Ще є питання по інших ботах. Купили дружині все по тому ж методу на розмір менше. І теж треба тягнуть але там по тому де що тисне ясно, район плюсневих кісток але інша проблема боти 2013 року здається і на них нема цих новомодних написів кастом фіт і все таке, тому я точно не знаю чи їх можна тягнути.
Але вони важкі та товсті стінки мають. На вагу вони важчі від моїх
так там 23.5 а у мене 28.
K2 spyre 100 ось такі. Що скажете потягнуться?
Куплялись нові. Минулий сезон катали на Букі, то з великими зусиллями, так, що дружина аж плюнула пішла взяла прокатні але день покаталась і каже так вони ж як валянки
одягла ці і мучилась далі, правда в екстрімі нам їх нагріли, щоб внутрішній посадить, там інтуітішн частинами на внутрішньому є, то стало легше але це катала з витягнутою устілкою на капронові колготи тобто практично без носка і з болем в ногах
Отак втрапили, бо купили боти ха пару днів до виїзда. За 3 тисячі на знижці, проблема ж в тому що те що вони сильно давлять стало зрозуміло тільки на горі
Добавлено через 17 минут
Цитата:
Коментар від Kirill
@PastorMalinois , эффект синих(слезших) ногтей
я замечал в нескольких случаях.
1) Большой ботинок. (Плохо подобрана колодка)
2) Катание на попе (не правильная техника)
Как-то так)
|
По сходу нігтів.
1) У мене навпаки бот малий. Можна описати так, якщо розгрузити язик, тобто стати рівно, то палець відчутно впирається в носок.
2) Стійка не задня це точно. Нє ну буває іноді перманентно, як затуплю але зразу відчуваю це і падаю на язики.
Це у мене на одній нозі, у мене ліва трішечки більша, тому взуття міряю на ліву завжди.
І тому навіть у бойовому положенні коли язик завантажено, при імітації ангуляції, великий палець може іноді торкатись бота але не зовсім в торці по прямій а так типу самим краєчком там де зовнішній вугол нігтя, ну тобто внутрішній вугол, який дивиться вправо.