![]() |
Поддерживаю на все сто%! Это просто супер-мега отчёт!:good: Эхх...я надеюсь, что когда-то, и я там побываю...но, сначала Грузия:)
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Друзья, я понимаю, что вопрос банален, но всё-таки...я, и моя спутница, прилетаем 15.02. МАУ в 16.40 по местному...если кто летит с нами в это время, предлагаю организовать трансфер, отзовитесь. |
Aliya, $45 это с человека? 200 гривен трансфер их Кутаиси и обратно - подробнее расскажите, плз
|
трансфер
Здравствуйте) нас четверо. Прилетаем 28.01 в Кутаиси рейсом Виззейр из Донецка, улетаем 4.02 . ищем попутчиков на трансфер до Гудаури)
|
да, да. и нас интересует трансфер. кстати, мы 28-01 прилетаем, 4 человека. ищем компанию на трансфер из Кутаиси)
|
Создайте тему тут:
Попутчики - ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ |
приятно , что скромные наклейки от моей призрачной мечты ( Heliskir ) и прекрасной Оксаны Чекулаевой зацепили комрадов Rain and Sheridan :oops:
когда за окном хмуро и нет СНЕГА люблю смотреть и слушать этот ролик Heliski in Caucasus (Gudauri) with the rhythms of "Unda Unda" - Heliksir - Season 2011 - YouTube |
Цитата:
Привіт. Я також сам вирушаю до Гудаурі, так шо якщо не проти можем скооперуватися на трансфер, тай каталку можна організувати паралельну. А то катати одному - ЗЛО! :skiing::skiing: Рейс стимшо той самий. Може ще хто бажає зараз гарна ціна на ці дати 1447 грн. Жити буду надіюсь у друзів. :friends::preved: Доречі питав тільки що в кол центрі Мау( номер 566), запевняли що дозволена максимальна довжина лиж 2 метри, багаж дозволено до 23 кг, та ручна кладь до 7 кг та якимись там габаритами. Цей момент треба буде ще раз уточнити. Також потрібно буде перезвонити їм та дати точні габарити запакованого чохла з лижами для попереднього його внесення до квитка. А як на рахунок черевиків? чи прямо в них і летіти :) Хто вкурсі? 27.02.2014 PS-515 10.03.2014 PS-516 Boeing 737-500 economy (T) Київ, Бориспiль(D) → Тбiлiсi, Тбiлiсi виліт 27 лютого 2014, Четвер 12:15 Тбiлiсi, Тбiлiсi → Київ, Бориспiль(D) виліт 10 березня 2014, Понеділок 17:30 Допишіть в анкету :beer::snezhok: |
Я когда звонил в кол центр, мне сказали что на одного пассажира разрешен 1 экземпляр горнолыжного снаряжения, если они думают что я еду в Грузию с лыжами 158 см - то они дико заблуждаются))
|
Цитата:
Привіт. Я також сам вирушаю до Гудаурі, так шо якщо не проти можем скооперуватися на трансфер, тай каталку можна організувати паралельну. А то катати одному - ЗЛО! :skiing::skiing: Рейс стимшо той самий. Може ще хто бажає зараз гарна ціна на ці дати 1447 грн. Жити буду надіюсь у друзів. :friends::preved: Доречі питав тільки що в кол центрі Мау( номер 566), запевняли що дозволена максимальна довжина лиж 2 метри, багаж дозволено до 23 кг, та ручна кладь до 7 кг та якимись там габаритами. Цей момент треба буде ще раз уточнити. Також потрібно буде перезвонити їм та дати точні габарити запакованого чохла з лижами для попереднього його внесення до квитка. А як на рахунок черевиків? чи прямо в них і летіти :) Хто вкурсі? 27.02.2014 PS-515 10.03.2014 PS-516 Boeing 737-500 economy (T) Київ, Бориспiль(D) → Тбiлiсi, Тбiлiсi виліт 27 лютого 2014, Четвер 12:15 Тбiлiсi, Тбiлiсi → Київ, Бориспiль(D) виліт 10 березня 2014, Понеділок 17:30 Допишіть в анкету :beer::snezhok: |
Может вы летите разными компаниями - кто- то МЯУ :) , кто -то Виззом . У Визза известные правила - 158 см , остальное за 460 грн при электронной проплате .
|
Цитата:
|
Незнаю, мої 46 розміру,попробую(.
Тай чохла ще нема,вдорозі, замовив на дві парі лиж, туди може й влізе. |
Візз не лтає до Тбілісі, по попереднім даним. А МЯУ літає так шо можливо й однією :):unknown:
Тоді виходіть що Візз ніфіга не дешевший, а ще й дорожчий. Бо мало того що треба з Кутаісі добиратися + доплачувати за снарягу або хіба з собою дитячі лижі брати :) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:31. |