Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Украинские горнолыжные школы > Школа Tomass Marnics
Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 08.02.2025, 15:40   #281 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Любомир бачить тут каунтер. Чекаємо на наступні відоси.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2025, 17:22   #282 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic D2 SL
я би не сказав
але закручування тоже немає
ну і розгрузка не той во))
Старий 08.02.2025, 17:27   #283 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Я з Любомиром не сперечаюся 🥹
Старий 09.02.2025, 20:51   #284 (посилання)
Адепт Харбариума

Шкода, Скаклаб не пояснить, але 2 момента:

РАЗДЕЛЕНІЄ

1. Це грьобаний москальський термін НЛИ
2. Шо в них там начінаєт раздєляться?

Старий 10.02.2025, 11:41   #285 (посилання)
Парапланерюга

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Ден, , маю до тебе проханнячко, чергове, плііз.
Ну не треба мене постійно тягти у бесіду, яка завжди починається у такій зневажливій манері
Я, каюся, що створив цю тему 2 роки тому, бо дурень(хотів , як краще), а прибити її не можу, бо ти не даєш
Мало того, ти ще й повитягав все, що я потер(маніпулюючи постами -щось витяг -щось ні, зручно-незручно).
НЕ БАЖАЮ СПІЛКУВАТИСЬ ДАЛІ(маю право). Так, "обідився"
Бо за 2 роки тут не було нічого корисного, але було вдосталь хейту та зневаги, причому не на мене, а на тих, до рівня кого ти ніколи навіть не наблизишся.
Сам подумай, ну нахіба воно мені?
Є такі категорії шановного панства, доводити яким незвичну їм точку зору- просто себе не поважати, (навіть не доводити, а просто озвучити), бо це безглуздо. Такі шановні добродії, як:
-ковідобєси всіх мастєй
-Свідки Ієгови та іже з ними
-поціновувачі януків, піаністів, арестовичей, та інших безуглих
-трампісти та харбісти(хоча їхній гуру проти трампа, що дуже дивно)
Бо вони сектанти. А сектанти в принципі не спроможні почути аргументи ТУТ І ЗАРАЗ, які не вкладаються в те, що їм вложив Мессія(потім проходять роки і їм трохи соромно за бездумне фанатіння від мантр типу "50 на 50", "сядь на тумбочку", Ігрус наш Гуру, і таке інше, але вони НІКОЛИ цього не визнають вголос, бо визнавати помилки -це "удєл сильних та розумних")
Тож ти тут і далі упражняйся у красномовності без мене, ок?
А я буду просто читати, бо за цим дєйством цікавіше спостерігати, не втручаючись
Старий 10.02.2025, 12:15   #286 (посилання)
Адепт Харбариума

Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
маніпулюючи постами -щось витяг -щось ні, зручно-незручно
Вічно тобі шось здається. Я скриптом відновив всі коменти - вибрати всі видалені - відновити. І в налаштуваннях заборонив видаляти через 48 годин всім. В нас не форум про ноготочки, де в залежності від гормонального фону можна писати, а потім передумати. Якщо ти думаєш, я можу читати таку купу тексту - ти теж помиляєшся. Я навіть другу частину останнього коменту не прочитав

P.S. Знав, шо за РАЗДЄЛЄНІЄ ти не поясниш )))

Моя пропозиція про 500 євро ставки на каунтер Томаса в силі. Ти програєш навіть не прийнявши її

Катни там за мене. В нас тут зими нема (
Старий 10.02.2025, 12:23   #287 (посилання)
Парапланерюга

Цитата:
Коментар від Sheridan Переглянути коментар

Катни там за мене.
Я таки збрехав. Є і позитивне.
Залюбки, Друже!
А на баттл все одно не вийду
Бо цей ключовий момент треба буде пояснювати від Різдва Христова.
В мене ще 3 тижні лижків попереду. Аза вікном вже крокуси вилізли, хоч до цвітіння їм ще далеко
Старий 10.02.2025, 12:30   #288 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, я тебе люблю насправді. я взагалі людей люблю, хоча останні роки шось мені не дуже вдається. з 2019го десь. але я не люблю конфлікти. тому тобі здається, шо я сектант чи мені не подобається Томмі.

Ніхто не пам'ятає, шо я писав, шо мені не подобається як Харб їде (може тепер запам'ятаєте). Воно якесь олдскульне і неагресивне. Але мені дуже подобається, як валять спортікі. Тому я від нього взяв флекс реліз (тут до різдва без ютуба не пояснити, бо це сама правильна рейсерська нижня розгрузка, яка не використовує енергію лижи), фантом та суперфантом і вагу з внутрішньої в ноль. Більше нічого. Навіть каунтер для мене поки незрозуміла штука.

Хочу катать *плаче
Старий 10.02.2025, 12:39   #289 (посилання)
Парапланерюга

Ти ж можеш дуже просто покласти мене на лопатки - пишеш у фб на сторінки Одермата, Бріньоне, Гут, Шіфрін, Ноєля чи Крістофферсена, або хоч до Лігетті з Хіршером, набери з 10 сучасних топів і питаєш в них, чи вважають вони Харба своїм вчителем і чи вони їдуть "точно по Харбу".
І вивалюєш тут їх відповіді, і якщо вони пишуть "так, я навмисне кручусь тушкою назовні повороту, бо каунтер - це святе" - то все , бінго, я кажу, шо я був неправий в оцінці Харба, і всі спортікі його учні.
В чому проблема?
Старий 10.02.2025, 12:41   #290 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, я не знаю, кого він саме вчив. але він тренер рейсерів. таких тренерів вистачає. але вони не ведуть свої кемпи чи ютуби. вели б, я сумніваюся, шо я б вибрав вправи Харба...

Всі інші ютубери - демонстратори. Навіть з фіс поінтамі, можливо, але вони не працювали тренерами ніколі. Ну, чи я поки ще не знайшов...
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Гірськолижна школа Буковелю Инструктор Украинские горнолыжные школы 819 06.11.2024 17:22
MTB: Вело школа (Киев) semona МТБ территория 10 23.07.2014 14:28
Школа сноубординга Go-Boarding Serg Rise Украинские горнолыжные школы 8 14.01.2014 18:02
Тур: Школа сёрфинга в Португалии 20.10.13 Serge Siro Наши Туры 44 21.11.2013 13:38
Школа фрирайда Riskomania irorere Украинские горнолыжные школы 46 16.09.2011 13:11

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today009299 (75%)1 (8%)2 (17%)
Yesterday06128435133 (74%)36 (20%)10 (6%)
Month132525036189972762 (54%)2159 (42%)174 (3%)