Остальная снаряга рюкзаки, защита, шлема, маски |
03.04.2010, 21:43
|
#52 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: FISCHER PROGRESSOR 8+
|
2 yurabike: Вашу статтю про поїздку козаків до Криму по сіль я читав колись раніше. Респект. Поставивши вел на багажник в мене колеса повністю не ховалися в жолоб.Я думаю, може їх поспускати.Як в такому варанті що скажете?Як себе вел буде вести на швидкості? Багажник "Барракуда" я крутив в руках,коли купував свій,але пошкодував грошей,взяв класику-тепер шкодую. Ось і думаю, як на цю класику примостити тепер свій вел. Може переробити жолоб? Це все мої думки.Може хтось щось підкаже.
|
|
|
04.04.2010, 08:05
|
#53 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
не дуже уявляю як можна його переробити
та буде цікаво побачити результат
|
|
|
04.04.2010, 23:15
|
#54 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: FISCHER PROGRESSOR 8+
|
Самому цікаво, але як зробити поки що не знаю. Може хтось дасть якусь рекомендацію
|
|
|
14.01.2011, 23:10
|
#55 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Nordika, Volant, Rossignol
|
HELP! Сталася така трабла: на звичайному польському лижному кріпленні (насадка на поперечину, "ножниці", напевно не раз бачили, з таким жовтим пластмасовим замком) на 6 пар порвався гумовий профіль ("губа", якою "закусуються" лижі, коли закриваєш багажник). Може в когось завалялась така резинка, або є щось подібне (кусок транспортерної гуми, чи якогось товстого коврика, чи смуга мікропорки і т. д.). Або може хтось готовий продати (чи подарувати ) одну насадку таких ножниць. Буду вельми вдячний. З мене
|
|
|
16.12.2012, 23:42
|
#56 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Armada AK JJ, Völkl RTM 80
|
Допомога в розмірах бокса!!!
Прошу допомоги у форумчан. Хочу купити аєробокс thule dynamic 800. Можливо в когось він є в наявності, щоб поміряти чи влізе в нього одна пара armada ak jj 195см (поміряв то реально 193,5см). По характеристиках не влязить а по фото можна здвинути з центру і впихнути. Ну просто не хочеться брати дорожчий та більший аж 2,32м бо цей бокс 2,06м. Дякую.
|
|
|
17.12.2012, 00:15
|
#57 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
|
У меня Туле 190 см по паспорту, спирит кажись. Ехали мы в прошлом году куда-то покатать.
Я Джуниору говорю, та не влезут туда AKJJ!
А он такой, пфффффф, у меня, грит, все влазит.
В итоге, Армады 195, Олимпус Монс 190 см, и две пары каго-то универсального карвинга+ботинки и куча еще всякого хлама.
мораль - паковать надо умеючи!
|
|
|
30.10.2014, 16:38
|
#58 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan amphibio waveflex 14, Fischer HYBRID 12+ VACUUM
|
Ребята подскажите где можно взять на прокат крепления на крышу и поперечины Thule, сам бокс у меня есть.
|
|
|
30.10.2014, 19:09
|
#60 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Конурентные:P
|
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 33 (73%) | 11 (24%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 95 | 275 | 101 (76%) | 30 (23%) | 2 (2%) |
---|
Month | 7 | 66 | 3400 | 9610 | 2205 (64%) | 1187 (35%) | 43 (1%) |
---|
|
|
|