Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
06.04.2023, 18:41
|
#241 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Ти не повіриш, я колись підозрював крій штанів і таки купив інші щоб це виправити ))
|
|
|
09.04.2023, 11:34
|
#242 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Мені здається, що ось це скручування тазу в поворот не зачіпає внутрішню ногу, якщо вона не навантажена і таким чином той ефект, що скручування допомагає кантуванню обходить внутрішню стороною. Цей позитивний вплив скручування тазу на закантовку, як я його розумію, зявляється за умови, що лижа зачіпається кантом за сніг, тоді таз скручуючтсь кантує лижу, бо вона на другому канті закріплена.
Я зараз троха вчив свого товариша, в нього через ось відєднану від снігу внутрішню вилазить те що тут називають «молдавський плуг» — паразитні рухи при спробі повернути внутрішню на кант призводять до втрати паралельності.
В Харба в Essentials є понятта side loading, яке визначається як навантаження канта мізинця збоку, яке якраз і фіксує лижу в траекторії. Вона так і має віжчуватися, як притискання боком. Не слід плутати з навантаженням, воно відчувається зовсім по іншому.
|
|
|
09.04.2023, 11:36
|
#243 (посилання)
|
|
До речі, маю фото зі схожого ракурсу, хоча мені він щось не звичний і тому не подобається.
|
|
|
09.04.2023, 11:57
|
#244 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, помітив вирішальну, на мою думку, відмінність. Томас зовнішнім кулаком ніби підкручує газ на байку. В свою чергу це трохи опускає лікоть, та гальмує закручування плеча, фіксуючи потрібне йому положення.
Хоча, сам я це не пробував.
|
|
|
10.04.2023, 08:06
|
#245 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, Спина при високому лікті "сутула".
При нейтральному пряма. При низькому-як в становій тязі. Це можна все перевірити вдома перед дзеркалом.
|
|
|
10.04.2023, 10:36
|
#246 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, Ок. Не знаю, можливо це лише я так це все описую. Вперше я звернув на лікті увагу, коли побачив, що дівчата часто катаються на лижах з ліктями майже впертими в тіло і лише передпліччя розведені в сторони. Я спробував повторити таке положення і побачив, що це дивним чином випрямляє спину в незручне положення (я не ношу взуття на підборах)
Потім я трохи експерементував з прокручуванням рук від нижнього до верхнього положення ліктя.
Такі діла.
Кидайте тапками.
|
|
|
10.04.2023, 11:04
|
#247 (посилання)
|
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Навіщо опускати локоть?
Ость типова поза.
Хоча, Томас сказав би, що тут свал таза
|
Вона може бути типова, але це не робить її якоюсь правильною чи щось таке. Це більше питання моди, естетики і т.д. Функціоналу ці руки з кавунами якогось не несе.
|
|
|
10.04.2023, 11:21
|
#248 (посилання)
|
|
По моїх спосетерженнях не всі, є різні варіанти. По Хіршеру, впевнений, що по тих самих причинах, що йому так здається гарно (бо рейсінг вимагає в поворотах збиратися і тому списати на звичку не вийде).
|
|
|
10.04.2023, 11:42
|
#249 (посилання)
|
|
є два моменти. На великих швидкостях, як в спортивному GS н-д, руки інтуітивно розводять вбоки, це не є щось що треба робити на маленьких викдостях, і це ніколи це не побачиш в рейсерів на короткарадіусних лижах в вільній їзді.
Далі, правильними можна вважати руки так званий "strong arm position" коли вони троха зігнуті в локтьовому суглобі. Якщо скомбінувати згинання локтів і широкі руки, то виходять такі кавуни, але це не є щось природнє і навіть не поширене. Це частіше побачиш в технічних лижників в інстаграмі.
Добавлено через 10 минут
ці кавуни щоб зробити, це ж треба загінути руки і опустити їх. Неприродгня позиція. Я думаю, вони Лігеті косплеять всі. Якщо просто зігнути руки і витянути більше вперед, вийде по іншому.
|
|
|
10.04.2023, 11:45
|
#250 (посилання)
|
|
Мені подобається, коли так. Останній чувак якраз любить робити кавуни і на цьому фото видно.
Я люблю коли палиця зовнішньої паралельні нозі.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
К: Skyclub
|
Skyclub |
Кашпировские онлайн |
32 |
30.12.2016 00:54 |
Вода от SKYCLUB
|
Skyclub |
Водный Мир |
2 |
15.04.2010 09:32 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 7 | 8 | 61 | 8 (62%) | 5 (38%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 8 | 129 | 436 | 88 (68%) | 41 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 6 | 86 | 3712 | 11388 | 2298 (62%) | 1368 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|