Цитата:
Коментар від Sysenko
Так мы еще не все видели?
|
По Доломітах:
1. Як я писав на початку першого допису про Мармоладу, у мене записана вся подорож на Мармоладу від Канацеї до Канацеї.
Як буде час і натхнення, то зроблю ще два фільми: шлях від Канацеї до Мармолади і від точки закінчення першого фільму додому у Канацеї.
2. Оранжева Селларонда вийшла серіалом у 11 фільмів, які забрали у мене багато часу. У мене є ще повністю записана Зелена Селларонда, але зараз я все ще не готовий виділити стільки ж часу, щоб зробити ще один серіал.
3. Є багато моїх фотографій та фотографій і відео дружини, зроблених з телефонів. Якщо буде з'являтися час, то планував зробити декілька фільмів типу слайд-шоу.
По Зьольдену також є ще немало неопрацьованих відеозаписів зроблених на екшн-камеру у січні 2020 та фотографій і відеопанорам з телефону дружини.
По Заальбаху/Хінтерглему/Леогангу також є непогані відеозаписи на екшн-камеру, але їх небагато, бо тут я тільки вчився знімати на цю камеру і погода в той тиждень була не дуже.
Із періоду до купівлі екшн-камери є немало фото і телефонних відео із Цель-ам-Зеє та Капруна (льодовик Кіцштайнхорн).
А в цьому році, незважаючи на останні тривожні повідомлення, все ж таки сподіваюся потрапити до Австрії і відзняти ще немало нового матеріалу.
Щоб з усього цього зробити фільми, треба йти на пенсію.
Але я туди не поспішаю
, хоча вже її й отримую
.
Так-що, вибачайте, поки-що буду вибирати тільки найцікавіше і робити скільки буде з'являтися часу для цього.