![]() |
@igrus, теперь понятно
|
Цитата:
у него конкретно бомбит, что он не в состоянии освоить карвинг, так он решил, что он универсальный солдат)) |
@mansrzv, справдливости для - у почтеннейшего sanyana нет особой проблемы с карвингом. Ну, если отобрать GS, обуть в слаломку и задать траекторию ))
Цитата:
|
Цитата:
Чи тобі не знати, що у мене з Карвінгом стосунки гірші, ніж...!?:shock: Чи тобі не знати, що я завжди був ярим прибічником Декоративного Карвінгу!?:shock: Чи тобі не знати, що я цілих два дні вивчав це Високе мистецтво на Буковелі під керівництвом одного з найкращих Майстрів!?:shock: І чи тобі не знати, що для мене нема різниці GS, SG, DН, SL чи ковзани!!!???:shock: На всьому я однаково... зажигаю!!!:crazy: Добре. Проїхали. Я на тебе не обіжаюсь!:agree: Вельмишановний пане Lom, ти краще от що мені скажи... Якщо прибрати з нашої вченої бесіди всяку лабуду і PR Promotions... От бліна... ніфіга не лишається... халепа!:( Добре, не все прибрати. Так от! Станом на "зараз", ти хочеш щось змінити в тих своїх дев'яти пунктах новітньої стратегії? Якщо станеться неможливе і ти скажеш "ТАК!", то що саме? Дякую!:friends: З.І @sasha, "стена непонимания" виникає від розбіжності точок зору, які у свою чергу, базуються на досвіді. Власному досвіді. І давати оцінку просто через те, що точки зору не співпадають... Це якось... неправильно. Вибачайте. |
универсальный словоблуд)
|
Я уже попкорн купил, буду смотреть вторую серию. Первая была с луганчанином :D.
|
Цитата:
|
Извините, что вклиниваюсь, но Ваш диспут напоминает советскую середины прошлого века критику Мичурина и кибернетики -оппонеты были очень убедительны на тот момент. И еще - высококвалифицированный токарь не обязан знать сопромат, а конструктор владеть суппортом в совершенстве. А также: педагогика - это отдельный вид искусства с актерскими навыками и терпением, а риторика ( искусство краткого, но полного изложения мысли в за-интересующей форме) ее крайне желательное, приложение. А шо не подрались , токо благодаря личному знакомству основных действующих лиц и , как следствие, знание (уважение то бишь) мастерства "противника". Вывод - познакомить Sanyanа c Mansrzv на ближайшей каталке
ЗІ И блин, судя по количеству букв, риторика - не мой конек. Хай буде сніг, он Вас помирит и рассудит :newschool: :beer: ЗЫ и таки да - Lom педагогически (интеллигентно даже я бы сказал) мягок (корректен :angel: ) |
Цитата:
- Онучку, я читаю історичний журнал. - Діду, та то ж порнуха! - Для когось, може, і порнуха. Але для мене – історичний журнал. |
Цитата:
Цитата:
Тема по-прежнему актуальна, мне всё так же интересно мнение райдеров. Если что, я готов подробно ответить на вопросы по каждому пункту списка. :slalom: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:24. |