до 14.00 от отеля, после 14.00 от подъемников, а фактически - целый день туда-обратно. Так что наше авто простояло все дни на парковке отеля без надобности. Ски-пасы также купили прямо в отеле с 10% скидкой. Также отель снабдил нас 10% скидками для аренды снаряжения для сына.
Ну а в остальном - отличные разнообразные трассы, красота неимоверная и главное - есть снег Очень достойные зоны отдыха на пересадках с ресторанами, лежаками, скамейками, туалетами. Все для комфортного катания и замечательного отдыха. Во всю используют съемки "агента 007", музей, кстати, сделан очень прикольно и познавательно, мы с удовольствием совершили туда экскурсию.
Все дни была отличная погода, солнце, температура от -3 до +2.
Очень понравилась "солнечная долина" - комфортные трассы, вокруг красота и хорошие виды на трехтысячники.
Хотя людей много, нигде очередей не было. Места достаточно, чтобы огромное количество катающихся распростанилось на всю громадную зону тирольских Альп. Одно из небольших видео-
|
|
|
26.01.2020, 17:53
|
#89 (посилання)
|
Всегда на форуме
Atomic Hawx Prime 120s
|
Вчора приїхав у Зьольден, щоб дознімати те, що не встиг в минулому році. Але про це вже якось потім. А сьогодні про веселу ситуацію. Вибачайте за трохи довгу передісторію, але без неї, мабуть, не все буде зрозуміло.
Сьогодні я збирався кататися на льодовиках і хотів бути там одним з перших. Підйомник Silberbruennl, що веде від низу зони катання Гіггійох на її верхню точку (перевал Rotkogljoch), відкривається о 8:30. Тому я піднявся туди якраз перед відкриттям о 8:25, але сьогодні його запустили і відкрили на 10 хвилин раніше і вже деякі лижники піднімалися на ньому, але на синій трасі 13 ще нікого не було.
І от. Коли я вже був десь на другій половині підйому, на абсолютно пустій, чудово відратраченій вельветовый трасі «у вільному польоті» з’являються перші лижники і лунає такий «истошный вопль»: «ВОТ ОНА – СВОБОДА!!!» 🤣
|
|
|
26.01.2020, 19:07
|
#90 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Nordica Dobermann SL
Nordica Dobermann EDT 130
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
Вчора приїхав у Зьольден, щоб дознімати те, що не встиг в минулому році ...
|
- you made my day
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 4 | 5 | 10 | 3 (43%) | 4 (57%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 5 | 135 | 511 | 84 (62%) | 45 (33%) | 6 (4%) |
---|
Month | 8 | 81 | 3705 | 11326 | 2279 (61%) | 1375 (37%) | 55 (1%) |
---|
|
|
|