![]() |
Ось це:
?? impressive - YouTube Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Можливо вплинув навіть на той перехід. У нас було два кумири: Томба- слалом, Цурбрігген-гігант.
Але то було дуже давно:cry: Pirmin Zurbriggen giantslalom gold (WCS Crans Montana 1987) - YouTube Доречі, Цурбрігген розпиляв дошку сновборд, та приніс цю ідею до виробників лиж. Але ідею не зрозуміли в той момент. Через деякий час інший виробник почав виготовляти лижі з радіусом повороту. І як ми бачимо, ідея прижилась. Хтось їздив на прямих лижах і витискав радіус. А зараз люди не можуть "протиснути" лижу. Вся інфа з док.фільму( не мої фантазії):slalom: |
В рекомендації YT попало одне з найкращих відео їзди ХХ яке я бачив:
Harald Harb, How Skiing looks with "17 seconds of Skiing Simplicity"! - YouTube Що є в цих поворотах, і чого немає в багатьох навіть хороших лижників, це continuous tipping -- коли кут постійно збільшується, а потім постійно зменшується. Таке вміють хороші слаломісти. Мій знаймоий тренер каже про це : "не робих цих статичних позицій, цих фотопоз". Наступного разу як будете оцінювати когось їзду з претензією на ідеальність, дивіться на цей аспект. |
Цитата:
|
А це така ж бездоганна техніка рівня атлета Кубку Світу, на льоді, у трасі:
Dave Ryding Slalom Training Snow Valley 10/5/21 - YouTube |
У темі 1 додатків
Цитата:
Это измеренные на практике изменения угла закантовки внешней лыжи в зависимости от фазы слаломного поворота (Данные из научной диссертации норвежца Robert C. Reid). |
Daniel Brtna on Instagram
Я розумію СА якось так, тобто розподіл верхньої та нижньої частин тіла. Лижі і стопи, ноги таз в поворот, а плечі вниз по схилу. Такий собі антирух, скручування. |
Так. Але в цього чувака з технікою проблеми. Подивись де знаходяться його ноги. Таку ж помилку мають більшість фрірайдерів, які хочуть «дати угла». Я сам довший час не помічав цього.
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
|
@Sheridan ,дівіді, рілі?😁
|
@Korben Dallas , дя. Якраз шукаю, куди його вставити. Поки без успіху :(
|
Продам системник з DVD rom, дорого.🤗
Додано через 5 хвилин Ще є VHS плеєр, якщо що ;) |
Продам DVD плейер недорого )