![]() |
Цитата:
Вот мне девушка, которая живет там (в Гудаури) отписала очень интересовавший меня вопрос: - когда закрывается сезон каталки в Гудаури, планирую приехать в начале/ середине марта... Какая температура в это время там, примерная... Снег ли идет? Можно ли в шортах и футболке уже катать?) Ответ: В прошлом сезоне мы катались до 29 апреля. В марте постоянно подсыпает свежий снег и стабильный минус. Катание в шортах и горный загар - это апрель. Добавлено через 2 минуты Цитата:
ПЫСЫ Если о билетах на самолет дешевых то тут Wizz Air - Українська |
Візейр - візейром, але з врахуванням додаткової плати за багаж (350 грн.) і трансфера (320-500 грн.) - вийде майже так само, як МАУ.
а Дача Хостел - нормальний бюджетний варіант, але будуть і інші. приїжджайте ) |
Цитата:
|
В МАУ, а також багатьох адекватних перевізників спортінвентар вагою до 20 кг провозиться безкоштовно. Найбільш бюджетні варіанти для перельоту:
- через Москву - квиток вартує 100 баксів в один бік (в дві сторони я не знаю скільки, мабуть дешевше). тут лише питання доїхати до самої Мск і потім в аеропорт; - через Мінськ з "Белавиа" - в один бік квиток коштував 1500-1700 грн. Єдиний мінус - очікування 7-8 год. в мінському аеропорту, який нагадує в кращому випадку старий радянський автовокзал; - Пегасусосм через Стамбул - це трошки дорожче. сам не літав, подробиць не знаю. траснфер з Тбілісі в Гудаурі - 120-170 ларі (за машину). якщо знайдеш попутчиків, відповідно це буде в 4 р дешевше. якщо мікроавтобусом з групою - то дешевше ніж 20 баксів вийде (15-17 десь). нажаль, поки що аеропорт в Кутаісі взагалі не обладнаний, трансфер не налагоджений, ну і їхати довго (300 чи 400 км до Гудаурі). плюс грузини обов'язково роблять зупинку на похавати - а це ще +30-50 хв. в дорозі. |
Только что смотрел разные варианты перелета...
МАУ перелет = 440у.е. Аэросвит = 450у.е. В среднем, общий вес багажа не должен превышать 25кг, включая боты, крепы, борд... Вот если бы те кто тут организовывают автобусные туры делали бы их не банально на 6 катальных дней, а на 8-9 - вообще б цены им бы не было, как самым бэджетным, разница в 100 у.е., а наслаждения от каталки то больше остается... |
В Аеросвіті на рейс до Тбілісі перевіз одної пари лиж або борда не залежно від ваги основного багажу безкоштовно. Але раджу знайти це на їх сайті і роздрукувати, і при реєстрації якщо не захочуть, вимагати представника компанії, в нас це виходило і не раз.
Коли я телефонував і питав про трансфер з Кутаїсі то відповіли що мінімум 340 долярів і то якщо знайду машину що має газову установку, плюс мінімум дорога 5-6 годин в один кінець, плюс переліт з реєстрацією ще десь 3 години, це якщо з Києва, а якщо через Київ то це взагалі жах а не відпочинок особливо коли назад. Хтось економить гроші, хтось час головне що є вибір. Р.S. не лінуйся, порийся, того року організовували автобусні тури, пошук рулить особливо в розділі транспорт. |
Цитата:
|
Більш тривалі тури організовували одесити (Адреналін) і ASS (Антон Яковина). Звератйся до них.
Про Аеросвіт навіть не згадуйте - найвідстійніший перевізник. Ніфіга не безкоштовно в них і срати ті дєвачьки хотіли на те, що написано на сайті ("На заборє, вон, тоже напісана!.."). Приклад: чохол зі снарягою "потягнув" на 21 кг 400 г. Я, дурний, вирішив ще здати в багаж рюкзак - ще 12 кг (з нетбуком там, раціями...). "У вас пєрєвєс 13 кг!" - заявила невміняєма фєфа. Її начальниця заявила те саме: "Ідітє платітє!" А куди йти, кому платити? Думав, оплачується все після паспортного контролю. Вистояв чергу, а потім мусів за 10 хв до завершення реєстрації ганяти по всьому Борисполю, чекати ще в одній черзі (у москаликів не хотіли брати рублі, панімаєш, а москалики вперті попались, канючили), щоб віддати ще 200 грн. за багаж. Так що Аеросвіт - ні-ні. Добре що хоч не про;№;№бали мої речі, бо таких варіантів у друзів вже 4 чи 5 разів було. І хрєн доведеш, що вони не праві. Хамське ставлення, бидляцький сервіс (в літаку також). Одним словом - тільки МАУ, Бєлавиа чи Пегасус. |
Да, аэросвит не один такой с оплатой багажа, но если Вы знаете заранее, что у Вас возможно будут вопросы - оптимизируйте, и не стоит все сваливать на перевозчика. Летали в 2011, все было как у вас, но меня дома не затруднило собрать с помощью весов свои и вещи жены. В результате, чуть больше времени, и больше положительного... А если перевес, то в Борисполе эта одна история для всех перевозчиков, это же родина:)
Пробовал в 2011 считать пегасусом: стоило дешевле перелет на 10у.е, но он только из Харькова летал + дорога киев-харьков + времени в полете больше... Экономия - должна быть экономной... |
AirBaltic через Ригу ок.280 евро (февраль-март) + оплата спортбагажа 2х30 евро. Эконом класс в оба конца. Без питания. На некоторые даты скидка 60-70 евро.
|
Цитата:
в той час як МАУ закривав очі і на +7 - без доплат і моззгоїдства. |
МАУ и Аэросвит - это один и тот-же самолет, просто раздеребаненый пополам. Тоесть пол самолета билетов продает одна компания, а пол самолета другая.
МАУ - действительно в прошлом сезоне перевозили один комплект снаряги бесплатно. Лыжи+Ботинки+палки или (доска + Борд). Главное условие, чтобы они были запакованы в чехол. Мы паковали по два комплекта в один чехол на два авиабилета. Очень удобно на обратном пути весь перегруз засунули в чехлы, ни кто не смотрел. Как будет в этом году не знаю. WIZZ - рулит. Если покупать заранее можно уложиться в 200 баксов со снарягой. Сколько будет транспорт с Кутаиси не знаю, в принципе в этом году Wizz летает первый сезон, поэтому инфы не найдете. Нужно считать километраж и смотреть расценки на перевозки в Грузии. Добавлено через 6 минут Wizz сегодня стоит 850 грн в одну сторону + 700 грн за снарягу. Месяц назад можно было купить по 550-650 грн. Планируйте отпуск заранее. Добавлено через 1 минуту 11 марта туда - 676 грн 21 обратно - 546 грн Вуаля |
Компанія одна, а сервіс, розклад рейсів і літаки - різні.
Щодо вартості трансеру з Кутаїсі - 40-50 у.о. з людини в один бік (до Гудаурі) на 8-місному м/а "Деліка" (він же "Спейсгір"). Інфа від людей, які займатимуться трансфером. |
а я в прошлом году автобусом ездил,- BigTravel, конечно сутки времени, ну и по удобству так себе, но зато бюджетно, и не надо про трансферы думать Гудаури
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:54. |