Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
25.03.2024, 15:09
|
#551 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
А хто тут хлопчики? )
І все ж, якщо ці поради не можна коментувати, то я не буду більше.
|
|
|
25.03.2024, 15:23
|
#552 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
То вже 3d на плоскому, чи шо?
|
|
|
25.03.2024, 16:40
|
#553 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз:
на форумі
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
@Lyubomyr, зацінив двіж? актівній ранній пєрєнос!
|
а тобі э що сказати? чи ти тільки чужими руками вугілля перевертаешь?))
насправді "активно" я написав від фонаря і воно навштовкнуло на такий вислов від розуміючоі людини, що то є повштук.. топто
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Якщо я правильно поняв, то це активне випрямлення ніг, щоб відштовхнути таз від ступнів. Якщо це так, то це шкідлива порада.
|
та насправді то є так.. слово" активно" зайве
бо треба розуміти то як лишити.. перенести.. впасти (якшо перекантовка дуже високо ЦМ ) а лижам не заважати іхати далі по дузі, топто десь даже не активно, а пасивно))
тут вірно на тезіс "активно"
Додано через 9 хвилин
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
grus, де можна глянути демо цього всього?
|
демо чого?
вправ яки потрібні? катання до та після? чи може гігабайтів демо роликів всіх топів з інтернету?))
Додано через 4 хвилини
Цитата:
Коментар від Mik
То вже 3d на плоскому, чи шо?
|
не, вже на 16С
|
|
|
26.03.2024, 08:47
|
#554 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від igrus
та насправді то є так.. слово" активно" зайве
бо треба розуміти то як лишити.. перенести.. впасти (якшо перекантовка дуже високо ЦМ ) а лижам не заважати іхати далі по дузі, топто десь даже не активно, а пасивно))
тут вірно на тезіс "активно"
Додано через 9 хвилин
демо чого?
вправ яки потрібні? катання до та після? чи може гігабайтів демо роликів всіх топів з інтернету?))
Додано через 4 хвилини
|
Демо того що там в методичці. Глубокий таз, чи як там.
|
|
|
26.03.2024, 10:10
|
#555 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз:
на форумі
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
глубокий снос - це великий кут ангуляціі, відхід ЦМ (таз, та низ корпусу) блище, та нище до центру повороту на поверхні снігу
ранній перенос - незначний кут ангуляціі. ( більш поямоленійне тіло також в центрі, та нище до снігу) доволі тяжще виконуеться без додаткових вправ, гарних кантів, та як мін. добрі карвінг лижі..
таке демо влаштує?)
ще є етапи корректировки Тараса зі сносом, ранній перенос ше не практикував ні на кому, бо рівень людей з витягу та мої 4-5 годин занять з ними це зарано..
але це тільки 1й майже сезон я практикую.. та не дуже профісійному рівні ( гроші) більше по інтересу власному
|
|
|
26.03.2024, 20:04
|
#556 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
[QUOTE=igrus;421424]глубокий снос - це великий кут ангуляціі, відхід ЦМ (таз, та низ корпусу) блище, та нище до центру повороту на поверхні снігу
ранній перенос - незначний кут ангуляціі. ( більш поямоленійне тіло також в центрі, та нище до снігу) доволі тяжще виконуеться без додаткових вправ, гарних кантів, та як мін. добрі карвінг лижі..
таке демо влаштує?)
Ангуляція vs заклон. Ніт, 100500 слів які як мокре з важким порівнюються.
Просто чудове "демо". Демо, це скорочення від демонстрації(показу). Цікаво в тебе яке розуміння цих слів. І чи можна десь тлумачний словник, яким ти користуєшся.
|
|
|
26.03.2024, 21:39
|
#557 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз:
на форумі
|
@Mik ,просто піди до Дема в Школу, чи курси, чи як воно тобі сподобаеться назватися.. )
за свої 100 евро на день надивишся стільки Демо, шо пісяти будешь горяче..
Демо дозволить до нього доторкнутися, сфоткаться разом, спитати в нього щось, але нащо піднімати руки в вправах, він тобі так і не відповість, бо не його компетентності це знати, бо він Демо.. 💯💥⚠️
ти платишь гроші, щоб побути теж намаганням коло Демо.. )
Додано через 17 хвилин
мое Демо, тот хто мене розуміе і хоче більше розуміти, хто знае навіщо піднімати руки вгору в вправах, хто змінюеться за години.. і категорично не катає з довбнями яки таращаться а тікток
приклад все тоже Тарас, хлопець з витягу, якого я не знав до..
він розуміе, шо робить, в нього є плани на майбутне, він іде до катання не дивлячись мусор в телефоні.. бо насправді його там ще дохрена..
це було до занять..
загальний накат на лижах годин 40 всього
це відео до занять ( зима 4-5 годин зі мною, та домашні сухі літні вправи-завдання )
Додано через 18 хвилин
після довгої перерви (виізжав онин раз з друзями погано катающими, де трохи розгубив навички, що категорично не можна..!)
зустрів їх вже двох ( Міша, раніше був на навчанні десь також 4-5 годин, з ким треба катати, і тільки з ним, чи зі мною!)
хронологія коригуючого дня, увага більше Тарасу
нагадаю, Тарас - накат не більше 60 годин свого горнолижного життя
"яки ти пігулки ковтаешь?)) тому шо змінюеться на очах.."
слова Міша..
Додано через 2 хвилини
ще Демо?)
|
|
|
26.03.2024, 21:47
|
#558 (посилання)
|
|
Це ж не глибокий знос тазу.
Тарас здібний хлопець, але його рівень не треба переоцінювати, він нам нічого не продемонструє.
|
|
|
26.03.2024, 22:02
|
#559 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Тарас здібний хлопець, але його рівень не треба переоцінювати, він нам нічого не продемонструє.
|
Вже наступного сезону він буде катати "велвет" краще вчителя, позатрассово не так просто...
|
|
|
26.03.2024, 22:26
|
#560 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз:
на форумі
|
Цитата:
Коментар від Джигит
Вже наступного сезону він буде катати "велвет" краще вчителя, позатрассово не так просто...
|
краще - це як?)))
Додано через 42 секунди
без помилок - вже супер!!
Додано через 1 хвилину
@Lyubomyr ,вам. це кому?)
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Троллей
|
borisimus |
Air Sports территория |
20 |
26.05.2013 17:09 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 10 | 54 | 152 | 50 (67%) | 25 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 124 | 5049 | 16348 | 2670 (53%) | 2259 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|