![]() |
Привет.
Подскажите пожалуйста кто был в Гудаури, по сравнению с Драгобратом (г.Стог) в Гудаури сильно полого или наоборот покайфовей будет? |
...покайфовей будет :oops:
|
Цитата:
|
Мало , земляк ...:)) Если еще не летите , а едете , то два дня займет дорога и день отхода от дороги ... Грузия - это целый пласт , культура . И времени окажется катастрофически мало . Удачной поездки ! И постарайтесь найти чачу не в первый день пребывания :)
|
Цитата:
Что посоветуешь? |
А скажите пожалуйста как обстоят дела с парком? Находил видосы что там что есть, а что конкретно не понятно. За любую инфу спасибо заранее
|
6 днів в 5000 важко вписати буде. це хіба дуже бюджетно, наприклад в хостелі SnowLab Gudauri жити.
Гудаурі неможливо порівняти з Драгобратом, або це Драгобрат в кубі! )) Кажу так, бо я закохався в наш Драг з першого погляду, але Кавказ є Кавказ. Єдине, чого там немає - улюблених мною ялинок і лісу. 2 Кухар Парк щороку будується. Три роки тому це був просто бігейр. два роки тому з'явилась джиб-лайн: 3 м рейла, 5 м рейла, 6 м кінк-рейл, бокс; бувло збудовано бігейр і мінікікер для новачків. в минулому сезоні був лише бігейр, але й той кривуватий: в ході помпезної будови нової гондоли і New Gudaueri адміністрація не знайшла можливості приділити увагу парку. Але тип шейпер-тракторист був нормальний, словак. Втім, навіть йому було складно вивести фігуру без фрези, самотужки. Я лише один раз із ним попрацював - допомагав радіус поправити, чекався (на ФБ є відео оновленого кікера сезону 11/12). Весь інший час його використовували як звичайного ратрачника. Сподіваюсь, що цього сезону все буде ок. |
Цитата:
у мене виходить приблизно 5000 якщо їхати на бусі та жити в отелі, 6000 якщо летіти літаком. |
Цитата:
При достаточном количестве снега природный рельеф представляется очень и очень интересным. Хочу еще :agree: Тут хорошая карта и много информации. Додано через 1 хвилину Упс, не заметил пост выше, но все равно ок :) Додано через 3 хвилини И все равно опять хочу туда :crazy: |
Будівництво бігейра починається в лютому - січень два сезони поспіль був малосніжним, а парк розташований на місцині, де потрібно 2-3 м снігу.
До речі, вже два роки як парк позначають на мапах курорту - будьте уважнішими. Це плацдарм між колишньою 4-ю і 3-ю кріселками. Чому колишньою? Бо минулого сезону 4-ку перенесли вище і правіше по схилу. А орієнтиром залишається будинок рятувальників на верху 2-ї канатки - парк одразу позаду нього будується. Якщо хочете бути в курсі подій - лайкате собі SnowLab Gudauri, допоможемо з трансфером і проживанням. Бусом їхати важкувато - більш ніж добу в сидячому положенні. Молодим ще нічого, а мені з "прибитими" колінами це була справжня тортура. Але якось вижив. ) |
Есть ли у кого исключительно верное знание о перевозке лыж в визейре?
Одни говорят - нет проблем, другие - надо доплачивать, товарищи недавно купили билеты в кутаиси, говорят что вроде как какой-то спорт-инвентарь включен в билет, но уверенности нет.. Решаем чем лететь, виззом до кутаиси или аэросвитом в тбилиси. Разница в цене ровно в два раза. Если за лыжи нужно доплачивать, то трансфер в тбилиси может стать интереснее. |
В билет включен провоз багажа до 32 кг. и ручная кладь до 10 кг. Лыжи и борд обычным багажом не считаются, они классифицируются как спортинвентарь, и за них нужно платить отдельный сбор - 345 грн. в каждую сторону. Несмотря на то, что wizzair везде говорит о необходимости оплаты каждой пары, в тарифах указано что сбор взимается за место багажа, т.е. за чехол, в котором может быть не одна пара, а 4, в целях экономии многие так и делают.
Багаж не обязательно оплачивать сразу при покупке билета, можно позже, можно в аэропорту, но там это будет стоит 520 грн. Так было в прошлых сезонах, возможно в этом что-то изменится, будем смотреть на отзывы первых слетавших. |
Не літайте срАнЕРОСвітом. майже кожен день читаю, як вони сруть на людей. МАУ наш друг. і досить писати, що "це одна компанія". вчіться на чужих помилках. р.
хочете зекономити - летіть через Ригу, Мінськ чи Стамбул - це теж дешевше, а по часу буде як Візейр. бойкотуйте нах компанію, яка дає низькопробний сервіс - вона повинна зникнути з нашої країни. |
Цитата:
Я б с удовольствием, но, насколько я знаю, аэросвит и мау - одна сатана? Пример:, в прошлом году купили билеты киев-тбилиси-киев на мау, а летели по факту аэросвитом. У них видите ли не хватило пассажиров на два рейса (у мау планировался эмбраер маленький), объединили в один. |
Все что слышал, относительно перелетов Визеейром в Центральную и Западную Европу, то везде люди доплачивали порядка 400грн, но не помню в два конца это или только в один. Правильный ответ даст просмотр конкретного описания интересующего рейса на сайте визейр.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:37. |