Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Новости > Инкубатор > Выбор горных лыж. Общие вопросы
Инкубатор Раздел для новых пользователей, которые не могут создавать темы в других разделах. Если Ваша тема будет актуальна - модераторы перенесут ее в профильный раздел.

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 03.03.2019, 15:02   #4921 (посилання)
Недавно на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: Kastle MX78 176, бот Dalbello Panterra 90, Trek Wahoo
Цитата:
Коментар від Korben Dallas Переглянути коментар
Я оце слідкую як хлопці собі лижі обирають...а що буде,коли діло дійде до вибору дружини? Якщо шо,то я свої за кольором обирав ))
Дружина вже є ) За "кольором" вже є дві лижі, тепер намагання вдумливо це зробити, але може все зведеться до кольору) Як на колір, то мені Атоміки більше подобаються

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Коментар від Baralgin Переглянути коментар
@igor_Ka , да и сервис подороже получается. Но зато запас по сервису практически неограничен.))
Их еще сложнее менять чем лыжи, и привыкать подольше, скорее всего (нет такого опыта)
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 03.03.2019, 17:20   #4922 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: 4frnt, JJ
Цитата:
Коментар від Eternity Переглянути коментар
Их еще сложнее менять чем лыжи, и привыкать подольше, скорее всего (нет такого опыта)
тут всем рекомендуют сначала на прокатных из хорошего проката... как то не однозначный совет получается😳😳😳
Старий 03.03.2019, 17:33   #4923 (посилання)
Недавно на форуме

Цитата:
Коментар від masik_i_ko Переглянути коментар
тут всем рекомендуют сначала на прокатных из хорошего проката... как то не однозначный совет получается😳😳😳
Ну я думаю, что многие через прокаты прошли. Поди знай как ехать то должна, какая ростовка подходит, ширина талии, жесткость
Старий 03.03.2019, 18:14   #4924 (посилання)
Bukovel Skischool

Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017 Atomic Hawx Ultra 110
Доречі,зверніть увагу на таку цікаву особливість: з часом можлива зміна геометрії від слаломної до фрірайдної і як наслідок - інша поведінка і реакції,що призводить до корегування техніки катання. І ще подвійний титанал може трансформуватись в тефлон,а в особливо страшних випадках в чугуній))

Додано через 7 хвилин

І якщо вже обрали "свою" лижу,то про прокати можете забути,бо "своя" лижа має чіп,в який зашита пам'ять і її хєр потім зітреш,згадає все,а це небезпечно особливо при наявності подвійного чугунія в руках. Так що не поспішайте з вибором,максимально катайте прокатне і набирайтесь досвіду
Старий 03.03.2019, 19:24   #4925 (посилання)
Недавно на форуме

Цитата:
Коментар від Korben Dallas Переглянути коментар
Доречі,зверніть увагу на таку цікаву особливість: з часом можлива зміна геометрії від слаломної до фрірайдної і як наслідок - інша поведінка і реакції,що призводить до корегування техніки катання. І ще подвійний титанал може трансформуватись в тефлон,а в особливо страшних випадках в чугуній))

Додано через 7 хвилин

І якщо вже обрали "свою" лижу,то про прокати можете забути,бо "своя" лижа має чіп,в який зашита пам'ять і її хєр потім зітреш,згадає все,а це небезпечно особливо при наявності подвійного чугунія в руках. Так що не поспішайте з вибором,максимально катайте прокатне і набирайтесь досвіду
То хтось би мені написав років так 15 назад :-) Але тепер треба вчитись катати все на "своїй". Або мати міцну нервову систему і кошти на обслуговування, щоб катати на декількох. Але то все тупік, бо не зможеш ефектно катати на різних - з часом у обидвох лиж титанал трансформується в чугуній. А два подвійних чугунія, то вже не жарти.

Тож погоджусь, краще довго вибирати серед прокатних - щороку є купа нових моделей з технологіями яких раніше не було. А вже як визначишся з стилем катання, то можна і свою, але точно з нових моделей.
Старий 03.03.2019, 19:36   #4926 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
Как то мне здесь писали, что это горнолыжный форум!
И шо то ещё holodok молчит?
А, новички заходят с юморком

пс.Korben Dallas, Бук скрутил мне " козью рожу", на март всё занято, але-хера, Еду!
Старий 03.03.2019, 19:47   #4927 (посилання)
Bukovel Skischool

@Eternity , я також свою як побачив,таку новеньку,гарненьку...кинув погляд на талію витончену,на граційні форми То було кохання з першого погляду і я запропонував їй руку і серце,залишивши завдаток в 500 грн щоб довести її батькам сурйозність моїх намірів...а згодом ми і побралися,потім був медовий місяць в Буковелі,де ми остаточно притерлись і тепер живемо душа в душу

Додано через 3 хвилини

@Sumrok ,у меня бывало как то,что сейчас нету номеров,а через час-два кто то снимает бронь и я уже мчусь по утреннему вельвету

Додано через 2 хвилини

@Eternity ,зараз спробую в сімейному альбомі відшукати наші з нею світлини...
Старий 03.03.2019, 20:00   #4928 (посилання)
Bukovel Skischool

@Eternity ,ось,знайшов світлини з нашого медового місяця,де ми молоді і щасливі їмо на сніданок ранковий вельвет і запиваємо його шампаньйолою
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  FB_IMG_1551635502440.jpg
Переглядів: 118
Розмір:  170,1 КБ
ID:	26221

Назва:  FB_IMG_1551635440429.jpg
Переглядів: 117
Розмір:  173,6 КБ
ID:	26222

Назва:  FB_IMG_1551635466473.jpg
Переглядів: 110
Розмір:  149,4 КБ
ID:	26223

Назва:  FB_IMG_1551635580236.jpg
Переглядів: 107
Розмір:  130,4 КБ
ID:	26224

Назва:  FB_IMG_1551635395171.jpg
Переглядів: 99
Розмір:  103,2 КБ
ID:	26225
Старий 03.03.2019, 20:03   #4929 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: K2 Force 2011/12
@Korben Dallas
Что то она не смотря на медовый месяц селфи очень увлеклась
Старий 03.03.2019, 20:06   #4930 (посилання)
Недавно на форуме

Цитата:
Коментар від Sumrok Переглянути коментар
Как то мне здесь писали, что это горнолыжный форум!
И шо то ещё holodok молчит?
А, новички заходят с юморком

пс.Korben Dallas, Бук скрутил мне " козью рожу", на март всё занято, але-хера, Еду!
Я до сих пор уверен, что это горнолыжный форум :-)

Никогда не любил Буковель, правда бывал я там всего дважды. Вот читнул форум и подумал, что может не так все и плохо, можно с кем то катнуть, технику подправить.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 9 (учасників - 0 , гостей - 9)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Выбор лыж для фрирайда. Общие вопросы vadsura Снаряжение для фрирайда и бэккантри 2253 30.07.2021 15:35
Общие вопросы по коллекции Elan 2010 mopo3 Горные лыжи Elan 09/10 344 16.10.2010 09:48
Тесты горных лыж Worldskitests 0910 elannews Выбор горных лыж 26 07.12.2009 22:23
Тесты горных лыж Worldskitest 0809 elannews Выбор горных лыж 36 16.02.2009 13:23

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000041 (72%)15 (26%)1 (2%)
Yesterday054214141 (72%)15 (26%)1 (2%)
Month51033718122842312 (61%)1433 (38%)56 (1%)