Мік, ти странная людина, ще більше страний лижник.. і то не тільки моя думка
ти був в колективу ВSS та нічого не зрозумів.. Б бейсік ти б ніколи не здав, бо не розуміешь що для чього потрібно, що з грубими помилками його не здають..
та якшо тобі начхати на базовый поворот та баланс, то це теж рахуется за не здачу другого рівня.
короткий поворот для тебе теж я рахую недосяжен, бо жопа-сніг це одне, що тебе та багатьох інших цікавить в своему, та чужому катанні..
)
це явно спостерегаеться по твому захопленню та генерації тік-току та инших видео.
тебе не цікавить шлях, тебе цікавить окремий результат, який не можливо досягнути минуя ШЛЯХ
тобі це намагались пояснити в школі, яле для тебе це довбні, яки ніц не розуміють в см платформ та спорт ботах (
від тебе я ніколи не бачив великі текстів, ну може пару цікавих відео, що сігналізує про те, що не все втрачене, є якась надія, стати на шлях який допоможе тобі багато чого зрозуміти..
Додано через 27 хвилин
наприклад мого катання, то так.. я практично не приділяв увагу середнім, та великім дугам, мне це не бентежило бо неможливо все зразу охоплювати в своєму, та чужому катанні..
з ким я займався, ті показали гарні результати в дуже короткий час, для мене це досвід, для них це шлях до вірного розвитку, вони побачили, що свое катання треба міняти більше психологічно, ніж практично, бо слід дотримуватись правил змін, щоб новітній придбаний навик не зникав, а тільки нарощував силу.. та ще багато моментів в моїй новітній методітці..
яку я не буду записувати для тебе на відео, бо вона ще не загального толку, а багато індівідуально. бо комусь треба щось ломати, а комусь напрацовувати нове..
Додано через 4 хвилини
ну і для єксперементу я викладу ці фото сьогодні, та викладу інші через деякий час, надіюсь вони, ті що будуть, задовільнят багатьох яки тренеруються в інсте та тік-току
))