Валера Пасанецький. Головний блогер-інструктор Буковелю. Почав на фб рубріку #порадидлякарвінгу
Де перша, я не знаю. Ось друга:
"#порадидлякарвінгу №2
Нахил/«ПЕРЕКИДАННЯ» на початку повороту!
"Нам потрібно відпустити лижі від нашого тіла, щоб створити великий кут закантовки!"
🏆 Одним із ключових аспектів, щоб отримати великі кути, є справді «упасти», "лягти", "пірнути" всередину, на самому початку повороту. У цьому нам допоможе центробіжна сила. Перекидання на початку повороту означає, що гравітація змусить нас впасти всередину повороту, щоб отримати легке та раннє зачеплення кантів. Таким чином ми швидко створюємо кути закантовки і переміщуємо основу опори на зовнішню лижу. Після падіння також потрібно створити кути верхньою частиною тіла, щоб утримувати рівновагу на зовнішній лижі.
✊ Цьому сильному та цілеспрямованому руху всередину потрібно навчитися, і це дещо страшно, не звично, але повірте мені, це дійсно важливо для отримання найвищих кутів закантовки, пізніше в повороті.
😃 А Ви пробували "падати" на лижах?
Цей та багато інших моментів для крутого катання карвінговими поворотами, ми будемо детально вивчати на моїх курсах покращення техніки катання, деталі за посилання у профілі або в ПП"
Катає він отак:
Facebook