Спершу проголосувала за шапочку.
...
Зібралися оце на Бук на вихідні (я вперше). Після регулярного перечитування постів у "Шлем или шапочка?" і "Ломы и как с ними бороться" обговореннях строго-настрого вирішила - на Бук без шолому ні-ні. :aha:
Купила, потішилася, поїхала, одягла, стала в чергу. Дивлюся кругом - нікого в шоломах нема
. Думаю, оце так вирядилася.
Потім стала на носочки, наскільки це можливо, подивилася вглиб черги - єєєє, но не так вже й багато, як я думала.
Відкаталася в шоломі перших в житті два дні. Враження:
1. Якщо чесно, то все ж таки шолом - менш природній головний убір, аніж шапочка. Все сидить добре, але щільно. І саме присутність отої щільності трошки давить на голову. Але це на якість скользіння не впливає. На самопочуття чи настрій теж.
2. У вентиляційні дирки задуває на швидкості. Було би навіть добре, якби те повітря не було таким холодним. Маска (балаклава) була затонка і не рятувала (від холоду). Прийшлося капюшон одягати поверх, хоча в цьому, знову ж таки, не було жоднісінького дискомфорту. Але я так відчула, що коли буде тепло, то вентиляція буде дуже милим плюсом.
3. Все решта - супер. І тепло і не жарко. Зручно, спокійно, надійно! І дуже класно окуляри сидять, ніщо нікуди не сповзає.
Тепер ніде без нього не поїду.
Переголосувати можна ??