Мастерская ремонт и обслуживание снаряжения |
24.08.2020, 15:30
|
#231 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Боты FT DROP KICK
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
@PastorMalinois, Приветствую, если я не ошибаюсь у вас было продольное и поперечное плоскостопие. Я сказал, чтоб не уставали ноги желательно сделать правильную стельку решить проблему с пронациейи + чтоб сделали разгрузочную зону в носочной части в зоне поперечного плоскостопия.
И да верно делать разогрев ботинка не совсем целесообразно если планируется стелька.
Ведь после того как сделаете стельку необходима повторная процедура потому, что меняется подъём и все остальные точки.
Потому я сказал, что вам придётся еще раз прийти (и повторно я не беру за это оплату).
Если мне не изменяет память вы сказали, что скорее всего покатаетесь в этих ботинках до того момента как вы сделаете стельки. И было принято решение пока сделать термоусадку. Разогрев ботинка обклеивание косточек (это 3мм изоляционная пена на клеевой основе "автомобильная обезшумка")
Относительно тумбы. Да верно.
Но для этого вполне достаточно подъема в 5см. Обычно я просто даю пару лыж и поднимаю носочную часть в районе крепления.
Всю эту процедуру необходимо будет сделать поле того как вы сделаете себе эти стельки. (ну или продолжать катать в ботинках как есть.
Так, что звоните, заходите. Всегда рад помочь
|
|
|
24.08.2020, 20:24
|
#232 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Rossi Hero st 2019 167, Rossi Soul 7HD '20 180 Head RS 120
|
Цитата:
Коментар від Kirill
@PastorMalinois, Приветствую, если я не ошибаюсь у вас было продольное и поперечное плоскостопие. Я сказал, чтоб не уставали ноги желательно сделать правильную стельку решить проблему с пронациейи + чтоб сделали разгрузочную зону в носочной части в зоне поперечного плоскостопия.
И да верно делать разогрев ботинка не совсем целесообразно если планируется стелька.
Ведь после того как сделаете стельку необходима повторная процедура потому, что меняется подъём и все остальные точки.
Потому я сказал, что вам придётся еще раз прийти (и повторно я не беру за это оплату).
Если мне не изменяет память вы сказали, что скорее всего покатаетесь в этих ботинках до того момента как вы сделаете стельки. И было принято решение пока сделать термоусадку. Разогрев ботинка обклеивание косточек (это 3мм изоляционная пена на клеевой основе "автомобильная обезшумка")
Относительно тумбы. Да верно.
Но для этого вполне достаточно подъема в 5см. Обычно я просто даю пару лыж и поднимаю носочную часть в районе крепления.
Всю эту процедуру необходимо будет сделать поле того как вы сделаете себе эти стельки. (ну или продолжать катать в ботинках как есть.
Так, что звоните, заходите. Всегда рад помочь
|
Все так і було Схоже майстер пам'ятає краще за клієнта. Це респект. По ціноутворенню зрозумів. По роз'ясненню питання теж все зрозуміло. Дякую.
Але лишається питання де зробити устілки. Нід хелп, колеги по захворюванню
І ще питання, так як почитав ще раз тему і зустрів меседжі про зняті нігті. Так і було у цьому сезоні у цих ботах, що вище описав добродій Кіріл.
Це Хел вектор RS 120 280/285, а довжина моєї ступні 290, бралися ну все як пишуть в тому числі і в цій темі, тобто менші з планами бутфітити.
Маю плоскостопість 1-2 ступеня, ноги болять в ботах, в будь-яких, біль типу, як ковзани туго затягнути в районі середини ступні, тому думаю треба зробити устілки з підтримкою пронації але не сильно лікувальні а шось середнє, щоб так сильно не давило по середині в свод ступні, ношу зараз такі повсякденно, то знаю про що мова.
Такі справи.
|
|
|
24.08.2020, 22:23
|
#233 (посилання)
|
Давно на форуме
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
@PastorMalinois , эффект синих(слезших) ногтей
я замечал в нескольких случаях.
1) Большой ботинок. (Плохо подобрана колодка)
2) Катание на попе (не правильная техника)
Как-то так)
|
|
|
25.08.2020, 08:02
|
#234 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan Amphibio 16Ti; Atomic HAWX Ultra 110; Elan Amphibio Waveflex 78
|
Цитата:
Коментар від PastorMalinois
А де робили устілки під пронацію плоскотопну?
Я був у Кіріла, якого всі радять у цій темі і в принципі він нагрів та потягнув але от устілки не порадив де зробити. Каже, ну роби устілки і приходь на другу процедуру, якщо буде потрібно. Я почав шукати і виявилося, шо знайти ортопеда техніка, який розуміє, як зробити "правильні" устілки для ski boot це ще той квест.
По Кірілу ще трохи напружила ціна, в принципі він нічого такого не зробив, в конкретних місцях нічого не розтягував, так нагріли все та прив'язали на ногу у ймовірних місцях де тисне, здається кусочки неопрену(але це не точно). На спеціальну тумбу з нахилом не ставив коли застивали, як роблять те , читав на рф деякі майстри.
За таку ж процедуру нагріва в шафці в розпал сезону на Букі з мене взяли 200 грн в екстрімстайлі
Може я чогось не розумію?
|
Устілки робив в інституті ортопедії, з виду наче сокирою зроблені, але працюють.
Наразі планую їх обновити, але у іншого специаліста. Думаю footbalans....
По ціні дорожче ніж в інституті ортопедії.
Якщо цікаво. можемо напасти на них разом. (напишіть в приватні повідомлення)
Добавлено через 6 минут
Цитата:
Коментар від Kirill
@PastorMalinois , эффект синих(слезших) ногтей
я замечал в нескольких случаях.
1) Большой ботинок. (Плохо подобрана колодка)
2) Катание на попе (не правильная техника)
Как-то так)
|
Кирилл как всегда в данной области ГУРУ в Киеве (мне другие неизвестны)
1. По его совету выбрал ботинок 98мм (стопа 102), Кирилл сделал всё ОК
2. Попа, ДА!!! проверено, но не до ногтей
Ботами доволен!!!!
|
|
|
25.08.2020, 08:26
|
#235 (посилання)
|
Давно на форуме
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
По Footbalance стучитесь дам прямой контакт специалиста 😉
|
|
|
25.08.2020, 08:29
|
#236 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan Amphibio 16Ti; Atomic HAWX Ultra 110; Elan Amphibio Waveflex 78
|
Цитата:
Коментар від Kirill
По Footbalance стучитесь дам прямой контакт специалиста 😉
|
Таак, уже интересней... (контакт в личку пожалуйста)
Кирилл, ты должен знать есть ли отзывы по этим стелькам, так сказать от юзеров?
|
|
|
25.08.2020, 09:26
|
#237 (посилання)
|
Давно на форуме
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
@@Rusja , в основном велосипедисты и бегуны очень хорошие отзывы. По лыжникам картина ещё не ясная)
Востаннє редагував Kirill: 25.08.2020 о 12:31.
|
|
|
25.08.2020, 13:49
|
#238 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Поспілкувався з ортопедом, правда по телефону, з'ясував деякі нюанси. Виходить Кириле, що те що ми тут обізвали пронацією у моєму випадку є вальгусом, це коли стопа завалена в середину, а пронація це коли на зовні
Таки да каже якщо є больові симптоми то потрібно устілки в будь-яку взуванку, бо вони вберігають ступні, точніше зв'язки та суглоби від деформації. Адже оті пронації та вальгуси це і є ефект розтягнення та навіть мікророзривів зв'язок та деформації суглобів, вже як наслідок пошкодження зв'язок.
Тому устілки і ще раз правильні устілки.
Добавлено через 5 минут
@@Rusja ,
Так було б цікаво разом напасти. Було б цікаво мати попереднє уявлення про те, як іони працюють, і порядок цін. Ну там консультація щось вартує ітд ітп, де знаходяться ітд...
Бо ці що я спілкувався то це інститут ортопедії, вони роблять такі блакитного кольору устілки в дірочку матеріал. Якщо просто устілки без возні з ботами то 750 грн. Тобто просто роблять стандартно по нозі. Але сказали, що можуть спробувати, типу бери боти і приїжджай, будемо щось думати.
|
|
|
25.08.2020, 17:26
|
#239 (посилання)
|
Давно на форуме
Лыжи FACTION CT 2.0 188
Specialized RH Pro & VW
|
Цитата:
Коментар від PastorMalinois
Бо ці що я спілкувався то це інститут ортопедії
|
Та дело не втом как оно называется я не ортопед а в том как это решить, и главное что я правильный вывод сделал, что вам без выравнивания нууууу ни как нельзя.
Про стельки в институте.
Я делал там стельки для Тещи "после инсульта ногу тянет, и стопа заваливается". Так то, что там сделали и то как проводили замеры...... Она даже на ногу наступить не смогла и 2000 коту под хвост (относительно)
Итог Больше я туда не пойду!
Я сам подогнал ту голубую стельку как считал нужным, после купил спортивный бандаж в каких сам бегаю в баскет. Выровнял таким образом стопу и полностью всю ногу, купили обувь другую, теперь она ходит в одном ботинке с высокой подошвой другой с низкой (таким образом удалось выровнять таз) теперь она хоть ходить стала не боятся.
|
|
|
25.08.2020, 19:26
|
#240 (посилання)
|
Давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Kirill
Та дело не втом как оно называется я не ортопед а в том как это решить, и главное что я правильный вывод сделал, что вам без выравнивания нууууу ни как нельзя.
Так але я для себе дізнався, щоб розуміти поняття та назви.
Про стельки в институте.
Я делал там стельки для Тещи "после инсульта ногу тянет, и стопа заваливается". Так то, что там сделали и то как проводили замеры...... Она даже на ногу наступить не смогла и 2000 коту под хвост (относительно)
Итог Больше я туда не пойду!
|
У мене в Боярці є філіал від них. Я зробив такі в повсякденне взуття та в кросівки для ходьби, то все норм, тому одну пану точно замовлю там. Ну і власне ціна норм адже 750 грн це ж не 2000...
Ще додам. Вони потім раз в 3 місяці їх підправляють за 100 грн.
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 8 | 12 | 7 (88%) | 1 (13%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 156 | 671 | 99 (63%) | 55 (35%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 95 | 3791 | 11967 | 2343 (62%) | 1395 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|