29.12.2008, 16:19
|
#81 (посилання)
|
...
Зараз: поза форумом
Снаряга: AK JJ
|
Цитата:
Коментар від Norik
Убедили. Куплю два. А теперь подскажите - где в Ужгороде есть нормльный выбор нормальных шлемов по нормальной цене?
|
2 Norik
Посмотри на Победы 2 (два) магазина Альпин и Экстрим (вроде), на паралельной Швабской - Адреналин, Кант, На проспекте - Вертикальный мир. Я брал на Победы в Экстриме - Карера. Тогда по цене был сай оптимальный, вместе с очками того же бренда.
|
|
|
29.12.2008, 16:26
|
#82 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
2 Sheridan:
100 %
Добре, що ми вміємо розумнішати :wink:.
І дякую всім, хто взяв участь в моєму переосмисленні шолома - Ваша заслуга.
Тепер я всіх своїх постараюся перевести на шоломи також.
|
|
|
29.12.2008, 18:15
|
#83 (посилання)
|
Мастер
Снаряга: Ski-og lurer
|
Цитата:
Коментар від Skirental
А по чем? Интересно с оригинальным Маплюсом сравнить...
|
170 Евро
|
|
|
29.12.2008, 18:24
|
#84 (посилання)
|
Мастер
Снаряга: Ski-og lurer
|
2 Norik:
Хороший шлем будет стоить 100 евро и больше.
Думайте сами, решайте сами иметь или не иметь. И насколько дорога Вам ваша голова.
|
|
|
29.12.2008, 18:40
|
#85 (посилання)
|
Старый лыжник ))
Снаряга: Nordica Girish 185 10/11, Nordica Enforcer 185 08/09
|
2 Kayja
Самое интерестное, что ощущение комфорта/дискомфорта очень относительное. Если шлем/очки /ботинки не доставляют каких-либо объективных проблемм - давит/запотевает/натирает, об этом эквипменте очень быстро забываешь в процессе каталки. После двух лет постоянного катания в хорошем шлеме у меня возникает ощущение дискомфорта именно когда я без него. Это уже на уровне подсознания!
Так же получилось и с г/л маской. После того, как давным-давно купил свой первый классный Скотт - с двойным фильтром, хорошей вентиляцией и обзором - маску практически не снимаю. Уже поменял третюю, но привычка осталась
|
|
|
30.12.2008, 08:29
|
#86 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Suzuki V-Strom 1000.
|
Цитата:
Коментар від griig
2 Norik
Посмотри на Победы 2 (два) магазина Альпин и Экстрим (вроде), на паралельной Швабской - Адреналин, Кант, На проспекте - Вертикальный мир. Я брал на Победы в Экстриме - Карера. Тогда по цене был сай оптимальный, вместе с очками того же бренда.
|
|
|
|
30.12.2008, 10:16
|
#87 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Kayja
Спершу проголосувала за шапочку. ...
Відкаталася в шоломі перших в житті два дні. Враження:
1. Якщо чесно, то все ж таки шолом - менш природній головний убір, аніж шапочка. Все сидить добре, але щільно. І саме присутність отої щільності трошки давить на голову. Але це на якість скользіння не впливає. На самопочуття чи настрій теж.
2. У вентиляційні дирки задуває на швидкості. Було би навіть добре, якби те повітря не було таким холодним. Маска (балаклава) була затонка і не рятувала (від холоду). Прийшлося капюшон одягати поверх, хоча в цьому, знову ж таки, не було жоднісінького дискомфорту. Але я так відчула, що коли буде тепло, то вентиляція буде дуже милим плюсом.
3. Все решта - супер. І тепло і не жарко. Зручно, спокійно, надійно! І дуже класно окуляри сидять, ніщо нікуди не сповзає.
Тепер ніде без нього не поїду.
Переголосувати можна ??
|
to Kayja:
Можливо, ви просто катались без підшоломника чи без віндстопера - у морозну погоду без них у самому шоломі холодно. Навіть при плюсовій температурі під шолом задуває, що вже й казати про такі морози, які були цими вихідними.
Якщо морозна погода, то все-таки краще кататися у підшоломнику - сама їздила цими вихідними і відчула, що у віндстопері трохи холоднувато все ж таки. А от у плюсову або -1-2 С віндстопер саме воно - і не холодно і не задуває. Тож раджу вам мати і те, і те, якщо ви плануєте багато кататися :ok:.
Якщо ви зі Львова, раджу вам зайти у такі магазини:
- якщо ви плануєте придбати віндстопер - магазин "Горгани.ком", навпроти ТЦ "Магнус" на вул. Городоцькій;
- якщо ви плануєте придбати підшоломник - магазин "Фанатік-спорт" на вул. Глибокій 8 (бічна вул. С. Бандери, навпроти головного корпусу університету "Львівська політехніка").
|
|
|
09.01.2009, 11:26
|
#88 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan MF 78 160 / Extrem Patriot 170 (08) / Salomon R2 122 180 (12-13) / Canyon AM
|
Цитата:
Коментар від Yurik_7_
Вчора в магазині бачив шльом Rossignol свого розміру за 324 грн , але мене смущає червоний колір, сьодні або завтра візму свої окуляри(маску) і піду міряти якщо підійде то скоріше всього що куплю. Я бачив такий самісінькій шльом в іншому магазині тільки чорного кольору за 1000 грн, і різниця тільки в кольорі.
|
Доречі, зверни увагу на те, що це можливо моделі випуску різних сезонів, 324 - може бути попередньої зими, а 1000 - цього сезону.
|
|
|
09.01.2009, 11:43
|
#89 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan MF 78 160 / Extrem Patriot 170 (08) / Salomon R2 122 180 (12-13) / Canyon AM
|
Цитата:
Коментар від Kayja
Спершу проголосувала за шапочку. ...
Купила [шолом], потішилася, поїхала, одягла, стала в чергу. Дивлюся кругом - нікого в шоломах нема . Думаю, оце так вирядилася.
2. У вентиляційні дирки задуває на швидкості. Було би навіть добре, якби те повітря не було таким холодним. Маска (балаклава) була затонка і не рятувала (від холоду). Прийшлося капюшон одягати поверх, хоча в цьому, знову ж таки, не було жоднісінького дискомфорту. Але я так відчула, що коли буде тепло, то вентиляція буде дуже милим плюсом.
|
А ти подивись, можливо, в шоломі десь є отвори, які закриваються повзунком або кнопочкою якось - обстеж свій шолом, це може обернутися приємними сюрпризами!
ps: Прихвано так похвалюся: після майбутнього наступного катання зміню аватар на такий, що буде відповідати першому виходу на сніг вже в шоломі ))
|
|
|
09.01.2009, 11:54
|
#90 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Цитата:
Коментар від Bola
А ти подивись, можливо, в шоломі десь є отвори, які закриваються повзунком або кнопочкою якось - обстеж свій шолом, це може обернутися приємними сюрпризами!
|
Так, знаю про таке чудо. У мого брата так закриваються. Я свій оглядала і коли купувала, і коли вже надуло мені . Але ... на жаль немає.
У мене ось такий (чорненький):
Називається так, язик зламати можна: Uvex X-Ride SL Lady IAS
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 4 | 7 (78%) | 2 (22%) | 1 (3%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 130 | 403 | 81 (62%) | 45 (35%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 62 | 3417 | 9616 | 2177 (64%) | 1199 (35%) | 42 (1%) |
---|
|
|
|