Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ |
30.12.2024, 22:59
|
#261 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Skyclub , я не розумію "мягкий тазобедренньій сустав" (
|
|
|
31.12.2024, 11:41
|
#262 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
А якщо б він сказав не "мякий" а "Слабий"?
Все просто - таз назовні - неможливо напружити мязи, таз внутрь -можливо напружити мязи.
Іноді кажуть "зажав бок" - це те саме. Не плутати з ангуляцією, яка на нижньому левелі є засобом створити кут, а на верхньому -
використовується тільки для балансу сил.
Якщо ти потягнеш штангу з горбатою спиною - можеш потягнути поперек, це зветься "сидиш, як на унітазі"
Перші "карвери" на Буковелі -до Томаса, майже всі інструктори "сідали сракою на тумбочку", крім парочки спортсменів у минулому.
Добавлено через 12 минут
До речі, у Харба класичний "слабий тазовий сустав", бо він крутиться назовні. Тому він завжди катосить малим радіусом, бо там це не важливо, там не потрібен максимальний упор, а потрібна швидкість і гнучкість колін.
Ти захоплюєшся Харбом, тому не бажаєш бачити очевидних речей в тому, що відрізняється від його школи...
|
|
|
31.12.2024, 13:05
|
#263 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Просто Харб скі рейсер, бро )
У цього теж слабий суглоб?
|
|
|
31.12.2024, 14:20
|
#264 (посилання)
|
Парапланерюга
|
В нього сильний. Але я не бачу протиріччя Він їде в той самій парадигмі, що і Томас. Погляд внутрь і таз внутрь
До речі, що саме ми обговорююємо зараз?
Зараз всі спортсмени їдуть з тазом внутрь, вже років 15. Але дідо того не бачить, навіть коли виставляє фото "своїх послідовників", які їдуть с тазом внутрь. Він добре їде малий радіус, нема питань. Він давно топить за стопи, молодець. Він вартий поваги, це 100% , але він вже давно не мессія, чому це так важко прийняти?
|
|
|
31.12.2024, 14:58
|
#265 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
От ворлдкап свіжий. Тут теж та ж парадігма?
Додано через 59 секунд
Думаю, головна діскуссія в тому, що Томмі не катає короткі. Шкода. Але на цьому відосі вже не короткі )
|
|
|
31.12.2024, 15:02
|
#266 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Скільки разів я собі обіцяв ігнорувати "харбістів"? :girl_cray 2:
|
|
|
31.12.2024, 19:30
|
#267 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Хлопаки, може, краще буде, якщо ви чітко окреслите кордони теми ( повороту) про що йде мова.
Наприклад : для довгих поворотів великого радіусу ( r>=20) за умови його закриття ( повороту) треба те, що говорить Томас. При всіх інших випадках, це не обов'язково.
Подумайте над цим.
|
|
|
31.12.2024, 19:42
|
#268 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Mik, прекрасний комент!
Це дуже важливо для великого радіусу, та дуже корисно для середнього. Італійські інструктори так вчать з самого початку - повертати "тазовими кістками", це і є антирозножка, до речі. І це прикольно навіть в коротких при навчанні.
Для коротких в цілому-інші пріорітети.
|
|
|
31.12.2024, 20:03
|
#269 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Ну, я ніби розумію рух в тазових суглобах як головний, (первинний) , а плече вторинне. Але це моє сприйняття.
Добавлено через 15 минут
Не можливо пояснити в двох реченнях, тому мабуть і не має змісту починати. Кожен приїде до того сам
|
|
|
01.01.2025, 12:07
|
#270 (посилання)
|
Парапланерюга
|
З точки зору таймінгу поворота великого радіусу, по Томасу, то первинний рух - це рух погляду, голови, корпусу, тазу у новий поворот. Це все елементи падіння. І все це починається ще тоді, коли лижі на старому курсі, і все це вмить створює кути, а стопа забезпечує "підхват"- зчеплення ще тоді, коли вцілому лижа на старому курсі.
Цей момент можна пояснювати по різному.
В Австріі купа людей непогано катосить з розножкою та свалом тазу, навіть інструктори. В Італії- ніт, всі інструктори крутять таз у поворот і переводять погляд, навіть на малому ході з просковзуванням з учнем на хвості
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 8 | 52 | 7 (70%) | 3 (30%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 120 | 326 | 112 (70%) | 47 (29%) | 2 (1%) |
---|
Month | 6 | 98 | 5224 | 16024 | 2700 (52%) | 2391 (46%) | 111 (2%) |
---|
|
|
|