Цитата:
Коментар від PastorMalinois
Розкажу страшнючу історію зі щасливим кінцем
|
Ви праві, історія дійсно страшна.
Cкажіть, бо я так і не зрозумів з контексту, а Ви коли-небудь таки купували гірськолижні черевики «в розмір»? Я говорю саме про гірськолижні черевики, а не про якесь непорозуміння, яке за сезон перетворюється на валянки (як Ви це описали).
І ще питання - тепер, коли Ви дуже задоволені і черевики сидять як влиті і нічого не болить, то це як: черевики є на розмір менші; в розмір; чи на розмір більші?
Чому я питаю про це? Та тому, що подібні історії і теорії про 2-3 розміри менші черевики періодично тут спливають на форумі, але у Вашій інтерпретації воно звучить як догма, чи аксіома.
І якщо відверто, то трохи шкода тих форумчан, які цей підхід до підбору гірськолижних черевик саме так і сприймуть.
Я розумію, що в багатьох, чи навіть більшості випадків черевик потрібно підганяти під особливості ноги - витискати, чи навіть витягувати. Але свідомо купувати на розмір-два менші, сезон займатися садомазохізмом, щоб через сезон витягнути їх на розмір-два більше… Не розумію.
Для прикладу – свої теперішні черевики (зрештою, як і всі попередні) купував «в розмір». Після першого сезону допасував (витиснув) на кісточках. Катаю в них вже сьомий сезон. На валянок не перетворюється. Ногу тримає «мертво» у всіх вимірах, але ніде не тисне. Кліпси зранку закриваю і як правило аж в кінці дня відкриваю. Комфортно. Отримую задоволення.
І ніяк не розумію, для чого, згідно подібних безапеляційних рекомендацій, мав би їх купувати на розмір менші.