![]() |
Цитата:
Треба буде подивитися на сліди від лиж. У себе ))) Я впевнений, що лоу транзішн достатньо, щоб сліди не змазало, т е вихід на п'ятках. |
Релізи дуже фаново робити в all mountain катанні, на крутяках. Якщо різко відпустити повністю, то буде момент коли тіло летить вниз в невагомості. В 2-й книжці Харба він це називає float.
Добавлено через 1 час 10 минут Цитата:
|
@mansrzv, виштовхувати лижі з під себе вперед, в кінці повороту? Коли вони самі вилітають вперед? І ми на п'ятах? Дуже цікава пропозиція. А можна побачити відео цього цікавого дійства.
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Але треба перенести це б кудась, це по суті офтопік в цьому треді Barkas |
Цитата:
|
@Barkas, ще раз прошу вибачення за офтопік в темі, треба відповісти.
@nep4uk, я вже колись писав, що є біомеханічно коректний спосіб зробити короткий поворот, який працює всюди де треба. Цей же є ущербним бо він неправильний з точки зору фізики гірських лиж, витискати пятки не потрібно. При руху лижника вниз є маса енергії, яку треба просто перенаправити, не треба тиснути квадріцепсами пятки на лижі яка задизайнена зарізатися в схил і тримати кант. Це не ефективно, суперечить дизайну лиж і головне що є прекрасна альтернатива. Все має робитися лише закантовкою і розкантвкою. див. Brushed carve в Харба, або Steered Turn в Райлі на каналі, в Пола Лоренца теж такого повно на каналі. Тупіковий, бо він не має розвитку, практикуючи цю фігню не вийде кудась перенести цю техніку, він ортогональний до карвінового просто, він розвиває супер шкідливу звичку витискати пятки, яка дуже буде заважати в карвінгу. Brushed carve абсолютно сумісний з карвінговим поворотом, весь прогрес в ньому магічним чином переноситься на кірвінг.І у фрірайді це теж працює. Чесно кажучи я не хочу про це дискутувати. @Sheridan, перенеси будь ласка це кудась. я не маю прав створити нову тему в форумі. |
Любомир, ти шось перегнув з цим “ущербним і тупіковим”)
Це ніяк не суперечить дизайну лижі і не заважає карвінгу Харб про таке не пише? Нічого страшного, можна щось і інше почитати) Про цей“ущербний рух” Цитата:
Щоб відпустити канти і полегшити лижі можна: 1) встати; 2) піджати ноги під себе (розслабити зовнішню); 3) зробити цей рух У спорті цей рух називається пампінг, таким чином вони прискорюються між поворотами Це дуже подібне, як розганятись на веліку на памп треці - втискаєш заднє колесо в яму і піджимаєш ноги на горбі Ефект цього руху можна добре відчути на пологому схилі, на малій швидкості. Завдання: дуже часті різані повороти. З виштовхуванням ніг в кінці повороту перекантовка буде набагато легшою і швидшою, поворотів вийде суттєво більше На відео Гросс це робить в кінці ролика на пологому Stefano GROSS - YouTube |
Пишите здесь вы мне не мешаете )
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:02. |