Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Украинские горнолыжные школы > Школа Tomass Marnics
Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий Вчора, 14:00   #281 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: на форумі

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Але букошколі він це не викладав бро (
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий Вчора, 14:09   #282 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Зверни увагу на дату. І на перекантовку

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_20250129_140800_228.jpg
Переглядів: 10
Розмір:  358,5 КБ
ID:	47892
Старий Вчора, 16:44   #283 (посилання)
Парапланерюга

Зараз: поза форумом

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Ти ж сам і відповів. Дата. Він також змінюється. Також росте. Кожного року. 15 років тому я, мабуть, катав кращє за нього )))))))))))))))). Бо він нам показував свої відео 2012 року. Такий собі акт самобічування, який можуть собі дозволити тільки круті люди. Як англійський гумор.
Він сідає нижче з кожним роком. Але і 7 років тому він вже був афігенським!
Старий Вчора, 21:03   #284 (посилання)
Адепт Харбариума

Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
Він сідає нижче з кожним роком.
Я писав про це 3 та 2 роки тому, коли була війна верхнього та нижнього розвантаження. Бачив в його вільному катанні. І от шо тепер робить? Він закінчив навчати букошколу ДО того, як розібрався з розвантаженням. Бойчук-то шарить, але методичка стара.

В общєм... Неважливо. Я тащусь, шо зі своїм Харбом виявився ближче до істини. Бо рейсінг це як математика серед наук. Шо б там хто не говорив )

КОменти ржачні під постом. Бігають там клони Ігруса, пишуть, шо ноги тре міцні і молодість. Один в один як тут у нас було в 21 році. Фізику в школі не вчили. От і бігають і пишуть )))
Старий Сьогодні, 11:12   #285 (посилання)
Парапланерюга

Так, та не так. Чого всі постійно апелюють до спортсменів? Ти будеш катосити на цеху 30м? Я - точно ні. Бо не те шо на одній нозі, я на двох присісти не можу. Навіщо мені всі ці приколи?
Може кращє про Харба у темі про Харба?
Старий Сьогодні, 18:01   #286 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub , нє нє. Я чекаю коли Томмі скаже флекс та реліз. Залишилося недовго. Ну рік, два

Про спорт ти не правий. Саме вони це база. Тільки вони досягають ідеалу. Тупо катати від колиби до колиби. Тре валіть!
Старий Сьогодні, 18:47   #287 (посилання)
Парапланерюга

Поки ми тут теревенимо, і шукаємо до чого б доколупатись у хлопчика Томмі, і чекаємо на прішєствіє таінствєнних амбалов Флєкса та Рєліза(я таки не знаю, хто вони такі) , Томас вже повернувся з конгресу у Канаді, і взагалі то він сидить на снігу з листопаду по травень. Може, таки щось знає?
Мені цілком вистачає того, що є у Томаса
Катосить він бездоганно, а пояснює щє краще. І це головне. І нема межі досконалості, її просто не існує, хіба що в у брудній уяві арестовича гірських лиж ведмедика коуча.
Не подобається Томас - то слухайте ведмедика
Ви ж, котики, всім форумом рочків з 10 називали його Гурою,
-А об 11.00 у нас зустріч з Гурою біля пончиків! Я один раз таки прийшов, каюся, , проїхав за ним 100 метрів, охуїв від побаченого і більше там не появлявся.
Як згадаю всі наші дискуссії
Тож, є пропозиція - не чіпайте Томаса, панове !
Старий Сьогодні, 19:29   #288 (посилання)
Адепт Харбариума

1. Не бездоганно
2. Ржу )
Відповідь Головна  Новi  Вгору 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Гірськолижна школа Буковелю Инструктор Украинские горнолыжные школы 819 06.11.2024 17:22
MTB: Вело школа (Киев) semona МТБ территория 10 23.07.2014 14:28
Школа сноубординга Go-Boarding Serg Rise Украинские горнолыжные школы 8 14.01.2014 18:02
Тур: Школа сёрфинга в Португалии 20.10.13 Serge Siro Наши Туры 44 21.11.2013 13:38
Школа фрирайда Riskomania irorere Украинские горнолыжные школы 46 16.09.2011 13:11

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today0710836598 (69%)42 (30%)2 (1%)
Yesterday010195718106 (54%)87 (45%)2 (1%)
Month41165652250862552 (45%)2984 (53%)111 (2%)