Славське отзывы, жильё, трансфер, цены |
11.10.2013, 08:39
|
|
extreme.com.ua
Зараз: поза форумом
Снаряга: вдома
|
Славське сезон 2014
|
|
|
02.12.2013, 20:38
|
#131 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Burton Custom 07
|
Цитата:
Коментар від d1c0br4z
что это за лыжи за 50грн и даже дешевле в день? Были в еще 2 года назад в Славском, прокат нормальный стоил 70грн.
Если едете в первый раз - вам лучше сразу на Политех )) Сам с нее начинал, очень теплые воспоминания ))
А селиться лучше в центре, так к любой горке легче добираться, да и дешевле там.
|
читать умеете?
я писал что можно договориться
можешь ты и 200 за прокат давать, но лижи там лучше не появятся, тоесть если хотите нормальные лижи взять нужно брать у себя в городе, а не в Славско
|
|
|
02.12.2013, 20:54
|
#132 (посилання)
|
давно на форуме
|
Цитата:
Коментар від skifmk
читать умеете?
я писал что можно договориться
можешь ты и 200 за прокат давать, но лижи там лучше не появятся, тоесть если хотите нормальные лижи взять нужно брать у себя в городе, а не в Славско
|
Я прошлом году в Ровини брал на прокат новые фишера . Дал 200 грн. за 4 дня. А на 1 сутки они 70 грн стоили. Но брать все же лучше у себя - хз или попадешь там на нормальные, в основном - дрова.
|
|
|
02.12.2013, 21:08
|
#133 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від skifmk
|
До речі, спірне питання, особливо, якщо це стосується початку сезону. У Славському в середині осені власники прокатів оновлюють свої прокати: їм привозять із австрійських курортів лижі різних калібрів, часто майже нові (катані кілька разів) і найкращі екземпляри розлітаються між своїми людьми. Місцеві добре знають цей щорічний ритуал, так як це реальна можливість самому оновитися.
Треба розуміти, що кожного сезону найкраще підготовлене спорядження доживає максимум до різдвяних свят; у лютому і канти, і топшит вже геть вбитий. І чимало прокатів що на курортах, що у містах цим грішать - до Нового року готують спорядження для прокату, а після екватора сезону і наприкінці зими за тими лижами вже ніхто й не дивититься.
Таку саму тенденцію я помітила свого часу у буковелівських прокатах, де половина моїх знайомих брала комплекти на прокат - у грудні лижі у дуже доброму стані, а через 1,5-2 місяці - ну дрова, реально, штахети від паркана, не їдуть, кріпленя заїдають і т.п. Тоді, пригадую, піднімалося питання: чи варто брати абонементи на спорядження, якщо у Львові можна взяти нормальні, не вбиті лижі (а на Буці, якщо не пощастить, ще й черевики можуть бути і подерті, і мокрі від попереднього катальщика).
|
|
|
02.12.2013, 21:39
|
#134 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Dimdan
Я прошлом году в Ровини брал на прокат новые фишера . Дал 200 грн. за 4 дня. А на 1 сутки они 70 грн стоили. Но брать все же лучше у себя - хз или попадешь там на нормальные, в основном - дрова.
|
ну мы ж тут обсуждаем прокат в Славско?
Цитата:
Коментар від Jolie
До речі, спірне питання, особливо, якщо це стосується початку сезону. У Славському в середині осені власники прокатів оновлюють свої прокати: їм привозять із австрійських курортів лижі різних калібрів, часто майже нові (катані кілька разів) і найкращі екземпляри розлітаються між своїми людьми. Місцеві добре знають цей щорічний ритуал, так як це реальна можливість самому оновитися.
|
тут зовсім не про це мова, в Славсько майже нема різного цінового діапазону на прокат спорядження (тобто майже нема залежності ціна - якість)
тому якщо всетаки вирішили брати там лижі, то можна домовитись і за 50 в день (через те що берете на 4-5 днів)
|
|
|
02.12.2013, 23:36
|
#135 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Scott Aztec 175, Salomon X Wave 8
|
да есть в Славском нормальные прокаты. За 70 гривен мы катались практически на новых фелькль RTM 75 (прокат недалеко от Погара). Ничего тащить с собой не нужно.
skifmk представьте, умею
|
|
|
03.12.2013, 09:55
|
#136 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від d1c0br4z
да есть в Славском нормальные прокаты. За 70 гривен мы катались практически на новых фелькль RTM 75 (прокат недалеко от Погара). Ничего тащить с собой не нужно.
skifmk представьте, умею
|
значит проблема с восприятием информации
можно взять и нормальные но только если они будут в наличии!
тоесть если хочешь гарантировано кататься на нормальных лижах нужно у себя в городе поискать! что б не тратить время на поиски в Славско!
|
|
|
03.12.2013, 10:12
|
#137 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Racetiger Speedwall GS 2012/2013
|
Цитата:
Коментар від skifmk
значит проблема с восприятием информации
можно взять и нормальные но только если они будут в наличии!
тоесть если хочешь гарантировано кататься на нормальных лижах нужно у себя в городе поискать! что б не тратить время на поиски в Славско!
|
Я думаю что те кто ездит не первый год, и у них прокатная снаряга ,как у меня ,и они пользовались услугой проката в одном и том же месте,то могут договорится за отличный инвентарь с хозяином проката,у того наверняка в заначке найдется.Я например так договорился и по приезду меня всегда ждут как обычно отличнейшие спортивные Fischer Race SC System .
|
|
|
03.12.2013, 10:31
|
#138 (посилання)
|
Лётчик-космонавт)
Снаряга: Nordica Speedmachine 14.2
Nordica Dobermann 130 EDT
|
Ой ребзя, вспоминаю 2006 год, дебютный спуск с центра на низ кресла по дороге , какие у нас были искры из под кантов ))) В начале сезона найти что-то приличное в прокате проще, потом как повезет.
|
|
|
03.12.2013, 10:38
|
#139 (посилання)
|
Недавно на форуме
|
Цитата:
Коментар від Terezkin
Я думаю что те кто ездит не первый год, и у них прокатная снаряга ,как у меня ,и они пользовались услугой проката в одном и том же месте,то могут договорится за отличный инвентарь с хозяином проката,у того наверняка в заначке найдется.Я например так договорился и по приезду меня всегда ждут как обычно отличнейшие спортивные Fischer Race SC System .
|
как я сказал в самом начале - "можно договориться"
мы тут обсуждали в начале как сэкономить человеку который едет в Славско первый рас и не знает что где и у кого
|
|
|
03.12.2013, 10:41
|
#140 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Racetiger Speedwall GS 2012/2013
|
Цитата:
Коментар від skifmk
как я сказал в самом начале - "можно договориться"
мы тут обсуждали в начале как сэкономить человеку который едет в Славско первый рас и не знает что где и у кого
|
Да кстати очень часто есть прокат у хозяев домов,где снимаете жилье или по соседству.Ну и еще там половина родственников,так что можно всегда расчитывать на какую либо скидку.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3894 | 12361 | 2399 (61%) | 1451 (37%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|