Дивись, майн лібер
котику
Перші ножки - це стара фотка Томаса, але презентативна, звісно, кути в нього неймовірні
Другі ножки - це мої ножки, у перерві між роботою з учнями на поганому покритті, теж непогано
Треті ножки - це ножки моєї доньки, яку Томас після моєї треньки взяв на левел 3, де крім неї були самісінькі інструктори,
Четверті ножки - ножки мого учня, якого я перед тим вчив якихось жалюгидних 3(!) дні з дуууже низького рівня, на поганому покритті, зер гут,Гертруда, зер гут
Звісно, ти не знаєш, на шо треба дивитись(бо тебе не вчили), ти там будеш шукати розножку - це єдине розумне слово, яке ти засвоїв за роки.
Але я тебе навчу - БЕЗКОШТОВНО
Дивитись треба
-НА КУТИ закантовки, і це ГОЛОВНЕ. Чим кут більший - тим крутіше їде лижник.
- на те, звідки летить сніг. На хорошому покритті може взагалі не летіти, на поганому буде летіти більше з внутрішньої, це свідчить по то, що вона не грузиться
-на те, як прогнуті лижі, внутрішня лиже має бути прогнута менше, саме тому з під неї і летить, бо вона трохи зрізає сніг через бак контакту з ним
-на параллельнісь гомілок, ну, це взагалі вже перфектно, кому це вдається, це дає майже однакові кути на обох лижах. На фото Харба можна побачити навіть більший кут на внутрішній, цікаво, як він пояснює, нахіба це йому треба?
ВАЖЛИВО!
Спеціальне пояснення для дітей природи - мається на увазі кут між скользяком лижі та покриттям, він може бути від 20 градусів у Ігруса до 85 у Хіршера чи Лігетті, десь 60 градусів це вже круто. про Томаса взагалі нема питань, а мій кут можно побачити по тіні, вона дуже вдало падає. То візьми і підрахуй, зазвичай для цього використовується транспортир, а не линійка, бо їй хтось куя міряв у бані, і тепер вона правільної цифри не покаже
Колись ми сперечались з відео з Полом Лоренцем, де в нього мотиляло ЗОВНІШНЮ, і ви ВСІ на мене тоді наїхали, що він бог, тому стули пельку, бро.
Він крутий, звісно, але мотиляло його зовнішню через брак контакту її зі снігом, він банально перегружав внутрішню.
Люба людина після школи про це знає - це КЛАСИЧНА помилка у карвінгу.
Так от, на цих фото такої біди нема навіть в мого учня.
Тепер витрать трохи часу, подивись на свої кути.
Якщо знайдеш в себе щось, хоч трохи схоже на кути, то можеш собою пишатись.
А я за тебе тільки порадуюсь.
Слабо?
Врємя пошло, 04.04.11.30, 2024 рік від різдва Христова,