Цитата:
Коментар від Salseros
Dmitrij, повеселил таблицей
Заканчивай тролить.
|
перепрошую, я не мав намір тролити. Якщо мої питання не стосуються данної гілки форуму, прошу видалити! Я хотів дізнатись тільки чи підходить новачкам Славське, чи може краще десь в іншому місті.
З приводу розрахунків зайша мова, бо
Цитата:
Коментар від nazdar
У Славську з таким бюджетом можна шикувати а не просто виживати)
|
витрати я розрахував відповідно своїх потреб, що краще - питання для кожного своє
Цитата:
Коментар від Salseros
Штаны с курткой напрокат?! Возьми какие есть или купи на несколько лет.
|
особиста справа кожного, купувати чи ні зможу вирішити після першої поїздки, так само з інвентарем.
Цитата:
Коментар від Salseros
"Додаткові витрати" = харчуванню? Что это такое особенное ?!
|
НЗ(провсяк випадок), крім того, може захочиться зайти в якусь колибу, ще щось.
Цитата:
Коментар від Salseros
Очки или купи нормальные "навсегда" или возьми, что есть дома и не парься.
|
??? нема ніяких! А щоб купувати окуляри, я так розумію, спочатку потрібно вибрати шолом.
Цитата:
Коментар від Salseros
Но главное: даже по твоим расчётам из бюджета не вылезаешь и при прочих равных условиях - дешевле вряд ли где будет.
|
я не казав що вилажу, чи ні, я просто показав, що пошикувати не вийде(якщо немає лиж та екіпіровки)! А по ціні я одразу сказав, що Славське підходить, проте я ніразу не катався в горах на довгих та крутих спусках.
Цитата:
Коментар від Salseros
Так что определись с приоритетами - и вперёд
|
от і хочу це зробити, питання куди. Ще раз прошу вибачення, якщо завадив, прошу вказати топік в якому я це можу обговорити(де кататись початківцю+простота доїзду+ціни не Буковельські+гарні гори, хоч вони здається всюди гарні), якщо на даному форумі такі питання не обговоруються прошу видалити мої повідомлення.