Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Украинские горнолыжные школы > Школа Tomass Marnics
Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 01.02.2023, 15:25   #51 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: на форумі

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Це не про харба, це про практично весь слалом на ворлдкапе ахаххаа )
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 01.02.2023, 15:47   #52 (посилання)
Всегда на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
igrus, все время думаю, а что дает тебе такую уверенность для такой категоричности?
\ Левел 2 \ это прохождение средними дугами красных трасс именно методом подкручивания, безоасно, легко усваиемо, быстро.. ты его получил, отточишь и будешь пользовать в 90% случаев..но есть и уровни 3 и 4 ... там немного другое катание

Добавлено через 9 минут

Цитата:
девочка на фрирайде вообще ничему не научилась, у парней на свежих прокатных Редстерах тоже ничего толком не получалось, парню на новых слаломках было тяжело.
А мне на Магнумах хорошо. Вот странно, да?
там сработала психология и маска от Томаса..
но они удачно провели время за 600 евро..
ты с этого форума больше всего был готов к этой школе, правильно Джигит сказал..
Старий 01.02.2023, 18:00   #53 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
И я неплохо чувствую себя на "чайниковских" хед магнум супершейп и мне смешно видеть, как такие же любители, как я , возомнили себя профиками и гоняются за крутыми лыжами. это не только не полезно, а просто вредно.
Я отлично видел это на школе., девочка на фрирайде вообще ничему не научилась, у парней на свежих прокатных Редстерах тоже ничего толком не получалось, парню на новых слаломках было тяжело.
А мне на Магнумах хорошо. Вот странно, да?
ну ты же сам сверху сказал, что у них ничего не получилось.. спросил странно это или нет.. ) ну я и подитожил...
а конспирология в маске присутствует
я скажу чесно, к нему в школу не собираюсь.. так как достичь бы того, что себе сам начертал..
с последними месяцами этой зимы я вообще потерял желание кататься., а совершенствоватся тем более , да писать здесь начал просто от твоих постов , может что и поможет вернутся на снег...
главная проблема - это отсутсвие енергии чтото делать в этом плане. вот здесь то и психолог полезнее

Добавлено через 7 минут

Цитата:
Хай щастить!
тебе легче со щастьем, у тебя сезонник в Доломитах

Добавлено через 11 минут

и еще одно, секрет тебе может чтото подсказать где копать, но изменить может толко правильное повторение .. многочасовое правильное повторение..
Старий 01.02.2023, 20:41   #54 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Цитата:
2 дня повороты с проскальзыванием большого радиуса - чтобы кардинально вправить мозги относительно олдскула и карвинг олдскула и пересесть на попытки новых веяний
Такі повороти це складніше, ніж карвіть. Як просковзування (є таке слово?) тут допоможе?
Старий 01.02.2023, 21:44   #55 (посилання)
Адепт Харбариума

Я так розумію, що побачити це можна тількі в реалі? Відоса немає? Про крутий склон то зрозуміло...
Старий 01.02.2023, 22:52   #56 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic D2 SL
Поздоровляю з таким хорошим досвідом і щиро бажаю прогреса!

Відчувається така ейфорія після тренінгу) все старе “ф топку!!”)
Але справедливості заради вважаю, що розножка буде завжди (головне щоб не надмірна), заклон буде завжди (якщо ми надаємо цьому терміну однакове значення, як зміщення корпусу всередину поворота), передньо-задній баланс змінюється по ходу поворота, а не по центру однаковий весь час
Але я впевнений, що Томас це і не заперечує, а можливо, щось спрощує на певних етапах навчання

На мою думку різні школи шукають свої фішки, щоб краще продаватись. Хтось короткі лижі придумав, хтось фантом мув і СА, а хтось закручування в поворот.
І всі розказують що саме так катають на Кубку)
Якщо шо, система Томаса мені подобається набагато більше, ніж Харба

А ця вправа з відео, мені здається що вона для того, щоб відчути як провертати стопу в поворотах з “проскальзыванием”. Він в дуже задній стійці, вага на пятках, а носки лиж сильно розгружені і легко провертаються
Старий 02.02.2023, 11:15   #57 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, хочу до тебе в Доломіти. Бажано, назавжди *плаче
Старий 02.02.2023, 11:43   #58 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, з цим бардаком клімата в 2022 і далі, може ще й не весна. З іншого боку в штатах і канаді сьогодні день бабака. Шось скаже )
Старий 02.02.2023, 14:26   #59 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, я самий терплячий на світі сноубордист. Зараз перенесу розножку в Розножку. Зносити нічого не треба.
Старий 02.02.2023, 15:30   #60 (посилання)
Всегда на форуме

погода заважає, всім заважає..
То були эксперементи, мені цікаво чому мене блокували на сьому форумі, та чому дозволили тут писати?
тай після такого неврозу, та сміттевого настрою в цій темі, звісно заблокують знов..
чекаємо
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Гірськолижна школа Буковелю Инструктор Украинские горнолыжные школы 819 06.11.2024 17:22
MTB: Вело школа (Киев) semona МТБ территория 10 23.07.2014 14:28
Школа сноубординга Go-Boarding Serg Rise Украинские горнолыжные школы 8 14.01.2014 18:02
Тур: Школа сёрфинга в Португалии 20.10.13 Serge Siro Наши Туры 44 21.11.2013 13:38
Школа фрирайда Riskomania irorere Украинские горнолыжные школы 46 16.09.2011 13:11

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today018127 (88%)1 (13%)1 (2%)
Yesterday0515667199 (63%)55 (35%)2 (1%)
Month7953791119672343 (62%)1395 (37%)53 (1%)