Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
27.01.2022, 23:20
|
#381 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від Korben Dallas
Яка чудова зараз погодка в Буковелі🤗 Морозець, легка хурделиця... краса таки ❤️👍❄️🌨️🤗
|
заманиваешь? )
|
|
|
28.01.2022, 00:02
|
#382 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@Barkas ,хвастаюсь))
|
|
|
28.01.2022, 16:22
|
#383 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від mansrzv
Любомир, ти шось перегнув з цим “ущербним і тупіковим”)
Це ніяк не суперечить дизайну лижі і не заважає карвінгу
Харб про таке не пише? Нічого страшного, можна щось і інше почитати)
|
Я б почитав, але де? Я не казав що цей рух ущербний, я казав що короткі повороти витисканням пяток ушербні. Про рух я казав що якщо він застосовний до цього повороту то хай буде :-)
Я насправді допускаю, що це може бути щось змістовне десь за якихось умов, але це точно не то що треба робити щоб зарелізити лижу.
Про пампінг в спортсменів не чув, бачив таку характерну розкачку на плоскачах перед фінішом в слаломі, але там суть наче була саме в тому щоб дати всьому тілу разом від розгинання лижі імпульс. Ще так руками помахують.
|
|
|
30.01.2022, 15:35
|
#384 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
До мене сьогодні дойшло, про який рух виштовхування ніг вперед Сергій говорить.
Мова йде про то, що коліна мають пройти вперед, перед тілом.
Коли я починав вчитися, в мене часто спроби зробити flex-to-release закінчувалися тим, що коліна якби йшли "в тіло" знизу, від того тулуб нахилявся вперед а зад припіднімався. Правильно коліна мають проходити і вилізти перед тулубом. Для мене візуальна підказка була шо я маб бачити свої коліна.
Лише от я не роблю це якимось активним рухом, а просто ніби направляю коліна туда вперед, спрямовую, але не виштовхую. Лижі самі туда приїжджають якщо відпустити кант, виштовхувати не потрібно.
Деколи можна таки додати їм імпульсу але не виштовхуванням а тянучи (pull not push!) вверх і вперед. Таким чином можна гарно так катапультуватись і використати всю енергію яка була в лижі, ти просто летиш ногами вперед. В Харба це називається float. Я це роблю заради фану, особливо кайфово на білтших уклонах. Це дає відчуття невагомості. Ще я так інтуітивно їздив гігант перший раз в житті, бо не встигав зарелізити лижу і просто висмикував коли носки показували приблизно на наступні ворота. Мені на це казали щоб я не перекидував ноги а "відпрацював". В Харба в тілертурі це називається retraction. По моїх спестереженнях в спорті так рідко роблять, переважно всі стараються проїхати з зовнішньої ноги на зовнішню ногу в манері super-phantom (в термінології PMTS). Для того навпаки енергію зовнішньої лижі стримують (привіт Power Release) і дають лижі проиїхати до тебе перед початком нового повороту. На свому відео How To Carve, Paul Lorenz спеціально наголошує, що він свідомо не робить ніяких активних retraction movements, подивіться і зверніть увагу.
|
|
|
30.01.2022, 23:57
|
#385 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
super-phantom (в термінології PMTS)
|
Перший раз чую. Думав, вже все перечитав передивився. Іду в гугл (на форум pmts)
|
|
|
03.02.2023, 19:06
|
#387 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Rossignol Soul 7
|
лютий прошлого року
Добавлено через 1 минуту
|
|
|
03.02.2023, 19:07
|
#388 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Barkas , тре перезняти. Їдемо?
|
|
|
03.02.2023, 19:39
|
#389 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
@Barkas , тре перезняти. Їдемо?
|
багато факторів впливає
|
|
|
03.02.2023, 23:05
|
#390 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Barkas,
Привіт!
Шкода, що немає можливості катнути разом. В мене є, що сказати по першому відео. Але писанина не мій козирь.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 40 (85%) | 7 (15%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 3 | 78 | 220 | 80 (77%) | 24 (23%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 73 | 3590 | 10759 | 2242 (62%) | 1329 (37%) | 48 (1%) |
---|
|
|
|