Дивно... За звичай, пости з помпезними тезами а-ля "Капітан Очевидність" збирають у нас більше плюсиків! Пічаль-біда...
Цитата:
Коментар від igrus
Ты же грил...
|
Ага, гріл! Але ж я нашому віртуальному товаришу навіть порадити нічого не встиг, а ти вже волинку про "краткость и лаконичность" завів... Уявляю, що буде, якщо я почну...
По фото лікувати... Ти ж Майстер, що тут казати?! Я теж так можу! Але не хочу!
Суто, щоб ти розумів, як я до цього відношусь... порада буде такою! Присідати по 59 раз зранку та ввечері! З подушкою на витягнутих руках! Безпрограшний варіант! Не помогло? - Погано/мало присідав! Помогло? - Слава — Мені! А користь буде полюбасу! При абиякому розкладі буде дякувати! От, тепер і про руки ти все знаєш. Вчися! Не дякуй!
А якщо серйозно, то пора закінчувати весь цей балаган. Я людина чемна, тому відповім тобі на питання.
Поки я не буду знати/бачити все, що мені треба, ніяких порад не буде. А руки... Руки мають бути на місці. Бо якщо не на місці, то значить наш товариш не знає для чого це треба і як цим користуватись. А це вже, якщо порівнювати з його задньою стійкою, є серйозна проблема, як стара та запущена хвороба, яка веде в тупик.
От і все. Хоча ж би постарайся надалі не писати всяку безглузду хрєнь. Як би красиво та витіювато вона не виглядала білим по чорному! З найкращими побажаннями! Най буде сніг!