Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Summer sports (https://extreme.com.ua/forum/52-summer-sports/)
-   -   Футбол (https://extreme.com.ua/forum/summer-sports/7429-futbol.html)

slavič 12.04.2011 17:37

Цитата:

Коментар від vorigg (Коментар 122989)
Барса тоді переживала не найкращий період в історії,а Динамо найкращий.
Сьогодні рівняти Барсу теперішню до тієї,і Шахтар теперішній до тодішнього Динамо не варто,імхо.

ИМХО, оптимистичнее к игре нужно относиться, а не ныть что нереально.

Как говорится (с) не уверен в результате, не мешай получать результат другим :good:

vorigg 12.04.2011 17:40

Реалістично треба ставитись:)
І зовсім я не нию...

slavič 12.04.2011 17:43

vorigg, в данном случае "Реалістично" это прагматично! Нужно верить в победу и тогда будет она!
по поводу ныть я Андрія имел ввиду.

vorigg 12.04.2011 17:47

Цитата:

Коментар від slavič (Коментар 122992)
vorigg, в данном случае "Реалістично" это прагматично! Нужно верить в победу и тогда будет она!
по поводу ныть я Андрія имел ввиду.

:ok:
Я вірю,що матч буде цікавим і що буде победа,але не знаю чия:)

Salseros 12.04.2011 18:00

vorigg, да победит МЮ, победит - я верю!!:wink:

Ramon 12.04.2011 18:14

Після не довгих роздумів Павлік зрозумів, що з донецькими не варто сваритися. І молодець!

Все реально! Можливо і смішно звучить, але я вірю в 4:0. Ще Лобановський казав: "Важко прогнозувати результат гри. М*яч круглий, тому все можливо".

Потрібно вірити до останньої хвилини. Пригадуєте фінальний матч Баварія-МЮ? Хто вірив, що МЮ виграє в основний час? ... а йшла 88 хвилина матчу.

Буде важко:
минус Срна
минус Рац
минус Чигринський
плюс Фернандиньо

Майже не реально. Але все в їхніх ногах!!! ЗА ШАХТЕР!!!

vitalik0303 12.04.2011 20:17

Маю товарища,звати Вова,його фото в моєму альбомі "остання поїздка на олімпійський"він в шапці фанівській. Так от- ця людина, мега вболівальник Динамо Київ завжди ставить на тоталізатор на користь своєї команди,хоча шанс що вони виграють мізерний ,а ставка на них,да 100-150 гр. не більше но факт,ніколи не поставить проти,я його відданістю своїй команді просто захоплююсь. Ось такий фанат. Вболіваємо за Шахтар, дай Боже їм вдачі,но ще потрібно трохо побігати там по полю, бо вдачі однієї мало.:agree:

Ramon 12.04.2011 22:37

Ну поехали... Вася Кобин в старте. Мне уже страшно :scared:

Добавлено через 1 час 51 минуту

МОЛОДЦЫ!!! ШАХТЕР - ЧЕМПИОН!!!

КО-БИН, КО-БИН, КО-БИН!!!

vorigg 12.04.2011 23:30

Цитата:

Коментар від Salseros (Коментар 122995)
победит МЮ, победит - я верю!!

МЮ the best,я навіть не сумнівався в їхній перемозі:)

Salseros 14.04.2011 23:00

Попова -фтопку!!!:evil:

В какой-то непонятный футбол играло сегодня Динамо...:unknown: Во втором тайме такое чувство, что Милевский вообще мяча не касался. Вот тут и призадумаешься о наличии на поле лидера команды. Точнее, его отсутствие.

kvitkar 14.04.2011 23:03

Динамівці-заср..нці.:shock::bad:

Matou 17.04.2011 08:53

Значится, вчера в приступе полудневной праздности наблюдали мы Илличевец супротив Волыни и, скажу я вам, красиво!

Вот тут я действительно получила эстетическое наслаждение. Были реально... виртуозные моменты, когда от команд "такого уровня" не ожидаешь игры интереснее, чем от "ух команд". Еще это нудение коментаторов "перерос уровень, перерос уровень...". Та бла-бла-бла, у всех команд должен быть хороший уровень. Еще пару лет опыта - и... да!

Короче, 2:2 и мне страсть как понравлся этот кусок чемпа. Теперь буду и на Волынь пырить, ибо за последние год-два прогресс - на лицо. Канеша, еще одного гола не хватило...

Бутко, Кварцяный - няшечки, Бутко - ну просто фото на стену рядом с Тимохой и Ворониным.
Ндое, кстати, тоже взорвал мозг на последних минутах. Мужик-шпала, ты же можешь! Злой-злой Илличевец не смог затравить!

Добавлено через 53 секунды

Но шо больше всего радует, так это первое место в турнирной таблице (:

Yurez 21.04.2011 14:18

Блохин принял сборную Украины

Matrix_grek 21.04.2011 15:04

Цитата:

Коментар від Yurez (Коментар 123768)
Блохин принял сборную Украины

Чето оптимизма у меня эта новость не вызвала :(

Yurez 21.04.2011 15:13

Ну кагбе пост был написан с целью поделиццо новостью, как о состоявшемся факте, а не "вызывать оптимизм" у кого-либо.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:50.