Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2010 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/5828-kolyba-2010-a.html)

Jolie 04.02.2010 17:20

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 56780)
Сижу на форуме с месяц (- 12 дней - каталка), читаю темы, нахваливаю друзьм, киндерам в пример ставлю "как надо"... и вдруг захожу в "Колыбу"... и потихоньку прозреваю.

Подпись: непонятый и в смерть заминусованный.

А чого прозрівати? У нашій "Колибі", до речі, теж є багато корисних постів, які були викликані, здавалось би, звичайною балачкою; на основі багатьох тез, висловлених тут, були створені цікаві теми. "Колиба" була створена для балачок на форумі, но то вона і "Колиба" :). Хамства і грубощів у нас немає, самовихваляння теж, суперечки якщо і є, то тільки по суті та з адекватними аргументами.

Найважливішим, як на мене, є той факт, що у нас ніхто не гониться за баллами у кармі, статусами та іншими визначальними характеристиками; зокрема, це і тому, що більшість людей, яка тут тусується, давно добре знайомі один з одним і більшість прекрасно знає і розуміє, хто на що здатний :). Мені особисто дуже приємно, що я знаю велику кількість людей на цьому форумі, отримую задоволення від спілкування з ними, користь від їхніх порад, підказок у плані техніки катання і т.п.

І ще один важливий момент: ми не любимо мінусувати пости без очевидних причин, пов"язаних із порушенням наших негласних правил; тому так рідко у нас трапляються пости із мінусами.

Більше позитиву і все буде гаразд!

Rain 04.02.2010 17:28

SMR, у нас тут все равны, избранных нету. Хотя нет...есть вобще-то...пользователь 10 плюсов очень гордый, ни с кем не хочет дружить=)

Добавлено через 1 минуту

а в чат тогда лучше вообще не ходите, там даже материться можно...жесть! =))

Salseros 04.02.2010 18:09

Ребята, а вы с кем сейчас разговаривали?!:crazy:

jordik 04.02.2010 22:04

нарешті добралась до сего хворума!
короче, похвалюсь - була на минулому тижні в Ужгороді - спєцом пошкандибала шукати той знаменитий "Кактус", де всі зависають. Вже знаю, де він є і де всі зависають.
і ще-помінявши лижні черевики з м"Яких і комфортних, але завеликих, на жосткіші і якраз по нозі, нарешті помітила, шо мої лижки кантуються! нарешті вчухала,що таке короткі і довгі дуги!отакі пригоди...

Sheridan 04.02.2010 22:05

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 56902)
нарешті добралась до сего хворума!
короче, похвалюсь - була на минулому тижні в Ужгороді - спєцом пошкандибала шукати той знаменитий "Кактус", де всі зависають. Вже знаю, де він є і де всі зависають.
і ще-помінявши лижні черевики з м"Яких і комфортних, але завеликих, на жосткіші і якраз по нозі, нарешті помітила, шо мої лижки кантуються! нарешті вчухала,що таке короткі і довгі дуги!отакі пригоди...

Бльо!!!! А позвонить???? Я обиделся :(

jordik 04.02.2010 22:10

скинь телехвончик - якби мала тел, дзвонила б, а то не мала з ким край боронити одна серед цілого Ужгорода. буду в лютому 100 пудово.

Lyudalyu 04.02.2010 23:12

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 56191)
Берёте:
- любой эконом-ткани типа "лавсан", "авизент" 0,6 метра шириной и длиной +10см к длине лыж

Если кто не в курсе, в Киеве можно прибарахлиться и Оксфордом и даже 1000-й Кордурой для таких дел :crazy:
1000-я кордура доходит до 100грн/погонный метр(1,5шириной), Оксфорд вроде от 20грн/погонный метр. Можно даже взять рип-стоп. Цены по ссылке могут быть неактуальны, нужно ехать и смотреть.
Там же была наконец-то найдена лента для герметизации швов и взята для эксперементов хайпора(20грн/метр) :crazy:, кто уже ее пользовал остались довольны :agree:.

zarichanka 04.02.2010 23:55

всем, кому окружающие кажутся злыми - "успокойтесь" :pleasantry:(голосом Димона из Найшей Раши)
вот наше фсьо

© Чпокер. Живи и чпокай!

SMR 05.02.2010 10:39

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 56785)
ты удивишься, но Карма ни на что не влияет :)
Она создана только для уменьшения количества ненужных комментов. Кармадрочеров тут нет

:ROFL:- Вот скажи мне, Sheridan, в чём сила? Разве в карме? Вот и новички говорят, что в карме. У тебя много кармы, и чего?.. Я вот думаю, что сила в правде. У кого правда - тот и сильней.:)
Вопрос: какое необходимо отрицательное значение кармы, для того, что бы получить пожизненный БАН?:mosking: «…но Карма ни на что не влияет…»:agree:
Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 56795)
ми не любимо мінусувати пости без очевидних причин, пов"язаних із порушенням наших негласних правил; тому так рідко у нас трапляються пости із мінусами

И персонально к Sheridan и Neon (в личку писал): ну сделайте же, что нибудь, моя карма страдает.:crazy:
Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 56785)
Слу, SMR, я тут глянул первые три страницы Колыбы - ни одного левого плюсика. Ты о чём вообще?

- Видишь суслика?
- Нет!
- И я не вижу. А он есть!..:secret:
Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 56790)
где вы тут нашли плохих людей?

Да я, не про здесь. Я в загалі!.. хотя…
Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 56795)
більшість людей, яка тут тусується, давно добре знайомі один з одним і більшість прекрасно знає і розуміє, хто на що здатний :). Мені особисто дуже приємно, що я знаю велику кількість людей на цьому форумі, отримую задоволення від спілкування з ними, користь від їхніх порад, підказок у плані техніки катання і т.п.

Хорошо Вам, рядышком все. Я тоже сторонник vis-a-vis, а так, без красных пилюль, сразу и не разберёшься в царстве Матрицы.

А теперь без хи-хи. Моделируем ситуацию. Я, новичёк, задаю вопрос в серьёзной теме, и мне начинают сыпать советы-ответы. Читаю всё, но акцентирую внимание на постах, чьи авторы являются носителями особых статусов и высокой кармы, предполагая, что оные есть люди сведующие, а не просто ломы со своей снарягою и завышенной самооценкой (и не только само-). К чему веду. Понимаю что, в чужой монастырь со своим уставом не ходят. Но раз пустили, то… мне кажется, что в трёп-темах необходимо убрать оценивание постов.
Каждый смотрит на мир из окошка своего домика. Я же предлагаю набраться смелости и выйти из домиков. Уверяю будете поражены количеством и разнообразием домиков и окон.
Всё!!!
P.S. Мама с папой дали имя мне - Сергей.

Rain 05.02.2010 11:00

жесть. Сергей, это жесть:D
3 раза перечитал ваш пост. Думаю, вам не надо просто обращать внимания на эти плюсики и минусики, а просто нормально общаться на форуме. И писать по теме. И не углубляться в анализ того, у кого и сколько кармы. И если человеку ставят плюс в какой-либо теме, то это всего лишь означает, что данный пост эти пользователи поддерживают. Будьте уверены, люди с высокой кармой вам плохого не посоветуют (даю гарантию=)))), как и люди с не такой высокой кармой=))

"Понимаю что, в чужой монастырь со своим уставом не ходят"
а вот это правильно! так что перед тем как что-нибудь писать, посидите на форуме недельку-другую, разберитесь, почитайте, а потом уже выводы делайте. А то, прям так "с корабля на бал" качать права и рассказывать, как должен работать форум, которому уже больше 7 лет - как то не особо правильно, ок?

Добавлено через 5 минут

таки минусанул ваш пост, хотя предыдущий не минусовал. Ну не люблю я, когда начинается "лечение" вот таким фразами:

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 57065)
Я же предлагаю набраться смелости и выйти из домиков. Уверяю будете поражены количеством и разнообразием домиков и окон.

Pivoman 05.02.2010 12:35

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 56902)
була на минулому тижні в Ужгороді - спєцом пошкандибала шукати той знаменитий "Кактус", де всі зависають.

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 56904)
Бльо!!!! А позвонить???? Я обиделся :(

Можно было и не звонить-просто не вовремя зашла - надо было после 18:00 ...:)

Sanches 05.02.2010 13:36

Цитата:

Коментар від Pivoman (Коментар 57096)
Можно было и не звонить-просто не вовремя зашла - надо было после 18:00 ...:)

Найти один единственный столик с наклейками форума :agree:

jordik 05.02.2010 13:51

после 18 я вже везла на чужій Короллі трьох п"Янствующих чоловіків назад у франківськ. :))

Jolie 05.02.2010 14:07

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 57065)

Хорошо Вам, рядышком все. Я тоже сторонник vis-a-vis, а так, без красных пилюль, сразу и не разберёшься в царстве Матрицы.

Сергій, я два роки тому так само прийшла на форум, як і ви - абсолютно ліва людина, незнайома ні з корифеями форуму, ні з рештою його користувачів. Однак перед тим, ніж почати так би мовити, "вливатися" у незайомий колектив, я 4 місяці його активно читала, розуміючи, що того досвіду, який був на той час у мене та досвіду спілкування і катання із моїми знайомими із іншого веб-ресурсу мені недостатньо, щоб почати розмову із колом людей, які що у теорії, що на практиці є асами своєї справи. А якщо недостатньо - я почала читати, розбиратися що і до чого, цікавитися і за деякий час це дало свій результат.

Як на мене, вам варто визначитися, що саме ви хочете:
- читати, розвиватися, питати поради та отримувати на них відповіді, і у подальшому показувати те, що ти вмієш, на тасах, катаючись із форумчанами,

- чи, не розібравшись до кінця ні у політиці форуму, ні у формах подачі та обговорення інформації, продовжувати далі звинувачувати адміністрацію і решту користувачів у невідомо чому.

А загалом, зважаючи на сьогоднішні погодні умови, на вихідних ми всі, як правило, на вихідних пропадаємо там, де багато снігу - передивіться розділ "Наши встречи" - а може вам вдасться потрапити на одну із наших здибанок :wink:.

mopo3 05.02.2010 14:18

Цитата:

Сижу на форуме с месяц...

Разве это срок, чтобы делать хоть какие-то выводы? :shock:

Цитата:

Прежде чем минусовать, рекомендую...

Не нужно рекомендовать. Тем более, по впечатлениям одного месяца.
В чужой монастырь, как известно, со своим уставом не ходят.
Будь более практичен. Есть вопрос - задавай. Есть сказать что умное - говори. Захотелось поделиться шуткой - поделись.
Но, понять шутки людей, которые знакомы не со вчера, а тем более - шутки с подтекстом, который неизвестен посторонним... это нужно быть очень и очень тонким... психологом, что ли?
Короче, бесполезно это - по "Колыбе" пытаться оценить местную тусовку.

Цитата:

Подпись: непонятый и в смерть заминусованный.

Плохой признак. Автор сразу себя настраивает на этот результат?:No:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:17.