![]() |
Цитата:
P.S. Закриваю цю тему, переходіть в Гудаури 2014 |
Виніс FAQ в топік. Якщо хтось має зауваження - висловлюйте)
Добавлено через 5 минут Цитата:
В офіційних правилах МАУ є норми на спортивні комплекти. І...якщо слідувати нормі: пара лиж або сноуборд/боти/палки і супутні речі з довжиною не більше 158 см, то це включено в вартість квитка. Якщо ж вже все таки перевищена довжина чохла, стягуються додаткові кошти. І...він вже вважається не як спортивний комплект, а як простий багаж, і всім вже начхати, що ти там везеш. Тільки знову ж таки, не більше 23 кг. Ось так особисто я узагальнив ситуацію з багатомісячних досліджень :) |
Тоді виходить - все що мені наговорив оператор оператор МАУ не відповідає дійсності?
Доречі ця розмова відбулася вчора вечером. |
Як і всюди, там дуже багато правил і нюансів, і якщо матимуть бажання доколупаються до всього!
Ти задавав їй питання про вартість перевезення конкретного багажа з конкретними вже відомими тобі габаратами? Чи задавав питання про дозволені норми? |
Цитата:
Щодо МАУ. З практики інших хлопців, робітники аеропорту особливо ніколи не придираються та не бігають з рулеткою, навіть якщо чохол трохи перевищує дозволені габарити. Але у будь-якому випадку краще мати додатковий кеш:) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Пруф 1 Пруф 2 ПыСы: :ROFL: - " одна лижна дошка (сноуборд) " |
Цитата:
|
Цитата:
|
J1u4HocTb, стоимость провоза спортинвентаря у Wizzair - 460 * 2 = 920 грн. Если лететь с компанией, то стоимость можно спокойно делить на 3 или даже на 4.
Я бы написал так: 1. Чим краще летіти? МАУ чи WizzAir? Одній людині: зі спорядженням - МАУ, без - WizzAir. В компанії - Wizzair. |
Gagaryn, Ну не всегда. Вот например если лететь с 2-го по 12 февраля, то МАУ билеты получатся 1280 грн сейчас по акции. Например тем же виззеиром в эти даты получится 1260. Ну а на даты которые я лечу (15-25 марта) - вообще в визе беспредел. Получалось более 2 к без снаряги.
|
Ціни середні без промо-акцій.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:25. |